Binnaz Abla

Vay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaa

Ayrıldık ayrılalı hiç aramadı ben onu bir iki kez gizgi no dan aradım sadece sesini dinlemek için bekliyordum desem yalan olur. Ama beni sevdiğini biliyordum. Bu kadar erken arayacağını düşünmemiştim.

Ayrıldık ayrılalı hiç aramadı ben onu bir iki kez gizgi no dan aradım sadece sesini dinlemek için bekliyordum desem yalan olur. Ama beni sevdiğini biliyordum. Bu kadar erken arayacağını düşünmemiştim.
Benimde bir umudum var yani bende sevdigine inaniyorm kimse bole sevemez diye dusunuyordum ama degisik bi gurur hali birazda karisik olaylar insallah benmde cikar bu arada ne kadardir ayriydiniz

falcı aylin nerde bakıyor

forain diye biri promosyon bakmış bana kısa öz ama umut verici bir faldı siz baktırdınız mı hiç ona?

Canim,Sarayli banada Reiki disinda fali cikti diyebilecegim tel falcidir.

Ben cikmis demem sahsen,agustosta biriyle tanisman tamamen denk gelmis bence

Vay arkadas bu aylin bi bizemi bilemedi yaaa
ya evet bir acayip ,bana cok yuzeysel sacma sapan bir fal bakmisti,birde eski fallarimda sordugum olaylar degismisti,ben sorumu degistirmistim ama daha az detay vermistim,o sanki eski sordugum zamanlardaki durumumdaymisim gibi bir yanit verince,killandim acikcasi

ilginçtir kı selena bana da cok olumsuz yorum yaptı. ayrılmayı gec, ıhanete kadar sonuna da yazmış kı: tam tersi de cıkabılır nassssııı yaniii? zaten başka secenek var mi?

Valla bunu bi kac arkadasta soyledi eski fallatindaki bazi seyleri soyledigini brn tellwedeki biri oldugunu dusunuyorum ama kim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…