Binnaz Abla

Ben de kararsızım Ada ile Alfa arasında, olmazsa Alfa Öz ü deneyimi bilmiyorum ya kafam karıştı
şuan çevrimdışı denicem sanırım online görürsem,aman tanıdık olursa da olsun,günahları veballeri onların üstüne.. bizim derdimiz var ki bile bile yapıyoruz.. valla Umuscan artık kime inanacağımı şaşırdım.. bazen utanmıyor da değilim atıyorum x bir yerde x birisine baktırıp,eğer farklı yerde de biz onları bilmesek de aynı kişilere aynı konu ve isimle baktırdığımızı düşününce.. gülüyorlar mıdır ,üzülüyorlar mıdır bilmiyorum...

Canım vallaha böyle böyle öğreniyoruz. Kahve ve atmayı düşünüyorum sen?

Canım vallaha böyle böyle öğreniyoruz. Kahve ve atmayı düşünüyorum sen?
bu arada Ada yı sormuşsun ben denemedim ama okudum çöp demişlerdi falla alakası olmayan şeyler söyler ve genelde olumsuz diye.. ne atacağımı bilemedim Alfa ya .. kahve iyi hoş da belki ben bu konuda tamaMEN yeteneksiz olduğum için şekillerden çok net şeyler söylenebileceğini düşünemiyorum.. kart falları en azından semboliği var onları da sen seçiyosun .. her ne kadar üstümde sonradan ağırlığı da olsa Katina atcam.. Emine Kurtuluşu denedin mi sen? yorumları güzeldi, 7,5 tl evet kısa öz yazıyo ama iddialı konuşuyo gibi onu biraz biraz beğendim.. tamam o zaman Alfa yı deneyip tekrar burada iştişare edelim, referans olur hem diğerleri için..

Ada ya atmayı düşünmüyorum artık Alfa ya atacağım yarın takip edelim online olursa buradan yaz. Ben görürsem ben yazarım bende tarot atacağım. Emine Kurtuluşa bende kahve attım bana da iddialı konuştu. Kısa yorumdu fiyatıda 7,5 TL İyi bence denene ne bilir.

Adaya yollamistim ben fal ne dedigini tam hatirliyamiyorum ama kendi ask hayatindan ornek vermisti cok gulmustum

Şimdi tekrar okudum yorumumu sen bilirsin canım şimdi bişey diyemem orta karar benim için pembe tablocu değilmiş ama onu anlamış olduk

Siteye mail attım Alfa Öz ne zaman online olur diye.Haber vereceklermiş. Bu arada İlkay online olmuş ona tarot gönderdim

dün akşam mail attım siteye onlar da nesibeye iletmiş o cevap verdi nesibe yani enerjimin uygun olduğu anı bekliyorum yazmış gece yarısına kadar ulaşır demişti ama yok daha

Enerjisi gelmemiş olabilir canım. Çünkü bir seferde 10 - 12 fal alıyor normal yani bekle gelir ya

Canım Alfa Öz online olmuş bilgi vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…