Aynen yaa bir yakalayamadim çok üzüldümkızlar venüs yine ara vermiş galiba fal baktırmak nasip olmadı kısmet artık
Kızlar Falcı Aylin haftaya seni arayacak demişti sabah beni aradı. Olacak dediği şeylerden biri oldu.
Hafta sonu yemeğe çıkıyoruzBakalım nasıl gelişecek. Yılbaşına tek girmeyeceğim galiba
valla cokk sevındımmm ayy boylee haberler duymak ne guzell darısı basımızaaa =))Kızlar Falcı Aylin haftaya seni arayacak demişti sabah beni aradı. Olacak dediği şeylerden biri oldu.
Hafta sonu yemeğe çıkıyoruzBakalım nasıl gelişecek. Yılbaşına tek girmeyeceğim galiba
Melek Öz konusunda yanlış bilgi vermişim ona Temmuzda atmıştım karıştırmışım kadına haksızlık etmeyimkonu bu değildi.
Evet canım maşallah diyelim. Bu sıralarda çıkan fal haberleri bayaa var..valla cokk sevındımmm ayy boylee haberler duymak ne guzell darısı basımızaaa =))
Evet canım maşallah diyelim. Bu sıralarda çıkan fal haberleri bayaa var..
biryolunvar.comkızlar bu aylin falalemdeki mi :)))
valla cokk sevındımmm ayy boylee haberler duymak ne guzell darısı basımızaaa =))
Amin inşallah canım. Burada çıkan falları okudukça zaten kendimizinki de çıkmış kadar seviniyoruzDarısı başınıza kızlar
Amin inşallah canım. Burada çıkan falları okudukça zaten kendimizinki de çıkmış kadar seviniyoruz
Bayanlaaar krizim tuttu acil destekkali Luka, Meryem, zeus, ilkay...dediklerinin çıkma durumu fazla olan hangisi? Bi el ativerin bana
A veya duyduklarina gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı canım? Bir de hangi falı sağlam?İlkay Gür'ü tek geçerim.
pekı onun bahsettıgı konu olmusmuydu ?
aklımda fallar karman cormanvalla eskı falları dınlıyorumm fal orucumdaa :):)buda cok ıyı oluyor aslında ..
Sa
A veya duyduklarina gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı canım? Bir de hangi falı sağlam?
Beklediginiz biseymiydi peki ya cok ilginctirki hic birsey soylememe ragmen sok olcagim seyler soyledi 2 defa baktirdim ikisindede cok sasirdim mayissonu dedi bana ama tabiki zaman uzun olunca birde yasadiklrmzdan dolayi umudum kalmayinca yine bosuna mi bekliyorum duauncesi oluyor ama bugune kadar en sasirdigim fal oldu diyebilirimKızlar Falcı Aylin haftaya seni arayacak demişti sabah beni aradı. Olacak dediği şeylerden biri oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?