Binnaz Abla

Kızlar Falcı Aylin haftaya seni arayacak demişti sabah beni aradı. Olacak dediği şeylerden biri oldu.
Hafta sonu yemeğe çıkıyoruz Bakalım nasıl gelişecek. Yılbaşına tek girmeyeceğim galiba
valla cokk sevındımmm ayy boylee haberler duymak ne guzell darısı basımızaaa =))

Melek Öz konusunda yanlış bilgi vermişim ona Temmuzda atmıştım karıştırmışım kadına haksızlık etmeyimkonu bu değildi.

pekı onun bahsettıgı konu olmusmuydu ?
aklımda fallar karman corman valla eskı falları dınlıyorumm fal orucumdaa :):)buda cok ıyı oluyor aslında ..

Bayanlaaar krizim tuttu acil destek kali Luka, Meryem, zeus, ilkay...dediklerinin çıkma durumu fazla olan hangisi? Bi el ativerin bana

Kızlar Falcı Aylin haftaya seni arayacak demişti sabah beni aradı. Olacak dediği şeylerden biri oldu.
Hafta sonu yemeğe çıkıyoruz Bakalım nasıl gelişecek. Yılbaşına tek girmeyeceğim galiba
Beklediginiz biseymiydi peki ya cok ilginctirki hic birsey soylememe ragmen sok olcagim seyler soyledi 2 defa baktirdim ikisindede cok sasirdim mayissonu dedi bana ama tabiki zaman uzun olunca birde yasadiklrmzdan dolayi umudum kalmayinca yine bosuna mi bekliyorum duauncesi oluyor ama bugune kadar en sasirdigim fal oldu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…