hahahhah evet yaa beraber bakıyorlarsada voltran olusturup enerjı patlaması beklıyoruz kendılerınden saygılarrr
artık cıddıye alınıcak bır tarafı kalmadı hıcbırısının :)
Ben hiç estanbula fal baktırmadım. Barkiele baktırdım ama biryolunvardaki nickim çok farklı ve sorduğum soru çok geneldi.. Ama bende birçok şeyi bilmiş Aylin... Birde Barkielle yorumlarında uzaktan yakından alakası yok.. Bilemiyorum artık. Tabi bu bir iddaa doğru da olabilir
hahha ıyı bari ben boynuzlanmakla yırttım desenehahhahaha uzulmee banada cok olumsuz bır yorumu vardı cıkmadı ıyı senı ayırmıs bı tek
benım aıleden olenler mı ararsın evlı adamla takılmamı ararsın baaya baya utopıktı cıkmadıda cok sukur
Kızlar bu arada Saraylıhanımın dediği ufak birşey çıktı.. Hatta ne çıktığını da söyleyebilirm. Kahve falında bana uçakla yarım saatlik mesafeli biryerden ziyaretine bir arkadaşın gelicek demişti. Ankaradan uzun zamandır görmediğim Ünv. Arkadaşım aradı bugün. Ctesi Gelicek yanıma :)
Kızlar bana da şuana kadar en mantıklı yorumu selena yaptı diyebilirim ki olumsuz olmasına rağmen, aylinin de bildiği bikaç şey var ve ben tellwede konuşulan kimseye fal atmış olmama rağmen, yani birisi olucaksa bence falalem ya da bir yolunvarda biridir:) buarada sarayliya fal attım ilk attığımda 6.sıradaydım 2. Sıraya indim 3 gündür 3 teyim acaba ne zaman gircek çok merak ettim:/
yaa bu bir yolun var tırlattı heeemobil ödeme yaptım, işlem başarılı dedi pc ekranında. ama falımı açmıyor, yıne ödeme ıstıyor! ödeme yapılmasa o fal gonderılmezdi zaten!!! mail attım hangi yolla ödeme yaptıız vs dedıler. 1saattir ınceleniyor anasını satayım!
Evet yaa benim fallar birden çıkmaya başladı. Ufak tefekte olsun çıkıyor ama önemli olan esas konunun çıkmasısennnn nazarrr eıdcenn kendınee amaaaa
cıkann fallarr ard ardaa
canımm benımm valla umut oluyorsunn..
masallah dıyelımm kızlarrr nazarımızz degmesınnn
yaz canım sıkıntı olmaz:)Arkadaşlar selam bu forumda ilk yorumum. Hep uzaktan izliyordum bu başlığı ama bugün kafam attı!!! Artık ben de yazıcam! Ben bu tellwedeki bazı yorumcuların kaprislerinden biraz sıkıldım.Promosyon fallarda bazen çok sallamasyon şeyler geliyor , e haliyle 5 yıldız vermiyorum. 3 ya da 4 veriyorum. O da sadece birkaç defa oldu. Genel olarak 5 yıldız veriyorum ki aslında site kullanıcılarını yanıltmamak adına, herkese de 5 vermek de biraz saçma, biraz dürüst olunmalı oylama konusunda. Ama yine de ben tekrar belirtiyorum ki çoğunlukla 5 yıldız veriyorum. Ama birkaç defa başıma geldi, daha önce hiç baktırmadığım yorumcular "herkese çok kötü puan verenlere bakmıyorum cnmssss" gibi yazıp geri yolluyorlar. Ya herkesin yorumlarını sürekli kontrol ediyorlar ya da muhtemelen başka hesapları var... Ayrıca da bir fala 3 yıldız vermişsem bu neden iade nedeni oluyor ki. O fal o sıra özensizdi copy paste'ti heralde... sen de mi öyle yapıcan? derler.. ilginç..
Bugün biri yazmış yazmış geri yollamış bi de benlen polemiğine girmek istemiyomuş. Öyle de belirtmiş. (zaten cvp hakkım yok yani ) :) komedi... 3-4 tane hesabı olan kişiler var. Belki de bilmiyorum daha fazla...
Benim isim olarak tahminlerim var da bilmiyorum doğru mu burda isim vererek yazmam?
Arkadaşlar selam bu forumda ilk yorumum. Hep uzaktan izliyordum bu başlığı ama bugün kafam attı!!! Artık ben de yazıcam! Ben bu tellwedeki bazı yorumcuların kaprislerinden biraz sıkıldım.Promosyon fallarda bazen çok sallamasyon şeyler geliyor , e haliyle 5 yıldız vermiyorum. 3 ya da 4 veriyorum. O da sadece birkaç defa oldu. Genel olarak 5 yıldız veriyorum ki aslında site kullanıcılarını yanıltmamak adına, herkese de 5 vermek de biraz saçma, biraz dürüst olunmalı oylama konusunda. Ama yine de ben tekrar belirtiyorum ki çoğunlukla 5 yıldız veriyorum. Ama birkaç defa başıma geldi, daha önce hiç baktırmadığım yorumcular "herkese çok kötü puan verenlere bakmıyorum cnmssss" gibi yazıp geri yolluyorlar. Ya herkesin yorumlarını sürekli kontrol ediyorlar ya da muhtemelen başka hesapları var... Ayrıca da bir fala 3 yıldız vermişsem bu neden iade nedeni oluyor ki. O fal o sıra özensizdi copy paste'ti heralde... sen de mi öyle yapıcan? derler.. ilginç..
Bugün biri yazmış yazmış geri yollamış bi de benlen polemiğine girmek istemiyomuş. Öyle de belirtmiş. (zaten cvp hakkım yok yani ) :) komedi... 3-4 tane hesabı olan kişiler var. Belki de bilmiyorum daha fazla...
Benim isim olarak tahminlerim var da bilmiyorum doğru mu burda isim vererek yazmam?
Selam! :)neden yanlıs olsun kı eger suphelerınız varsa yazabılırsınız tabıkı boyleece bızde guvenıp guvenmıycegımız ınsanları bılırız kı burda cok oyle olayla karsılastık alısık yanı bızım bunyemızz :):) kı telwenın sıstemıde kendısıde sacmaa onune gelen falcı olmuss durumda ordaa ,ben hesabımı kapattımm mutluyum huzurluyumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?