Binnaz Abla

ben de kahvesini çok begendım :)

Herkese baktirdim baktirmadigim kimse yok ani bilen çok sarayli, nesibe, mert,fama, barkiel, rezzan abla, haleh, selena, falci sema daha çok kişi ama bir tane gelecekle ilgili olay çıkmaz mi çıkmadı iste(((
enemmmm o zmn benım kendı kendıme^' az sabret kızım bak 2015te evlılık var' gazım da içimde patlayacak

Herkese baktirdim baktirmadigim kimse yok ani bilen çok sarayli, nesibe, mert,fama, barkiel, rezzan abla, haleh, selena, falci sema daha çok kişi ama bir tane gelecekle ilgili olay çıkmaz mi çıkmadı iste(((
Evet malesef gelecegi bilen yok,bosa kafa yoruyoruz burda..bende birakmak istiyorum artik

Yani canimin ici ben cok baktirdim terk edildigim zamanlarda. Elime ne gecti dersen 0, hayati yasamadim, bosa harcanan 1 yil, maddi ziyan derken.....aslinda manevi olarak da kotuyum, yani ruhum cekildi sanki. Artik bedava yapsalar da baktirmiyorum, icimden gelmiyor, biliyorum cikmicak. Icimde hic heves kalmadi, iyice sogudum ara sira eglencesine baktiriyorum. Benim kivamima nasilsa geleceksiniz :)

en son falcı aylin ve rania yı denemiş biri olarak aylin fena değil ama çok yüzeysel geldi söylediklerinin zamanı var rania canlı süreyi durdurdu ama genel olarak iyiydi özellikle bana olumsuzuda söyleyin dedim pembe bir tablo çıktı ama herkese mi oyledir bilemiyorum hattaolumsuzu tabiki söylerim dedi. birde unutmadan medyum denizi de bir deneyeyim dedim o kadar hızlı baktıki şaşırdım çok kısaydı anlık sıkıntı için hemen cvp geliyor o zaman baktırılabilir 10 tl diye baktırmıştım zaten

Kizlar bende yaklasik 3 aydir baktirmadgm falci kalmadi diyeblrm kendimi dejarz edicem diye bi yandan mahfettim tabiki yuzde 99 u donucegini soylesede yuzde 1 lik kisima tabiki aklim gidiyor ama soyle soyliym en cok kimi begendin derseniz fal alem meryem tugce cetin rezzan abla birde aylini rezzan ablayla artik akil alir gibi oldum meryemin cok nokta atisi oldu aylin diyip duruyorum cunku cok sasirdm ben normalde destan yazarim falcilara sirf icimi rahatlatmak icin bundan cok umidim olmaynca 3 aydr ayriyim deyip gectim ve sanki yasadklrmizi birbir doktu cok sasirdm meryemdende memnun kaldim fazlasiyla o da cok sasircgm seyler soyledi fallar cikar mi bilmem ama anlik durumu bilmeleri onemliydi benim icin bende fikirlerimi paylasmak istedim kizlar

Canlar sanıyorum an itibariyle depresyona adım attım. Bana tellwe de 10 kredilik birini önerebilir misiniz ? Kimse de kalmamış iyilerden. Selena kelebek falı 7 lira bir de seruven sanal fincan 10 lira. Öneriniz var mı

Canim ya bu aylin falalemdekimi?

Canlar sanıyorum an itibariyle depresyona adım attım. Bana tellwe de 10 kredilik birini önerebilir misiniz ? Kimse de kalmamış iyilerden. Selena kelebek falı 7 lira bir de seruven sanal fincan 10 lira. Öneriniz var mı

Fal baktırırsan ve olumsuz konuşurlarsa daha da depresyona girersin bence. Sırf seni teselli etsin diye, kendini kandırmak için fal baktıracaksan boşuna para verme ben sana fal bakar güzel bi pembe tablo çizerim

Aç güzel, sevdiğin bir parça şarkı söyle, bi kağıda yazı yaz içindekileri dök. İnan faldan daha çok rahatlayacaksın. Falcıların sana anlatacakları ihtimaller çünkü sadece:) ee o ihtimallerin sende farkındasın zaten.

depresyon bir bosluga düştüm de ondan canım ders dolduruyordu tüm günümü dün sınavı atlattım bugun evde bir boş hissettim kendimi Kredim var zaten bitsin atmam bir daha işin özü fal işinden de sıkılmısım biraz carsamba gidicektim arkadasımla falcıya gitmeyeceğim, ama bu kredi bitsin artık sabrettim epeydir hiç atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…