- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Gonca Polat öneririrmarkadaslar binnaz abla bana kendi hatalarından kaynaklı bi fal iadesi yaptı, bunu kullanmak lzm şimdi... selin imer ve rania hadwa ya baktırmiştım, sizce kim olabilir başka?
Gonca Polat tek mi alternatif?Gonca Polat öneririrm
çoğu kısıyle enerjısı tutmuyor ama elıf ısıgı onerırım bende .. garıp bı sekılde kadın tutturuyor bende . en son dedıgını de dun yasadım ... egerkı daha onceden denemedıysen olabılır dıye dusunuyorum .. :)Gonca Polat tek mi alternatif?
Benim orada fos çıkan ve beğenmediklerim haricinde memnun kaldığım iki kişiden biri olduğu için önerdim. bende 12 den vuran iki kişiden biri de o dur. elbette tercih seninGonca Polat tek mi alternatif?
Ben iade istedim ama yönetim fal usulune uygun diye iade etmeyeceklerini bidirdileraynen ya bende ıade ıstıycektım ama ıade ıstesek kıme atıcazkı o sıtede baska
YaaaaBen iade istedim ama yönetim fal usulune uygun diye iade etmeyeceklerini bidirdiler
Aynen gıttı 25 tl hemde kotu ötesi bir fal için
Dur aksam bende yaziim belki iki kisi olursak iade ederAynen gıttı 25 tl hemde kotu ötesi bir fal için
Tamam sevinirimmmDur aksam bende yaziim belki iki kisi olursak iade eder
doğru ortası yok ama begeneni daha çok zannedersem biBirşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heralde
aylini anlayamadım tutmayanada hiç tutmuyo benimki kötüydu geleceğe takılmadım bile çünkü ne geçmiş ne suan ama tutturduğu kişiler daha fazla oda bi gercekKizlar bende ayline dun tarot baktirdim ve cok sasirdim sadece erk arkadsmla 3 aydir ayri oldugumuzu soyledim yazdiklarini okuyunca sok oldum valla gelecek cikar mi bilmem ama beni bi yerden taniyo galiba dedim
Ya benim içindr gelecek tamam gelecekten bahsetmis ama gecmis su an bunlarin hicbirini soylememis sadece benim soylediklerimden gelecek yorumu yapmis...doğru ortası yok ama begeneni daha çok zannedersem bi
aylini anlayamadım tutmayanada hiç tutmuyo benimki kötüydu geleceğe takılmadım bile çünkü ne geçmiş ne suan ama tutturduğu kişiler daha fazla oda bi gercek
bendede bahsetmişte sonuçta geçm,ş ve şuanı bilemedikten sonra hiç inandırıcılğı kalmadı ki canımYa benim içindr gelecek tamam gelecekten bahsetmis ama gecmis su an bunlarin hicbirini soylememis sadece benim soylediklerimden gelecek yorumu yapmis...
Evet bende de şu anı bilemedi yoksa gelecek için söyledikleri çok olumlu ama şu anda çok spesifik birşeyi bilemedi.bendede bahsetmişte sonuçta geçm,ş ve şuanı bilemedikten sonra hiç inandırıcılğı kalmadı ki canım
Evet bende de şu anı bilemedi yoksa gelecek için söyledikleri çok olumlu ama şu anda çok spesifik birşeyi bilemedi.
Peki sen Binnaz Abla dan Ranıa Hadwa ya baktırdın mı ?Aynnn banada çok olumlu ama ne fayda hatta çok olumlu olmayacak bişey ve olması imkansız
Kerem avsar yada elıf ışık derım ben de elıfı bende özellıkle ıskanbıl rıca et bakarsa anı okurr..kerem avsarıda oven cokBilge Özdogru nasıl?
evet baktırdım sonuçta olan durumları anlattı benim spesifik bir sorum yoktu ama herseye değinmişti geçmiş ile ilgili ,gelecek için bisey diyemem kiminki çıkıyorki ama ben içtenliğini ve sohbetini hakşkaten sevmiştimPeki sen Binnaz Abla dan Ranıa Hadwa ya baktırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?