Binnaz Abla

Kahve falı yollamak için falcı bakarken Selin İmer çevrimiçi oldu ve buradan okurken az önce baktım Alfa Öz de çevrimiçi oldu :)

Alfa Öz' e yolladım, umarım güzel bir fal yorumu olur

Alfa Öz'e bende tarot attım biraz önce bakalım

Bende tekrar okudum falını uzun oldugu icin detaylari unutmusum cunku ama her dedigi dogruymus yorumlari falan ve dedigi seylerde olmus canım sen ne atmistin ben simdi ask tarotu yolladim.
Ben tarot baktırmıştım. Bana da dediklerinin hepsi çıkmış durumda.. Şimdi daha iyi anlıyorum bu hatunun niye bu kadar tutulduğunu.. Yüzeysel bakıyor ama dedikleri çıkıyor. Tarotta gayet iyi.

Ben tarot baktırmıştım. Bana da dediklerinin hepsi çıkmış durumda.. Şimdi daha iyi anlıyorum bu hatunun niye bu kadar tutulduğunu.. Yüzeysel bakıyor ama dedikleri çıkıyor. Tarotta gayet iyi.
Evet bende tarot atmistim canim ama simdi ask fali attim bunda 5 kart seciliyormuş umarim bunuda begenirim.

Kahve falı yollamak için falcı bakarken Selin İmer çevrimiçi oldu ve buradan okurken az önce baktım Alfa Öz de çevrimiçi oldu :)

Alfa Öz' e yolladım, umarım güzel bir fal yorumu olur
yorumun izlenimini paylaşır mısın bizimle yani isabet ve inandırıcılık bakımından.. referans olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…