selena ne demişti sana canım :)Bu arada Kali Luka nın falı tamamen olumsuzdu. Ki Kali'nin çıkma ihtimali daha fazla..
Nesibe Ve Venüs Soğuma ihtimalimin de bulunduğunu basa basa vurgulamışlardı
Fama vs. Olumlu konuşup şu an sevgilisi olduğunu söyledi
Tesekkur ederım kartları hızlıca seçtım hayırlısıCanim
Canim ben tarot attim ve cok cok iyiydi,gercekten,gelecegi bilemem ama ruhunu okuyor insanlarin bence
Üzülme lütfen bunlar fal de gec.. Kaç fal bılırım gözyaşları içinde çıktıgım ama cıkmayan erkeklere gelınce hepsıı aynı hemen hemen bırak degerını anlar belkı yenı herzaman guzelı getirmezÇok üzüldüm birkaç gün şu an toparladım ama.. Daha iyiyim :) Olumlu konuşanların patlayacağına da eminim bakalım
burda canim
naber bu arada :) hosgeldin
venüs dediğiniz fal sepetındeki venus amber mi
Biryolunvar.com da . Ben genelde aksam saatlerinden geceye dogru gordum.
Benim arkadaşım tarot atacaktı ama yakalayamamış :))Falcı Ayline kahve falı attım çok iyidi. Tavsiye eden arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Övdükleri kadar varmış.
Tarot falında nasıl acaba! baktıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Benim arkadaşım tarot atacaktı ama yakalayamamış :))
uyuyodur şimdiŞimdi online durumda
uyuyodur şimdiartık şansına ... ben de çok merak ediyorum valla Aylin'i :)
tavsiye güvenilir arkadaşlardan geldi ondan bi şüphem yok ama ben bekleme kararı aldım aralık sonuna kadar. aralık sonunda fallarımın patlayıp patlamayacağı belli olacak sık baktırınca erteleniyo olacak şeylerde o yüzden fazla karıştırmak istemiyorum. bakalım şimdilik gelişmeler falların patlamayacağı yönünde ama işte insan merak ediyo bi yandan da :))Valla ha bende senin gibi çok merak ettim birde burada çok beğenmişler dayanamadı gönderdim. İyidi bence dene istersen
tavsiye güvenilir arkadaşlardan geldi ondan bi şüphem yok ama ben bekleme kararı aldım aralık sonuna kadar. aralık sonunda fallarımın patlayıp patlamayacağı belli olacak sık baktırınca erteleniyo olacak şeylerde o yüzden fazla karıştırmak istemiyorum. bakalım şimdilik gelişmeler falların patlamayacağı yönünde ama işte insan merak ediyo bi yandan da :))
Azimle kararımda duruyorum :)) faydasını da görüyorum ara verince gerçekten olumluya dönüyo bişeyler. İnşallah az kaldı sabrederim :)))Tabiki bir karar aldıysan bozma bence ben çok karar aldım bu son diye ama bırakamıyorum.İrade sıfır anlayacağın.
Memnun kalmana çok sevindim canım.Falcı Ayline kahve falı attım çok iyidi. Tavsiye eden arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Övdükleri kadar varmış.
Tarot falında nasıl acaba! baktıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Memnun kalmana çok sevindim canım.
Tarot baktırdım ben.çok beğenmiştim. Tarotu da deneyebilirsin.
Yarın da tarot atayım. Ben biryolunvar'a üye olmadan fal göndermiştim. Dün mail geldi. Hafta sonu çekiliş mekiliş diye üye olarak fal göndermemiz taktirinde 2 fal hediye yazmışlar. Ben şanslıyımdır
Handebubi,canim nasildi Venus,memnun kaldinmi?Tesekkur ederım kartları hızlıca seçtım hayırlısı
Iyıyım cnm sagol. Kaldım ama ılk falından bıraz farklı bı yorum geldı aynı soruma bellıkı ck emek verıo cok hoşuma gıtmedo dedıklerı ama benım istedıgıme olumsuz yorum yaptı dıye asla kotu dıyemem anı ve kişilik analızıı sahane gelecek ılk falyla farklı ama bekleyıp goruz.kesınlıkle ıyı bır yorumcu.buarada aylıne attım bayıldım ama acaba daha onceden baktırdıgım bırımı dıyede korktum cunku cok fazla bılmış eger oyleyse yıkılırım.. Cunku bırhaylı begendım yazılı bakmış bana kahve attım umarım baska yorumcundehıldırHandebubi,canim nasildi Venus,memnun kaldinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?