Binnaz Abla

Gonca Polat tek mi alternatif?
çoğu kısıyle enerjısı tutmuyor ama elıf ısıgı onerırım bende .. garıp bı sekılde kadın tutturuyor bende . en son dedıgını de dun yasadım ... egerkı daha onceden denemedıysen olabılır dıye dusunuyorum .. :)

arkadaslar falcı aylin valla beni şoktan soka soktu bi insan anı bu kadar ıyı bılemez cok fazla online fal baktırdım geçmiştede sayfalarda paylaştım ama aylin bundan sonra vazgecilmezlerime girer çünkü direk nokta atısı bide selena bısey demişti o dogru cıktı dıgerlerı tırt luna06 ıyıdır bak

Birşey farkettim Aylin ya çok beğeniliyor ya da hiççç beğenilmiyor. Ortası yok. Tutana tam tutturuyor. Tutmayana sıfır heralde
doğru ortası yok ama begeneni daha çok zannedersem bi
Kizlar bende ayline dun tarot baktirdim ve cok sasirdim sadece erk arkadsmla 3 aydir ayri oldugumuzu soyledim yazdiklarini okuyunca sok oldum valla gelecek cikar mi bilmem ama beni bi yerden taniyo galiba dedim
aylini anlayamadım tutmayanada hiç tutmuyo benimki kötüydu geleceğe takılmadım bile çünkü ne geçmiş ne suan ama tutturduğu kişiler daha fazla oda bi gercek

Ya benim içindr gelecek tamam gelecekten bahsetmis ama gecmis su an bunlarin hicbirini soylememis sadece benim soylediklerimden gelecek yorumu yapmis...

Peki sen Binnaz Abla dan Ranıa Hadwa ya baktırdın mı ?
evet baktırdım sonuçta olan durumları anlattı benim spesifik bir sorum yoktu ama herseye değinmişti geçmiş ile ilgili ,gelecek için bisey diyemem kiminki çıkıyorki ama ben içtenliğini ve sohbetini hakşkaten sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…