depresyon bir bosluga düştüm de ondan canım ders dolduruyordu tüm günümü dün sınavı atlattım bugun evde bir boş hissettim kendimiKredim var zaten bitsin atmam bir daha işin özü fal işinden de sıkılmısım biraz carsamba gidicektim arkadasımla falcıya gitmeyeceğim, ama bu kredi bitsin artık sabrettim epeydir hiç atmadım
helal olsun o bile yolunu buldu. nizip'i seviyor mu acabaKızlar prenses34 vedattan ayrılmış niziple çıkıyormus ay bayılazayım
Ben de 10 kredimi bitireyim atmam bir daha, gerçekten sıktı fal işi. Sanıyorum bir dönemdi fala sığınıp falda buldum kendimi de geçti gitti, test ettik onayladık zaten cıkmıyor. Belki gırgırına iki üç ayda bir yapılabilir. Ama oyle ayda 3 5 fal cok kötü. Ben fal baktırdıkca olacağı varsa da olmayacağına inanmaya başladım. Bir şeyleri terse sürüklüyor bence falBende sıkıldığımı fark ettim. Dün bir kafede baktırdım. Sonradan pişman oldum keşke baktırmasaydım çok saçma diye. Artık bu fal işi beni hiç tatmin etmiyor. Daha da ayda 1-2 defa anca baktırırım sanırım. Telwe hesabımı da kapattım. Kafam rahat.
sorduklarının da ikisine de baktırdım. Serüvenin bi dediğini yaşadım, selenanın da bir dediği çıktı. İkisi tarz olarak birbirinden çok farklı tercih senin:)
helal olsun o bile yolunu buldu. nizip'i seviyor mu acaba
Bana ciktiMaya cikmadi bana ya,cok pembe tablocu buldum ben onu..
helal olsun o bile yolunu buldu. nizip'i seviyor mu acaba
Yaklasik 2 yildir net falcilarina bir servet odedim...maalesef bunalimli bir donemimdi..bu topikte yazayim deneyimlerimi okuyan arkadaslara ders olsun...
Ilkay gür:Uc dort kez baktirdim..hepsini ayri kisiler icin baktirdim.ilk falinda seni aramaz dedigi kisi aradi.aslinda gidisat aramayacak yonundeydi olumsuzdu.gidisata göre konusuyor.olaylara mantikli yaklasiyor.sonuc dedigi gibi olumsuz oldu ama yinede tam cikti diyemeyiz.ikinci kisi icin olucak dedi ama onlada bitti.yani tutarsiz begenmedim...
Elif isik:bu kadinda bende hep olumsuz konusuyor.ben fazla detay veriyorum fallarimda.olayi yorumluyor.gidisat olumsuzsa olmayacak diyor ve olmuyor dedigi gibi.ote yandan yeni biri demisti oyle biride olmadi verdigi tarih gecti.gecen yine atayim dedim yine ayni sey...bu olmayacak yeni kismet var...bu sefer daha ileri tarih...bu arada ikiside ne tip ne harf nede baska birsey bildiler ...
Nesibe:bende tam bir fiyasko.arkadasimada bakti.oda berbatti...nesibe mevcut durumu bile bilemedi..cok sevilen biri ama birsey bilemedi...
Rezzan abla:hoslandigim kisinin tipini ve karekterini hatta karekterindeki en onemli ozelligi tak diye bildi inanamadim.arayacak seni dedi verdigi tarihin uc tahmini vardi üçüncüsü cikti nerdeyse hepsi bitmis olay aramaz diyordu.sonra yine baktirdim tartismamiz oldu çünkü.bu sefee olmayacak demeye basladi.basta olumlu diyen Rezzan abla ben son goremiyorum dedi...ilginc fali degistirdi yani..sanirim sonucu kimse göremiyor ama yinede digerlerinden iyiydi..isle ilgili yaptigim degisikligide bildi..
Melek oz:hic bir dedigi cikmadi.olumlu dedigi yuzuk gordugu kisiyle olmadi...
Ilkay bana cikmadi maalesef...Merhaba çıkan falardan bahsetmişken
İlkay Gür ; Eylül ayında attığım falda Aralık sonuna doğru seni arayacak sen arama demişti. Şahıs dün beni aradı.
Özürler, pişmanlıklar havada uçuşuyordu.
Rezzan Abla ; Oda sen bir at demişti eğer aramasaydı Ocakta arayacaktım.
Merhaba çıkan falardan bahsetmişken
İlkay Gür ; Eylül ayında attığım falda Aralık sonuna doğru seni arayacak sen arama demişti. Şahıs dün beni aradı.
Özürler, pişmanlıklar havada uçuşuyordu.
Rezzan Abla ; Oda sen bir at demişti eğer aramasaydı Ocakta arayacaktım.
VenusYa kizlar dun sormustum ama arada kaynadi,Venus baska nasihat Ester/kiraze baska nasihat verdi,hangisini dinlerdiniz?
benimde ne venus ne de nesibe ile nerjim tutmadi ikisde taban tabana zit seyler soyledi birbirinden tamamen ayri, venuz zaten fiyaskoydu 4 dkk adam aslinda gelecekle soyle olur boyle olurla gecen her soyledigini 3 kere yineleyen, nesibe ilk falinda tutmayan noktalar vardi sonra katina yolladim cunku ask icin katina daha iyi demisti ama falimi iade etti benimle enerjisi tutmamis diye ama bir iki cumle su gorduklerini yazmisti ama ilk faldan tamamen alakasizdi, sonra 2 hafta sonra kadar bana hakkinda olumsuz bir yorum yapmadigim icin icinden gelerek ucretsiz kahve fali bakti ama oncelikle emegine ve bu acidan davranistan dolayi benden tam not almistir kendisi ama malesef kahve falindada soyledikleri baktirdigim insanin hic karakteriyle uymayan seylerdi, yani sonucta benimle nerjisi uymadi burada adi cok gecen sevilen 2 falcinin, zaten tum fal hesaplarimida kapattim artik fal baktrimiyorum
bu arada nickimi degistirdim kizlar fal sitelerindeki nickimle benzer oldugu icin yeni nick almak daha uygun olarak gordum
Nesibe mi kahve falı baktı size nesibe sadece tarot ve katina falına bakar da şaşırdım siz böyle diyince
baska baktırdın mı deryalimu detay isteriz. Tellwe de bilen var mı hayırlı uğurlu olsun bu arada
Teşekkür ederim canım. İnşallah bir aksilik olmaz.
Saraylı; Ocak Şubat gibi bir araya geleceksiniz demişti. (yaklaştı)
Medyum Selena ; Ekim ortaları gelecek özür dileyecek demişti. (2 ay gecikmeli oldu)
Nesibe ; 2015 Haziran demişti (patladı)
Melek Öz ; Birleşme yok demişti. (patladı)
Senin anlayacağın tarih olarak İlkay Gür bildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?