- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Demek ki sana tutmadı Aylin. Bana da çoğu tutmaz zaten :) gerçi aylini deneyemedim henüz:)ya ne biliyim hanı sunuda bıldı dıyebılecegım hıcbısey yok cafedekı 5 liralık falcı gıbıydı
saraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyoDemek ki sana tutmadı Aylin. Bana da çoğu tutmaz zaten :) gerçi aylini deneyemedim henüz:)
Beklemek en güzeli canım. Sık sık baktırınca gerçekten de etkiliyo herşeyi ama ara verince pozitife dönüyo. Falcıların da negatif enerjisini ayrıca çekiyoruz yani sadece falların değilsaraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyo
terbiyesizlik. felaket tellalı mıymış ya.alla alla olaya bakar mısın ya sinirlerim bozuldu!
Tellwe Afetabla adında ki falcı falımı iade etmiş ve hamilelik yok falınız iyi değil iş içinde demiş, bu nedir yani şimdi
ya ne biliyim hanı sunuda bıldı dıyebılecegım hıcbısey yok cafedekı 5 liralık falcı gıbıydı
saraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyo
aynen ya bende ıade ıstıycektım ama ıade ıstesek kıme atıcazkı o sıtede baskaBende dün buradan okuduklarıma dayanarak baktırdım ama kötü ötesiydi hiçbir nokta atışı yoktu cümleleri çok anlamsız ve devrikti bir cümlede olumlu söylediğini diğer cümlede olumsuz söyledi artı hiç birşey de bilemedi adamla ayrıyım bir senedir bana ilişkiniz çok güzel gidiyor dedi yani bu kadar kötü fal olamazdı acaba iade ediyorlar mı bu sitede bende iade isteyeceğim. Ben katina baktırmıştım bu arada
Kuzumm sarayliya attin saniodum son yorumlari okuyunca dun hem banliydim netimde yoktu aylin cok mu kotuydusaraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyo
Birşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heraldeenerjı meselesı demek ıstıyorum ama bır yandanda acabaa telwedekı bırısımı demektee gecıyor ıcımden :S bızı paranoyak edenler utansınnnn
Birşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heralde
Canim sarayliyi yakalayamadim cunku onun actigi saatte ben kursta oliyorum on gun sonra aticam ona evet aylin kotuydu ya bildigi hicbisey yoktu sadece benim yazdiklarimdan yola cikarak yorum yapmisKuzumm sarayliya attin saniodum son yorumlari okuyunca dun hem banliydim netimde yoktu aylin cok mu kotuydu
Canim sarayliyi yakalayamadim cunku onun actigi saatte ben kursta oliyorum on gun sonra aticam ona evet aylin kotuydu ya bildigi hicbisey yoktu sadece benim yazdiklarimdan yola cikarak yorum yapmis
Bilgisayara gecince falini atariim ozelden begenirsen baktirirdin canim:)hmm anladim canim uygunken atarsin aylini bilemicem .. cok övülsede eger sana tutmadiysa banada tutmaz heralde
Bilgisayara gecince falini atariim ozelden begenirsen baktirirdin canim:)hmm anladim canim uygunken atarsin aylini bilemicem .. cok övülsede eger sana tutmadiysa banada tutmaz heralde
Kahve at bence cok ıyıydı eger eskı falcılardan bırı degılse tabıı syyykızlar aylıne tarotmu kahvemı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?