dediğiniz gibi daha yorumlama bitmemiş..peki siz memnun kaldınız mı nesibe den.Enerjisi gelmemiş olabilir canım. Çünkü bir seferde 10 - 12 fal alıyor normal yani bekle gelir ya
dediğiniz gibi daha yorumlama bitmemiş..peki siz memnun kaldınız mı nesibe den.
patlamayan yok galiba...Tabi ki onun o samimiyeti güzel ses tonu yeter.Anda ve geçmişte iyidi çoğu falcıda olduğu gibi ama gelecekte genelde patladı bende
ilkay hangi sitede ???
Kahve falı yollamak için falcı bakarken Selin İmer çevrimiçi oldu ve buradan okurken az önce baktım Alfa Öz de çevrimiçi oldu :)
Alfa Öz' e yolladım, umarım güzel bir fal yorumu olur
Alfa Öz'e bende tarot attım biraz önce bakalım
Ben kahve yolladım, hem tarotta hem kahve de yorumlayalım bakalım nasıl :)
Bu arada Selin İmer' e de yolladım dayanamayıp, bu kadında beni çeken bişey var
Binnaz da Selin den başka iyi bakan yokta ondan galiba
Onemli deilTeşekkürler dün nerdeyse yolayacaktım
Klothonun bana da falı çıktı canım. Tekrar fal atmayı düşünüyorm bende.Kızlar klothonun ilk falı çıkmıştı bana simdi ask tarotu yolladim ona bakalim bunu nasıl yorumlucak
Bende tekrar okudum falını uzun oldugu icin detaylari unutmusum cunku ama her dedigi dogruymus yorumlari falan ve dedigi seylerde olmus canım sen ne atmistin ben simdi ask tarotu yolladim.Klothonun bana da falı çıktı canım. Tekrar fal atmayı düşünüyorm bende.
Ben tarot baktırmıştım. Bana da dediklerinin hepsi çıkmış durumda.. Şimdi daha iyi anlıyorum bu hatunun niye bu kadar tutulduğunu.. Yüzeysel bakıyor ama dedikleri çıkıyor. Tarotta gayet iyi.Bende tekrar okudum falını uzun oldugu icin detaylari unutmusum cunku ama her dedigi dogruymus yorumlari falan ve dedigi seylerde olmus canım sen ne atmistin ben simdi ask tarotu yolladim.
Evet bende tarot atmistim canim ama simdi ask fali attim bunda 5 kart seciliyormuş umarim bunuda begenirim.Ben tarot baktırmıştım. Bana da dediklerinin hepsi çıkmış durumda.. Şimdi daha iyi anlıyorum bu hatunun niye bu kadar tutulduğunu.. Yüzeysel bakıyor ama dedikleri çıkıyor. Tarotta gayet iyi.
yorumun izlenimini paylaşır mısın bizimle yani isabet ve inandırıcılık bakımından.. referans olsun :)Kahve falı yollamak için falcı bakarken Selin İmer çevrimiçi oldu ve buradan okurken az önce baktım Alfa Öz de çevrimiçi oldu :)
Alfa Öz' e yolladım, umarım güzel bir fal yorumu olur
İnşallah memnun kalırsın.. Yorumlarını bekliyoruz :)Evet bende tarot atmistim canim ama simdi ask fali attim bunda 5 kart seciliyormuş umarim bunuda begenirim.
yorumun izlenimini paylaşır mısın bizimle yani isabet ve inandırıcılık bakımından.. referans olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?