Umuscancim,baska tutturanlar olmusmuydu falcilardan bu durumunu?[/QUOT
Bir de Medyum Selena yaklaştı. 2015 olmadan arayacak demişti. Diğerleri uzak yada patladı.
Arkadaşlar kirli kirpi falcı aylin'in barkiel yani samuka olduğunu idda ediyor..birde telwede'ki estanbul samukayla arkadaşmış, falcı aylın dıyla birlikte yorum yapıyolarmışş..facesinde böyle yazıyor..ne dersiniz..
ilginçtir kı selena bana da cok olumsuz yorum yaptı. ayrılmayı gec, ıhanete kadarsonuna da yazmış kı: tam tersi de cıkabılır nassssııı yaniii? zaten başka secenek var mi?
İyice Dallasa döndü olayArkadaşlar kirli kirpi falcı aylin'in barkiel yani samuka olduğunu idda ediyor..birde telwede'ki estanbul samukayla arkadaşmış, falcı aylın dıyla birlikte yorum yapıyolarmışş..facesinde böyle yazıyor..ne dersiniz..
Haklısın onuda ayrı incelemek gerek..tırlatmaya az kaldı doktorumuzz nerdeeeeo nerden bılıyormusss masallah butun falcılarlaa kankaa
selena bende booooommmladıhahhahaha uzulmee banada cok olumsuz bır yorumu vardı cıkmadı ıyı senı ayırmıs bı tek
benım aıleden olenler mı ararsın evlı adamla takılmamı ararsın baaya baya utopıktı cıkmadıda cok sukur
Ben hiç estanbula fal baktırmadım. Barkiele baktırdım ama biryolunvardaki nickim çok farklı ve sorduğum soru çok geneldi.. Ama bende birçok şeyi bilmiş Aylin... Birde Barkielle yorumlarında uzaktan yakından alakası yok.. Bilemiyorum artık. Tabi bu bir iddaa doğru da olabilirdedikleri yaaa doğruysaaa
umuscan sarayliyi denemismiydin peki :)
Kirpide aynı zamanda bir falcıymış hahahahahhakirli kirpi faceden konusma siteye gellll
o zaman gelsınde benım falıma bı baksın hele yaaaaaKirpide aynı zamanda bir falcıymış hahahahahha
Selenaya bende baktırdım geçmiş ve an itibariyle sölledikleri doğruydu .iyi analiz ediyor ama gelecek için herkesin ak dediğine selena kara dedi..bakalım kim haklı çıkacak..ama bu kötü biri olduğu anlamına gelmez tabii.ilgili ve sevacan bir bayan ben sevdim yaklaşımını..selena bende booooommmladı
İyice Dallasa döndü olaykim kim oluyor bizim de kafamız karıştı.
Aman kimse kim? Ben baktığı fala bakarım.. Falınıda çok beğendim Aylinin inşallah dedikleri de çıkar burda paylaşırım..
Canım yaa kendini ağırdan satıyor..pek nazlıo zaman gelsınde benım falıma bı baksın hele yaaaaa
parası neyse verırız sorun yokCanım yaa kendini ağırdan satıyor..pek nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?