Binnaz Abla

valla ıkı bucuk saatlık tlf ve mail trafıgınden sonra ilgilendıler sag olsunlar ama falı ıptal etmedıgıme uzuldum sanki :/ her şerde bir hayır vardır derler ya; ölüm kartı da dahil, nerede pis kart varsa 7si de ondan çekmişim can sıkacak belli

yaz canım sıkıntı olmaz:)
Merilin, Augur, Geleceğinşifresi, Earth (?) ve Akila da olabilir... Tam emin değilim ama, Daha fazla da olabilir. Hepsi tek kişi olabilir olmayabilir de :) ahah ama bu tellwede bi saçmalık var o belli.
Bir de promosyon fallarda belli cümle kalıpları copy paste geliyor farklı kişiler tarafından. Akila, Enderun, Merilin ...vs

Hayırlısı bunda da vardır bir hayır ödeme sıkıntısının neden olduğu belli olmuş gibi. Sanki bir şeyler bu falı yollamamanı istemiş gibi

Hayırlısı bunda da vardır bir hayır ödeme sıkıntısının neden olduğu belli olmuş gibi. Sanki bir şeyler bu falı yollamamanı istemiş gibi
aynen yaa çok pis tırsıyorum yorumdan :/ ben de ınat ettim ya yılmadan 2bucuk sa boyunca tlfla maılle yok site yok avea derken ısrarla yolladım aynı falı ilkay uyudu galıba saatlerdir hiç ilerlemiyor sıra habire artıyor

İlkay geçen ki falda hasta bir arkadaşı olduğunu bu aralar ona gidip geldiğini yazmıştı bana. Biraz gecikiyor ama onu dediğim gibi tek geçerim. online da

ay ben uykuya yenik düşüyorum galıba :/ saatlerdir 6 kişi var yaff gerçi kartlar hep kötü oldugundan şimdı uyumazsam yorumdan sonra hiç uyuyamayacagım kanısındayım ıyı geceler kızlar

Arkadaşlar biryolunvar daki Alfa Öz ve Fal sepetindeki Ada Yıldız a fal baktıran var mı? öneri lütfen

Ada yildiz cöp olur baska bisi degil hic bosuna parani kaptirma olumsuz bir yorum gelir karsina muhtemelen fal bile olmayan

digerini bilmiyorum sana kalmis

Arkadaşlar biryolunvar daki Alfa Öz ve Fal sepetindeki Ada Yıldız a fal baktıran var mı? öneri lütfen
Alfa Öz ü ben de bugün inceledim ama bilemedim ya korkuyorum artık o da tranfer midir başka yerden, tanıdık mıdır diye bayağı bayağı kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…