Binnaz Abla

Memnun kalmana çok sevindim canım.
Tarot baktırdım ben.çok beğenmiştim. Tarotu da deneyebilirsin.
Bende kahve attım bayıldım.kızlar cok fazla bılmış daha onceden bızı bılen bır falcı degıldır dımı( eger yepyenı bırıyse ben başka kımseyr gıtmem ondan başka.. Ama cokk fazla bılmışş bılemedım((

bende attım ama benle alakalı olmayan bir faldı hatta yazdım enerjimiz uyusmadı diye ne geçmiş nede suan

Mutlu hafta sonları arkadaşlar,

Ben dün ya da önceki gün anımsamıyorum şimdi, duruhanece ye attım fal attım fakat sağlık hamilelik vs gibi konularda yorum yapmadığını söyledi...İstersen aşk ilişki anlamında bakayım dedi.Bende tamam iş ile ilgili bakalım o halde dedim. Kartların değişmesi gerekir dedi falını çek tekrar gönder dedi ama araya başka birvşey girdi vs gönderemedim. Şimdi 8 kredilik birilerine bakıyorum tellwede özellikle online olan

bende attım ama benle alakalı olmayan bir faldı hatta yazdım enerjimiz uyusmadı diye ne geçmiş nede suan
Aaa ozaman şoyle olabılır eger gercekten dahaonceden baktırdıgımız bırıyse belkı senın baktırmadıgın bırı olabılır dahaonceden bılgılerın olmadıgı için bılememış olabılırmı acsba ayyy ıyıce fesatt oldummm ama bu falcılar benı bu hale getırdı kurunun yanında yaşlarda yanıyo boyle olunca nasıl çözücez bu durumu cozemıcez:)cnm daha once baktırdıgın yorumcuları bı yazarmısun coktur emınım ama enazından telwedekıkeru ısımlerını

canım son zamanlarda telweye hiç uğramadım en son 6 y önce seleneya baktırmıstım ki uzun süredirde fal baktırmıyorum burada çok metedildi diye attım ayline yani telwede baktırdığım kişiler belliydi kiraze ,rumi,selena

bayanlar ben fal tövbesi etmeden önce deneme amaclı üye girişi yapmadan bir tarot gönderdim falcıAyline... şimdiye kadar her zaman aklımda olan kişiyi soruyorum ve onunla gelecegi merak ediyorum.. baktırdıgım fallar hep stardarddı yani.. bu sefer 2 erkek arasında kalmış gibi sordum..ki yalan diil eski sevgilim barışmak istiyor.. ve Aylin yine iyidi.. katinadaki gibi süper olumlu evlilik fln demedi ama üye olarak attıgım faldakiyle aynı çizgide seyler dedi... dedikleri olur mu bilmem , olursa yazarım buraya ama en azından tutarlı ve mantıklı, bu işi biliyo bence...

kızlar duruhanece, venüs, aylin...hepsi tarotta daha mı iyi dersiniz? danışayım dedim önce :)

alla alla olaya bakar mısın ya sinirlerim bozuldu!
Tellwe Afetabla adında ki falcı falımı iade etmiş ve hamilelik yok falınız iyi değil iş içinde demiş, bu nedir yani şimdi

hep aynı durum enerji meselesi o zaman başka diycek bişey yok maalesef

alla alla olaya bakar mısın ya sinirlerim bozuldu!
Tellwe Afetabla adında ki falcı falımı iade etmiş ve hamilelik yok falınız iyi değil iş içinde demiş, bu nedir yani şimdi
Saçmalamış takılma bazıları reklamın ıyısı kotusu olmaz dıe arada bıkişiyi ıade edıyo bence herkese bakmam hıssetmezsem bakmam trıbı bence

merhaba.......izmirde medyum FURKAN var arkadaşlar ben çok memnun kaldım .....ilginizi çekebilir diye düşündüm :)

Oyyyy kıyamam o gözyaşlarına :))) bende de bi gariplik olur fal için kahve kapattığımda fincan pırıl pırıl çıkar ama ne zaman kendim öylesine kapasam ve yıkamak için açsam içinden bi destan çıkacak kadar şekil dolu olur :))) o nedenle kahve falı bir defa baktırdım online onun dışında hiç baktırmadım, hep tarot ya da katina baktırdım :)

ya ne biliyim hanı sunuda bıldı dıyebılecegım hıcbısey yok cafedekı 5 liralık falcı gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…