Binnaz Abla

Aynen bende biryolunvar daki nikimle Tellwe deki farklı bende Barkiele hiç benzetmedim. estanbula bende fal atmadım.Benzeten arkadaşlar kimse biraz açsın lütfen merak ettik.

Kızlar bu arada Saraylıhanımın dediği ufak birşey çıktı.. Hatta ne çıktığını da söyleyebilirm. Kahve falında bana uçakla yarım saatlik mesafeli biryerden ziyaretine bir arkadaşın gelicek demişti. Ankaradan uzun zamandır görmediğim Ünv. Arkadaşım aradı bugün. Ctesi Gelicek yanıma :)

hahha ıyı bari ben boynuzlanmakla yırttım desene yaa kızlar bir yolun varda ödeme yaptım 1sa önce.sesli yorumu dınlemek için tıkla butonu calışmıyor ve yanda ödeme yap butonu cıkıyor? :S

yaa bu bir yolun var tırlattı heee mobil ödeme yaptım, işlem başarılı dedi pc ekranında. ama falımı açmıyor, yıne ödeme ıstıyor! ödeme yapılmasa o fal gonderılmezdi zaten!!! mail attım hangi yolla ödeme yaptıız vs dedıler. 1saattir ınceleniyor anasını satayım!

Kızlar bana da şuana kadar en mantıklı yorumu selena yaptı diyebilirim ki olumsuz olmasına rağmen, aylinin de bildiği bikaç şey var ve ben tellwede konuşulan kimseye fal atmış olmama rağmen, yani birisi olucaksa bence falalem ya da bir yolunvarda biridir:) buarada sarayliya fal attım ilk attığımda 6.sıradaydım 2. Sıraya indim 3 gündür 3 teyim acaba ne zaman gircek çok merak ettim:/

sennnn nazarrr eıdcenn kendınee amaaaa
cıkann fallarr ard ardaa
canımm benımm valla umut oluyorsunn..
masallah dıyelımm kızlarrr nazarımızz degmesınnn

cuma gelicekmis sabret canim:)

Canım bana da geçen ay tellwe de oldu aynı şey. Telefon firması ile mobil ödeme arasında oluşan bir teknik hataymış. Bana da ödeme alındı yazısı geldi ama kredim yüklenmemişti. Sonra iletişime geçtim sorun çözüldü. Mail atmaya devam et sıkıntı olmaz bence bu sitelerde.

sennnn nazarrr eıdcenn kendınee amaaaa
cıkann fallarr ard ardaa
canımm benımm valla umut oluyorsunn..
masallah dıyelımm kızlarrr nazarımızz degmesınnn
Evet yaa benim fallar birden çıkmaya başladı. Ufak tefekte olsun çıkıyor ama önemli olan esas konunun çıkması

İnşallah hepimizin olumlu falları çıkar

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam bu forumda ilk yorumum. Hep uzaktan izliyordum bu başlığı ama bugün kafam attı!!! Artık ben de yazıcam! Ben bu tellwedeki bazı yorumcuların kaprislerinden biraz sıkıldım. Promosyon fallarda bazen çok sallamasyon şeyler geliyor , e haliyle 5 yıldız vermiyorum. 3 ya da 4 veriyorum. O da sadece birkaç defa oldu. Genel olarak 5 yıldız veriyorum ki aslında site kullanıcılarını yanıltmamak adına, herkese de 5 vermek de biraz saçma, biraz dürüst olunmalı oylama konusunda. Ama yine de ben tekrar belirtiyorum ki çoğunlukla 5 yıldız veriyorum. Ama birkaç defa başıma geldi, daha önce hiç baktırmadığım yorumcular "herkese çok kötü puan verenlere bakmıyorum cnmssss" gibi yazıp geri yolluyorlar. Ya herkesin yorumlarını sürekli kontrol ediyorlar ya da muhtemelen başka hesapları var... Ayrıca da bir fala 3 yıldız vermişsem bu neden iade nedeni oluyor ki. O fal o sıra özensizdi copy paste'ti heralde... sen de mi öyle yapıcan? derler.. ilginç..
Bugün biri yazmış yazmış geri yollamış bi de benlen polemiğine girmek istemiyomuş. Öyle de belirtmiş. (zaten cvp hakkım yok yani ) :) komedi... 3-4 tane hesabı olan kişiler var. Belki de bilmiyorum daha fazla...
Benim isim olarak tahminlerim var da bilmiyorum doğru mu burda isim vererek yazmam?

yaz canım sıkıntı olmaz:)

Mert reiki önümüzdeki haftasonuna doğru online olacağını yazmış kızlar. Yoğunluktan venüsü kaçırdım ama mert reiki'yi yakalamak için uğraşırım top3 falcılarımdan

neden yanlıs olsun kı eger suphelerınız varsa yazabılırsınız tabıkı boyleece bızde guvenıp guvenmıycegımız ınsanları bılırız kı burda cok oyle olayla karsılastık alısık yanı bızım bunyemızz :):) kı telwenın sıstemıde kendısıde sacmaa onune gelen falcı olmuss durumda ordaa ,ben hesabımı kapattımm mutluyum huzurluyumm :)

Bu arada biraz daha içimi dökmek istiyorum sizlere;
İlişki durumlarımun belirsizliği ve işten çıkarılıp işsiz kalmış olmamdan dolayı çok kez fal baktırdım. Biri dedi 2 sene sonra nişan var, bir başkası dedi Ocak, bir başkası dedi 1 sene... Ben bu fallarla uğraşırken evlenme teklif etti erkek arkadaşım ve nişanlandık :) Kimse bukadar çabuk olacağını asla bilemedi...
İş durumlarıma gelince; Çoğu ağız birliği etmiş gibi 2 ay içinde yeni bir işe gireceğimi ve çok süpersonik olacağını uzunca bi süre burada çalışacağımı söylediler... 2 ay içinde kısmı doğruydı. 2 ay içinde O işe başladım gerçekten de... Fal baktırmaya da devam ettim. (bilmiyorum biraz emin değildim galiba bir terslik hissediyordum)
Yine ağız birliği edilmiş gibi bu işte yükseleceğim çok süper olacağı heyyo falan dendi çok falcı tarafından. 1 buçuk ay sonra hiç beklemediğim bir anda çıkarıldım.
Ve şimdi yine işsizim ve fallara dadandım. Gerçi artık tek inanacağım şeyin kendi düşüncelerim ve hislerim olduğuna eminim...

Selam! :)
Ben de son kredilerimi harcadım bugün. Hesabımı kapatıp huzura ermeyi planlıyorum. Okadar para döküyoruz anlamsızca sonra da kapris kaprisss ayy yok yok çekemem artık.
He tahminen aynı hesaplar olan isimleri veriyim:
Merilin, Augur, Geleceğinşifresi, 10 kredi falan alan biri daha vardı. İsmini hatırlarsam yazarım. Tam şu an bir iade daha geldi. Bu da enerjim düşük diyor :) ya valla uğraşılmaz. Amacım kredimi bitirmek sonra bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…