Binnaz Abla

ben de bugün sarayli ya ve ilkay gür e fal attım ve artık karşı taraftan ziyade kendimden nefret ediyorum. çoktan bitmesi üstüne sünger çekmem bi konuyu sırf bu fallar yüzünden kapatamadım içimde hep bir umut oldu . herkes bu senenin sonuna kadar bi dönüş olucak dedi ama hiçbir şekilde olmadı ve olmayacak da. bundan önce ayline attım o da olumlu konuştu ama ben artık inanmıyorum keşke tüm falları aklımdan silebilsem de hayatıma devam edebilsem. karşı taraf gününü gün ederken ordan oraya gezerken ben kendimi yedim bitirdim hiç olmayacak birine bel bağladım anlaşamamazlıklarımızı bile görmezden gelmeye başladım bu fallar yüzünden. 2015 te umarım kendime gelirim ve umarım o kişiyi aklımdan çıkartabilirim.

Özel değilse biraz açarmısın canım.
Özel değilse biraz açarmısın canım.
Çok özel e girmeden söyleyeyim is değişikliği vardı dusuncemde hatta bununla ilgili bir görüşme yapmayı planlıyorum bunları bilmiş birde ilişkim konusunda bazı soru işaretleri vardı kafamda bunu bilmiş bu konularla ilgili gelecek yorumları yapmış gelecek çıkarmı bilmem ama düşüncelerimi soru sormadan bilmesi hislerinn kuvvetli olduğunu gösterdi gelecek bekleyip görüşmeler bir dediği var çok istediğim olursa imkansız gibi ama şok olurum

saraylı nasıldı?

Fallara fazla odaklanma canım. ben de süre biçtim kendime. kimse ulaşılmaz ya da hayatımızda olmazsa olmaz değildir. bizler boş boş beklerken millet hayatına devam ediyo canım. o yüzden fazla odaklanma ve kafandakilerden kurtulmaya bak. bazen fazla düşününce de kendimiz uzaklaştırıyoruz bazı şeyleri

saraylı nasıldı?
saraylı daha cevap atmadı canım beklemedeyim

haklısın bu saatten sonra benim için bu defter kapanmıştır. geçmiş olsun. Allah hepimizi bu fal bağımlılığından kurtarsın canım.

deepbluem .!.:
Gözün aydın canım :)
Teşekkürler canım. Ona fal attığım da karalar bağlamıştım. Çok üzülüyorumdum. Hiç İnanasım gelmemişti ama dediği çıktı hatunun. Hem de verdiği tarihte.

Bu arada ben hiç Selenayı beğenmemiştim. Burda da paylaşmştım. Ama Selana nın falı da çıktı kızlar..durum analizi çok yanlıştı ondan dolayı falıda çıkmaz diye düşünmüştüm. Ama çıktı!!!! Çok net bir tarih vermişti. Çıktı! Çok şaşırttı beni Selana...

Çıkan falları duydukça mutlu oluyoruz valla

Merhaba arkadaşlar şu iki buçuk yılda o kadar fal baktirdim ki şu an sıfır güzel bir araba parasi gitti(( kendimi çok kötü hissediyorum geçen zamana mi param mi hayatı askıya alışımamı uzuleyim burda doğru düzgün yorum yapmadım ama sürekli takip ettim çıkan fal var mı derseniz yüzlerce falda bi tane çıkan yok... kumar gibi bişey allah cezalandiriyor sanırım bundan nasıl kurtulunur bilmiyorum ama en yakın zaman da kurtulmak istiyorum selamlar....

Canim ya hicbiri ani dami bilemediler? belli baslicalari paylasabilirmisin?mesela venus,nesibe,mert reiki,sarayli bunlarada baktirmismiydin?

Kızlar bu arada arkadaşımdan haber geldi Aylin'e tarot baktırmak istiyor diye size sormuştum. Baktırmış ve memnun kalmış, durumu falan bilmiş gelecek tabiki beklemede ama genel olarak beğenmiş. Baktırınca paylaşacağımı söylemiştim, unutmadan paylaşayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…