nesibenin yorumunu bekliyorum öğlenden beri(
nesibenin yorumunu bekliyorum öğlenden beri(
Alfa öz e ben baktirdim atamam olucak mı demistim olumsuzdu ve dediği gibi oldu ama onun dışında henüz bir şey çıkmadı söyliyim dedim
Ada yildiz cöp olur baska bisi degil hic bosuna parani kaptirma olumsuz bir yorum gelir karsina muhtemelen fal bile olmayan
digerini bilmiyorum sana kalmis
şuan çevrimdışı denicem sanırım online görürsem,aman tanıdık olursa da olsun,günahları veballeri onların üstüne.. bizim derdimiz var ki bile bile yapıyoruz.. valla Umuscan artık kime inanacağımı şaşırdım.. bazen utanmıyor da değilim atıyorum x bir yerde x birisine baktırıp,eğer farklı yerde de biz onları bilmesek de aynı kişilere aynı konu ve isimle baktırdığımızı düşününce.. gülüyorlar mıdır ,üzülüyorlar mıdır bilmiyorum...Ben de kararsızım Ada ile Alfa arasında, olmazsa Alfa Öz ü deneyimi bilmiyorum ya kafam karıştı
şuan çevrimdışı denicem sanırım online görürsem,aman tanıdık olursa da olsun,günahları veballeri onların üstüne.. bizim derdimiz var ki bile bile yapıyoruz.. valla Umuscan artık kime inanacağımı şaşırdım.. bazen utanmıyor da değilim atıyorum x bir yerde x birisine baktırıp,eğer farklı yerde de biz onları bilmesek de aynı kişilere aynı konu ve isimle baktırdığımızı düşününce.. gülüyorlar mıdır ,üzülüyorlar mıdır bilmiyorum...
bu arada Ada yı sormuşsun ben denemedim ama okudum çöp demişlerdi falla alakası olmayan şeyler söyler ve genelde olumsuz diye.. ne atacağımı bilemedim Alfa ya .. kahve iyi hoş da belki ben bu konuda tamaMEN yeteneksiz olduğum için şekillerden çok net şeyler söylenebileceğini düşünemiyorum.. kart falları en azından semboliği var onları da sen seçiyosun .. her ne kadar üstümde sonradan ağırlığı da olsa Katina atcam.. Emine Kurtuluşu denedin mi sen? yorumları güzeldi, 7,5 tl evet kısa öz yazıyo ama iddialı konuşuyo gibi onu biraz biraz beğendim.. tamam o zaman Alfa yı deneyip tekrar burada iştişare edelim, referans olur hem diğerleri için..Canım vallaha böyle böyle öğreniyoruz. Kahve ve atmayı düşünüyorum sen?
bu arada Ada yı sormuşsun ben denemedim ama okudum çöp demişlerdi falla alakası olmayan şeyler söyler ve genelde olumsuz diye.. ne atacağımı bilemedim Alfa ya .. kahve iyi hoş da belki ben bu konuda tamaMEN yeteneksiz olduğum için şekillerden çok net şeyler söylenebileceğini düşünemiyorum.. kart falları en azından semboliği var onları da sen seçiyosun .. her ne kadar üstümde sonradan ağırlığı da olsa Katina atcam.. Emine Kurtuluşu denedin mi sen? yorumları güzeldi, 7,5 tl evet kısa öz yazıyo ama iddialı konuşuyo gibi onu biraz biraz beğendim.. tamam o zaman Alfa yı deneyip tekrar burada iştişare edelim, referans olur hem diğerleri için..
Ben de kararsızım Ada ile Alfa arasında, olmazsa Alfa Öz ü deneyimi bilmiyorum ya kafam karıştı
Ne dersin denene bilir mi?
siz baktırdınız mı nesibeye ??Hepsini birden yorumluyor
siz baktırdınız mı nesibeye ??
Sizinki kaç günde geldi ve dedikleri çıkıyor mu ?? benim yorum daha gelmedi (Ben yollamadım dün 2 hafta önce yolladım ama nesibenin tarzıdır o gece hepsini birden yorumlar
Şimdi tekrar okudum yorumumu sen bilirsin canım şimdi bişey diyemem orta karar benim için pembe tablocu değilmiş ama onu anlamış olduk
aynı günün gecesi bir sıkıntı vardır. Siteye sor bakalım nedeniniSizinki kaç günde geldi ve dedikleri çıkıyor mu ?? benim yorum daha gelmedi (
dün akşam mail attım siteye onlar da nesibeye iletmiş o cevap verdi nesibe yani enerjimin uygun olduğu anı bekliyorum yazmış gece yarısına kadar ulaşır demişti ama yok dahaaynı günün gecesi bir sıkıntı vardır. Siteye sor bakalım nedenini
Şimdi tekrar okudum yorumumu sen bilirsin canım şimdi bişey diyemem orta karar benim için pembe tablocu değilmiş ama onu anlamış olduk
dün akşam mail attım siteye onlar da nesibeye iletmiş o cevap verdi nesibe yani enerjimin uygun olduğu anı bekliyorum yazmış gece yarısına kadar ulaşır demişti ama yok daha
bu arada Ada yı sormuşsun ben denemedim ama okudum çöp demişlerdi falla alakası olmayan şeyler söyler ve genelde olumsuz diye.. ne atacağımı bilemedim Alfa ya .. kahve iyi hoş da belki ben bu konuda tamaMEN yeteneksiz olduğum için şekillerden çok net şeyler söylenebileceğini düşünemiyorum.. kart falları en azından semboliği var onları da sen seçiyosun .. her ne kadar üstümde sonradan ağırlığı da olsa Katina atcam.. Emine Kurtuluşu denedin mi sen? yorumları güzeldi, 7,5 tl evet kısa öz yazıyo ama iddialı konuşuyo gibi onu biraz biraz beğendim.. tamam o zaman Alfa yı deneyip tekrar burada iştişare edelim, referans olur hem diğerleri için..
Adaya yollamistim ben fal ne dedigini tam hatirliyamiyorum ama kendi ask hayatindan ornek vermisti cok gulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?