Kızlar bu arada arkadaşımdan haber geldi Aylin'e tarot baktırmak istiyor diye size sormuştum. Baktırmış ve memnun kalmış, durumu falan bilmiş gelecek tabiki beklemede ama genel olarak beğenmiş. Baktırınca paylaşacağımı söylemiştim, unutmadan paylaşayım istedim
enemmmm o zmn benım kendı kendıme^' az sabret kızım bak 2015te evlılık var' gazım da içimde patlayacakHerkese baktirdim baktirmadigim kimse yok ani bilen çok sarayli, nesibe, mert,fama, barkiel, rezzan abla, haleh, selena, falci sema daha çok kişi ama bir tane gelecekle ilgili olay çıkmaz mi çıkmadı iste(((
Evet malesef gelecegi bilen yok,bosa kafa yoruyoruz burda..bende birakmak istiyorum artikHerkese baktirdim baktirmadigim kimse yok ani bilen çok sarayli, nesibe, mert,fama, barkiel, rezzan abla, haleh, selena, falci sema daha çok kişi ama bir tane gelecekle ilgili olay çıkmaz mi çıkmadı iste(((
kızlar falsepetinde melih gün ü nasıl bılırsiniz???
Maya demirBinnaz ablada iyi bilen bir falcı önerebilir misiniz? Simdiden teşekkürler kızlar
Maya cikmadi bana ya,cok pembe tablocu buldum ben onu..Maya demir
Selin imer
Merhaba arkadaşlar şu iki buçuk yılda o kadar fal baktirdim ki şu an sıfır güzel bir araba parasigitti(( kendimi çok kötü hissediyorum geçen zamana mi param mi hayatı askıya alışımamı uzuleyim burda doğru düzgün yorum yapmadım ama sürekli takip ettim çıkan fal var mı derseniz yüzlerce falda bi tane çıkan yok... kumar gibi bişey allah cezalandiriyor sanırım bundan nasıl kurtulunur bilmiyorum ama en yakın zaman da kurtulmak istiyorum selamlar....
geciniz derim :)Binnaz abladaki Elif ışık nasıl baktıran var mı?
Peki saolun ilk defa baktıracağım o sitede fal ama karar veremedim önerebileceğiniz biri var mı?geciniz derim :)
kerem avşar, rania veya selin imer derimPeki saolun ilk defa baktıracağım o sitede fal ama karar veremedim önerebileceğiniz biri var mı?
Teşekkür ederim :)kerem avşar, rania veya selin imer derim
Canim ya bu aylin falalemdekimi?en son falcı aylin ve rania yı denemiş biri olarak aylin fena değil ama çok yüzeysel geldi söylediklerinin zamanı var rania canlı süreyi durdurdu ama genel olarak iyiydi özellikle bana olumsuzuda söyleyin dedim pembe bir tablo çıktı ama herkese mi oyledir bilemiyorum hattaolumsuzu tabiki söylerim dedi. birde unutmadan medyum denizi de bir deneyeyim dedim o kadar hızlı baktıki şaşırdım çok kısaydı anlık sıkıntı için hemen cvp geliyor o zaman baktırılabilir 10 tl diye baktırmıştım zaten
Canlar sanıyorum an itibariyle depresyona adım attım. Bana tellwe de 10 kredilik birini önerebilir misiniz ? Kimse de kalmamış iyilerden. Selena kelebek falı 7 lira bir de seruven sanal fincan 10 lira. Öneriniz var mı
Fal baktırırsan ve olumsuz konuşurlarsa daha da depresyona girersin bence. Sırf seni teselli etsin diye, kendini kandırmak için fal baktıracaksan boşuna para verme ben sana fal bakar güzel bi pembe tablo çizerim
Aç güzel, sevdiğin bir parça şarkı söyle, bi kağıda yazı yaz içindekileri dök. İnan faldan daha çok rahatlayacaksın. Falcıların sana anlatacakları ihtimaller çünkü sadece:) ee o ihtimallerin sende farkındasın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?