Binnaz Abla

selena ne demişti sana canım :)

Çok üzüldüm birkaç gün şu an toparladım ama.. Daha iyiyim :) Olumlu konuşanların patlayacağına da eminim bakalım
Üzülme lütfen bunlar fal de gec.. Kaç fal bılırım gözyaşları içinde çıktıgım ama cıkmayan erkeklere gelınce hepsıı aynı hemen hemen bırak degerını anlar belkı yenı herzaman guzelı getirmez

kirpici okudum da dehsete dustum. Baya baya cidden ulusa seslenis yapmis. Cok garip ya gercekten normal bir durum degil hastalikli bir hal bu. Yahu bu insanlarin isi gucu yok mu bir de hesap acmis. Pist Kirli kirpicik simdi o elindeki bilgisayari sakince yere birak ve en kisa surede bir hastaneye ugra olur mu ? Dikenlerinden opuyorum saglicakla.

Biryolunvar.com da . Ben genelde aksam saatlerinden geceye dogru gordum.

Falcı Ayline kahve falı attım çok iyidi. Tavsiye eden arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Övdükleri kadar varmış.
Tarot falında nasıl acaba! baktıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Falcı Ayline kahve falı attım çok iyidi. Tavsiye eden arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Övdükleri kadar varmış.
Benim arkadaşım tarot atacaktı ama yakalayamamış :))

Valla ha bende senin gibi çok merak ettim birde burada çok beğenmişler dayanamadı gönderdim. İyidi bence dene istersen
tavsiye güvenilir arkadaşlardan geldi ondan bi şüphem yok ama ben bekleme kararı aldım aralık sonuna kadar. aralık sonunda fallarımın patlayıp patlamayacağı belli olacak sık baktırınca erteleniyo olacak şeylerde o yüzden fazla karıştırmak istemiyorum. bakalım şimdilik gelişmeler falların patlamayacağı yönünde ama işte insan merak ediyo bi yandan da :))

Tabiki bir karar aldıysan bozma bence ben çok karar aldım bu son diye ama bırakamıyorum. İrade sıfır anlayacağın.

Tabiki bir karar aldıysan bozma bence ben çok karar aldım bu son diye ama bırakamıyorum. İrade sıfır anlayacağın.
Azimle kararımda duruyorum :)) faydasını da görüyorum ara verince gerçekten olumluya dönüyo bişeyler. İnşallah az kaldı sabrederim :)))

Memnun kalmana çok sevindim canım.
Tarot baktırdım ben.çok beğenmiştim. Tarotu da deneyebilirsin.

Memnun kalmana çok sevindim canım.
Tarot baktırdım ben.çok beğenmiştim. Tarotu da deneyebilirsin.

Yarın da tarot atayım. Ben biryolunvar'a üye olmadan fal göndermiştim. Dün mail geldi. Hafta sonu çekiliş mekiliş diye üye olarak fal göndermemiz taktirinde 2 fal hediye yazmışlar. Ben şanslıyımdır

Yarın da tarot atayım. Ben biryolunvar'a üye olmadan fal göndermiştim. Dün mail geldi. Hafta sonu çekiliş mekiliş diye üye olarak fal göndermemiz taktirinde 2 fal hediye yazmışlar. Ben şanslıyımdır

Baktım şimdi sitede online tarot yolladım ne olur ne olmaz. Bugünün işini yarına bırakma demişler

Handebubi,canim nasildi Venus,memnun kaldinmi?
Iyıyım cnm sagol. Kaldım ama ılk falından bıraz farklı bı yorum geldı aynı soruma bellıkı ck emek verıo cok hoşuma gıtmedo dedıklerı ama benım istedıgıme olumsuz yorum yaptı dıye asla kotu dıyemem anı ve kişilik analızıı sahane gelecek ılk falyla farklı ama bekleyıp goruz.kesınlıkle ıyı bır yorumcu.buarada aylıne attım bayıldım ama acaba daha onceden baktırdıgım bırımı dıyede korktum cunku cok fazla bılmış eger oyleyse yıkılırım.. Cunku bırhaylı begendım yazılı bakmış bana kahve attım umarım baska yorumcundehıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…