hatta yarım saat önce arkadaşım baktırdı çok tutarlı bir faldı karşı tarafın dşüncelerini tamamen bilmiş ve ona bir yol gösterdi bakalım sonuç ne olacakPeki sen Binnaz Abla dan Ranıa Hadwa ya baktırdın mı ?
Evet bende baktırdım bana da iyi gibi geldi özel birkaç noktayı bildi umarım gelecek için söyledikleri de çıkarhatta yarım saat önce arkadaşım baktırdı çok tutarlı bir faldı karşı tarafın dşüncelerini tamamen bilmiş ve ona bir yol gösterdi bakalım sonuç ne olacak
İnşallah olumlu cevap verirlerkredi iadesi için bıryolunvara yazdım bakalım ne cevap gelıcek kredi iadesi yapsınlar baska falcıya baktıralım ya begenmedım arkadas
kredi iadesi için bıryolunvara yazdım bakalım ne cevap gelıcek kredi iadesi yapsınlar baska falcıya baktıralım ya begenmedım arkadas
mail gelmıs sımdı rencıde edıcı bısey yokmus falda zamanında yorumlandıgı ıcın iade yapamıyolarmıs demekkı neymıs bundan sonra bıryolun varda fal baktırılmıycakİnşallah olumlu cevap verirler
denerdık ama ıade yapmadılar cherrycan:)Deniz fena degildi, dener misiniz tolincan:)
Bende de karşı tarafın beynini okuyan tek kişi Rania oldu valla :))hatta yarım saat önce arkadaşım baktırdı çok tutarlı bir faldı karşı tarafın dşüncelerini tamamen bilmiş ve ona bir yol gösterdi bakalım sonuç ne olacak
Bende de karşı tarafın beynini okuyan tek kişi Rania oldu valla :))
aynı cevap bana da gelmiştimail gelmıs sımdı rencıde edıcı bısey yokmus falda zamanında yorumlandıgı ıcın iade yapamıyolarmıs demekkı neymıs bundan sonra bıryolun varda fal baktırılmıycak
Bu konuda Binnaz Abla iyi sanırım ben o gün Rania ya fal gönderdim bir türlü bağlantı olmadı yazdım cevap olarak isterseniz başkasına baktırın aynı puanla dediler bende hayır ona baktıracağım şu saatler arasında müsaitim dedim tamam o zaman ileteceğiz dediler hakikaten o saatler arasında bakıldı falım sorunsuz bir şekildemail gelmıs sımdı rencıde edıcı bısey yokmus falda zamanında yorumlandıgı ıcın iade yapamıyolarmıs demekkı neymıs bundan sonra bıryolun varda fal baktırılmıycak
alemsin sen canım ya allah razı olsun güldürdün vallaKarsi tarafin beyni varsa, ne mutlu sana
kendıleri bilirler kımse baktırmayınca gorurler gunlerınıBu konuda Binnaz Abla iyi sanırım ben o gün Rania ya fal gönderdim bir türlü bağlantı olmadı yazdım cevap olarak isterseniz başkasına baktırın aynı puanla dediler bende hayır ona baktıracağım şu saatler arasında müsaitim dedim tamam o zaman ileteceğiz dediler hakikaten o saatler arasında bakıldı falım sorunsuz bir şekilde
bencede zaten çok fazla bizim ugramadığımız bir site uğramasakta olurkendıleri bilirler kımse baktırmayınca gorurler gunlerını
aynen ya tellwe bıle cok kotu sıte olmasına ragmen iade var bunlarda yokbencede zaten çok fazla bizim ugramadığımız bir site uğramasakta olur
mail gelmıs sımdı rencıde edıcı bısey yokmus falda zamanında yorumlandıgı ıcın iade yapamıyolarmıs demekkı neymıs bundan sonra bıryolun varda fal baktırılmıycak
Canım ben biryolunvar da 1 geçen ay Efsunlu gözler isimli bir falcıya fal attım. 12 saat oldu yorumlamamıştı.
bende iade istedim yönetim falı iade etti. Hatta sorumsuz davranışlarından dolayı siteden atmışlar kadını.
ben ıkı kere baktırmıstım hıcbır soyledıgı cıkmadıkızlar falsepetinde melih gün ü nasıl bılırsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?