canim ilkaya ne fali atmistin?Melek Öz konusunda yanlış bilgi vermişim ona Temmuzda atmıştım karıştırmışım kadına haksızlık etmeyimkonu bu değildi.
canim ilkaya ne fali atmistin?
Kızlar binnazabladaki selin imer'in verdiği uzak ve yakın tarihler çıkıyor mu? Baktıran var mı?
ben bir kere baktirdim aralik ikinci haftasi dedi an itibariyle zamani gectik hicbir gelisme olmadi yani zamana takilirsam eger patlamis oluyor fali
hayirlisi olsun cnm sonucta ya erken olur ya gec olur yada olmaz zamana cok takilmapeki saol canım bakalım hayırlısı olsun benim tarihlere daha var bakalım neler olacak
tamam canım ama dedikleri güzeldi yani bildi bazılarını seninkinide bildi değil mi?hayirlisi olsun cnm sonucta ya erken olur ya gec olur yada olmaz zamana cok takilma
tamam canım ama dedikleri güzeldi yani bildi bazılarını seninkinide bildi değil mi?
banada sorularıma göre söyledi ama benim hakkımda bazı şeyleri bildi gelecekle ilgili söyledi tarihler verdi.yani bana yaptigi yorum cok kisaydi oyle cok detyli birsey soylemedi ama yani hem bildi hem kararsiz kaldim diyebiliirm
Dostlar, SarayliHanimin kehanetlerinden biri gerceklesmis. Asil konuyla ilgili degil, isle ilgili bir konu ve kritik, benim icin cok onemli bir konu. yardimi dokunacak birinden bahsetmis, tipini tarif etmis. Ben de dinlerken alla alla dedim, oyle birini gercekten taniyorum ama o an anlayamamistim. Gecen hafta bu hatuna baska bir is icin gittim, kendisi sekreter. Ben basimdaki belayi soyledim, o da bana bir seyler soyledi. Basimdaki belay defetmemde kilit nokta oynadi diyebilirim, ama oraya ben baska bir sey icin gitmistim dedigim gibi.
Kendisine takdirlerimi iletiyorum:)
Kızlar selenaya yıldızname baktıran var mı aranızda ?
Anladım canım peki saraylı mı selena mı desem hangisinin fallari daha çok çıkmıştır sana :)Ucana kacana baktirdim, ayipsin ben baktirdim tabi :))))
Simdi Selena, bana bir herif tarif etmis, bununla evleniceksin diye. Agustosta taniscaksin demis.
Agustosta kimseyle tansimadim , patladi.
Deeeeeerken, ben agustosta aslinda biriyle tanistim ama yuz yuze degil, benimle is mulakati yapti. Yani boyle biriyle tanistim ama beraber is yapicaz, ortak olucaz diyeyim, bir ortaklik var ama Selena'nin tarif ettigi sekilde degil :)) Bilemedim, karari sizlere birakiyorum, cikmadi diyemem, bunca ef puf falin icinde patladi demek haksizlik olur. Ayni adam tarifini bana Ankara'da gittigim biri de yapmisti, kaderinizi degistirecek demisti. Eyvallah, kaderimi degistirdi ama dedigi bicimde degil.
Ote yandan Selena'nin bana baktigi diger fallar patlad, hatta tersine cikti diyeilriim, ask konusunda. Is meselelerini hep bildi.
Anladım canım peki saraylı mı selena mı desem hangisinin fallari daha çok çıkmıştır sana :)
yok canım bir yolun var da falcı aylinCanim ya bu aylin falalemdekimi?
Kirli kirpi yine mi hortladıEstanbul- Aylin meselesini be cozemedim, kirpi kafayi yemis bence.
Ben Estanbula baktirmadim. Aylin'e 1 kez baktirdim, super bilmisti. Yani benim hakkimda bir seyler bilmiyordu. Ben ona hicbir bilgi vermedim, tek cumle soru yazdim, ask hayatim ne olacak dedim, o bana is hayatimla ilgili de bir seyler yazmis.
Yani Aylin= Estanbul olsa bile gayet guzel bakiyor Aylin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?