Aa süper o zmn denemek lazım katinasiniBen eylülde ilkay a katina attım. Ama tarotunu da beğenirim. Aralık sonuna doğru arayacak demişti 2 gün önce aradı.
Vay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaaBeklediginiz biseymiydi peki ya cok ilginctirki hic birsey soylememe ragmen sok olcagim seyler soyledi 2 defa baktirdim ikisindede cok sasirdim mayissonu dedi bana ama tabiki zaman uzun olunca birde yasadiklrmzdan dolayi umudum kalmayinca yine bosuna mi bekliyorum duauncesi oluyor ama bugune kadar en sasirdigim fal oldu diyebilirim
Ya insanlarin cok begendigi kisiler banada hic tutturamadi mesela kendimle celiskiye dustugum zamaar oldu fal diyip geciyoz ama aslinda gecemiyoruzdaVay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaa
Beklediginiz biseymiydi peki ya cok ilginctirki hic birsey soylememe ragmen sok olcagim seyler soyledi 2 defa baktirdim ikisindede cok sasirdim mayissonu dedi bana ama tabiki zaman uzun olunca birde yasadiklrmzdan dolayi umudum kalmayinca yine bosuna mi bekliyorum duauncesi oluyor ama bugune kadar en sasirdigim fal oldu diyebilirim
Aa süper o zmn denemek lazım katinasiniaylinı de beğendim ama aynı kişiye baktırmak sağlıklı gelmiyor bana.
Sen bilirsin hayatımAa süper o zmn denemek lazım katinasiniaylinı de beğendim ama aynı kişiye baktırmak sağlıklı gelmiyor bana.
Benimde bir umudum var yaniAyrıldık ayrılalı hiç aramadı ben onu bir iki kez gizgi no dan aradım sadece sesini dinlemek için bekliyordum desem yalan olur. Ama beni sevdiğini biliyordum. Bu kadar erken arayacağını düşünmemiştim.
durum onu gösteriyor ama aylinin bakıpta tutturamadığı çok az kişi var yorumlara bakarsak canım falların çıkmasıda ayrı bir güzellik bu aralar maşallah diyelimVay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaa
falcı aylin nerde bakıyorBeklediginiz biseymiydi peki ya cok ilginctirki hic birsey soylememe ragmen sok olcagim seyler soyledi 2 defa baktirdim ikisindede cok sasirdim mayissonu dedi bana ama tabiki zaman uzun olunca birde yasadiklrmzdan dolayi umudum kalmayinca yine bosuna mi bekliyorum duauncesi oluyor ama bugune kadar en sasirdigim fal oldu diyebilirim
Bir yolun varfalcı aylin nerde bakıyor
biryolunvar.com da hayatımfalcı aylin nerde bakıyor
Canim,Sarayli banada Reiki disinda fali cikti diyebilecegim tel falcidir.Dostlar, SarayliHanimin kehanetlerinden biri gerceklesmis. Asil konuyla ilgili degil, isle ilgili bir konu ve kritik, benim icin cok onemli bir konu. yardimi dokunacak birinden bahsetmis, tipini tarif etmis. Ben de dinlerken alla alla dedim, oyle birini gercekten taniyorum ama o an anlayamamistim. Gecen hafta bu hatuna baska bir is icin gittim, kendisi sekreter. Ben basimdaki belayi soyledim, o da bana bir seyler soyledi. Basimdaki belay defetmemde kilit nokta oynadi diyebilirim, ama oraya ben baska bir sey icin gitmistim dedigim gibi.
Kendisine takdirlerimi iletiyorum:)
Ucana kacana baktirdim, ayipsin ben baktirdim tabi :))))
Simdi Selena, bana bir herif tarif etmis, bununla evleniceksin diye. Agustosta taniscaksin demis.
Agustosta kimseyle tansimadim , patladi.
Deeeeeerken, ben agustosta aslinda biriyle tanistim ama yuz yuze degil, benimle is mulakati yapti. Yani boyle biriyle tanistim ama beraber is yapicaz, ortak olucaz diyeyim, bir ortaklik var ama Selena'nin tarif ettigi sekilde degil :)) Bilemedim, karari sizlere birakiyorum, cikmadi diyemem, bunca ef puf falin icinde patladi demek haksizlik olur. Ayni adam tarifini bana Ankara'da gittigim biri de yapmisti, kaderinizi degistirecek demisti. Eyvallah, kaderimi degistirdi ama dedigi bicimde degil.
Ote yandan Selena'nin bana baktigi diger fallar patlad, hatta tersine cikti diyeilriim, ask konusunda. Is meselelerini hep bildi.
Umuscancim,baska tutturanlar olmusmuydu falcilardan bu durumunu?Darısı başınıza kızlar
ya evet bir acayip ,bana cok yuzeysel sacma sapan bir fal bakmisti,birde eski fallarimda sordugum olaylar degismisti,ben sorumu degistirmistim ama daha az detay vermistim,o sanki eski sordugum zamanlardaki durumumdaymisim gibi bir yanit verince,killandim acikcasiVay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaa
ilginçtir kı selena bana da cok olumsuz yorum yaptı. ayrılmayı gec, ıhanete kadarBen cikmis demem sahsen,agustosta biriyle tanisman tamamen denk gelmis bence
ya evet bir acayip ,bana cok yuzeysel sacma sapan bir fal bakmisti,birde eski fallarimda sordugum olaylar degismisti,ben sorumu degistirmistim ama daha az detay vermistim,o sanki eski sordugum zamanlardaki durumumdaymisim gibi bir yanit verince,killandim acikcasi
ilginçtir kı selena bana da cok olumsuz yorum yaptı. ayrılmayı gec, ıhanete kadarsonuna da yazmış kı: tam tersi de cıkabılır nassssııı yaniii? zaten başka secenek var mi?
Valla bunu bi kac arkadasta soyledi eski fallatindaki bazi seyleri soyledigini brn tellwedeki biri oldugunu dusunuyorum ama kim bilmiyorum..ya evet bir acayip ,bana cok yuzeysel sacma sapan bir fal bakmisti,birde eski fallarimda sordugum olaylar degismisti,ben sorumu degistirmistim ama daha az detay vermistim,o sanki eski sordugum zamanlardaki durumumdaymisim gibi bir yanit verince,killandim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?