Binnaz Abla

Arkadaşlar kirli kirpi falcı aylin'in barkiel yani samuka olduğunu idda ediyor..birde telwede'ki estanbul samukayla arkadaşmış, falcı aylın dıyla birlikte yorum yapıyolarmışş..facesinde böyle yazıyor..ne dersiniz..

tırlatmaya az kaldı doktorumuzz nerdeeee o nerden bılıyormusss masallah butun falcılarlaa kankaa

ilginçtir kı selena bana da cok olumsuz yorum yaptı. ayrılmayı gec, ıhanete kadar sonuna da yazmış kı: tam tersi de cıkabılır nassssııı yaniii? zaten başka secenek var mi?

hahhahaha uzulmee banada cok olumsuz bır yorumu vardı cıkmadı ıyı senı ayırmıs bı tek
benım aıleden olenler mı ararsın evlı adamla takılmamı ararsın baaya baya utopıktı cıkmadıda cok sukur

İyice Dallasa döndü olay kim kim oluyor bizim de kafamız karıştı.
Aman kimse kim? Ben baktığı fala bakarım.. Falınıda çok beğendim Aylinin inşallah dedikleri de çıkar burda paylaşırım..

dedikleri yaaa doğruysaaa
Ben hiç estanbula fal baktırmadım. Barkiele baktırdım ama biryolunvardaki nickim çok farklı ve sorduğum soru çok geneldi.. Ama bende birçok şeyi bilmiş Aylin... Birde Barkielle yorumlarında uzaktan yakından alakası yok.. Bilemiyorum artık. Tabi bu bir iddaa doğru da olabilir

selena bende booooommmladı
Selenaya bende baktırdım geçmiş ve an itibariyle sölledikleri doğruydu .iyi analiz ediyor ama gelecek için herkesin ak dediğine selena kara dedi..bakalım kim haklı çıkacak..ama bu kötü biri olduğu anlamına gelmez tabii.ilgili ve sevacan bir bayan ben sevdim yaklaşımını..

İyice Dallasa döndü olay kim kim oluyor bizim de kafamız karıştı.
Aman kimse kim? Ben baktığı fala bakarım.. Falınıda çok beğendim Aylinin inşallah dedikleri de çıkar burda paylaşırım..

hahahhah evet yaa beraber bakıyorlarsada voltran olusturup enerjı patlaması beklıyoruz kendılerınden saygılarrr
artık cıddıye alınıcak bır tarafı kalmadı hıcbırısının :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…