Binnaz Abla

saraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyo
Beklemek en güzeli canım. Sık sık baktırınca gerçekten de etkiliyo herşeyi ama ara verince pozitife dönüyo. Falcıların da negatif enerjisini ayrıca çekiyoruz yani sadece falların değil

haftalardır sarayliyi bekliyordum, nihayet geldi cevap.yalnız beklentimin çok altında olması hayalkırıklıgı yarattı. yarısı öğüttü sanki ses kaydının.an veya geçmişle alakalı 1-2 cümle. çok ortada 'şöyle olabilir ama böyle de olabilir ' ifadeleri ile doluydu kötü değil ama sonucu sorarsanız; bir şey anlamadım öğlen ayline kahve aatmıştım, cidden geçmiş ve anla ilgili agzım açık kaldı kızlar. gelecekle ilgili birkaç zamana değinmiş ki umarım çıkar. soğuk bir tarzı var ama kendinden emin ifadeler. bu arada sarayli alakasız bir şey dedi anla alakalı. şehir değiştirme vs gibi.

ya ne biliyim hanı sunuda bıldı dıyebılecegım hıcbısey yok cafedekı 5 liralık falcı gıbıydı

Bende dün buradan okuduklarıma dayanarak baktırdım ama kötü ötesiydi hiçbir nokta atışı yoktu cümleleri çok anlamsız ve devrikti bir cümlede olumlu söylediğini diğer cümlede olumsuz söyledi artı hiç birşey de bilemedi adamla ayrıyım bir senedir bana ilişkiniz çok güzel gidiyor dedi yani bu kadar kötü fal olamazdı acaba iade ediyorlar mı bu sitede bende iade isteyeceğim. Ben katina baktırmıştım bu arada

saraylıya atıcaktım ben yakalayamadım neyse dedım aylıne atıyım ıh ıhhh olmadı ya neyse bı hafta sonrada saraylıya atıcam ust uste baktırınca kotu enerjı oluyo

enerjı meselesı demek ıstıyorum ama bır yandanda acabaa telwedekı bırısımı demektee gecıyor ıcımden :S bızı paranoyak edenler utansınnnn

Bende inaniyorum ama enerji meselesine 3 aydir fala baktira baktira mesela nesibeyi herkes cok begeniyo ama bana soyledikleri cokda tutarli deildi mesele olumsuz konusmasi deildi sonucta beraber oldugum insani tanidim benle uyan seyler deildi yani soyledikleri

aynen ya bende ıade ıstıycektım ama ıade ıstesek kıme atıcazkı o sıtede baska

enerjı meselesı demek ıstıyorum ama bır yandanda acabaa telwedekı bırısımı demektee gecıyor ıcımden :S bızı paranoyak edenler utansınnnn
Birşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heralde

Birşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heralde

aynen bende onu fark ettım bılmıyorum valla baktırıp duruyoruzz fal,yazılı-seslıı bazı kısılerden suphe eder olduk artık:S
hanı nazz vardı yaa herkese bılmıstı o telweden kesın eskı bırısıydı meselaa arkdaşımın telwede hıc falı yoktu onaa sacmalamıstı bana bılmıstı usenmesem okuyup bulucaktım ama fallarıda hesabımıda sıldım o yuzden boyle seylerden suphe edıyorum boyle arkadaşlarda dıyıncee

ben gercı orucumu bozmıycam ısrarlıyım ama guzel haberler sızden beklıyorum artık kızlar :)

benımkının cıkmasına daha zaman var bı kac aycıkkk

Kuzumm sarayliya attin saniodum son yorumlari okuyunca dun hem banliydim netimde yoktu aylin cok mu kotuydu
Canim sarayliyi yakalayamadim cunku onun actigi saatte ben kursta oliyorum on gun sonra aticam ona evet aylin kotuydu ya bildigi hicbisey yoktu sadece benim yazdiklarimdan yola cikarak yorum yapmis

Canim sarayliyi yakalayamadim cunku onun actigi saatte ben kursta oliyorum on gun sonra aticam ona evet aylin kotuydu ya bildigi hicbisey yoktu sadece benim yazdiklarimdan yola cikarak yorum yapmis

hmm anladim canim uygunken atarsin aylini bilemicem .. cok övülsede eger sana tutmadiysa banada tutmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…