Binnaz Abla

Falalemde de sahra diye biri gözüme çarptı. Sesli yorum yapıyor fiyatı 10 lira? Nedense baktırasım geldi. Deneyen var mı?
Bugün incelediğimde sırada hiç kimse yoktu,baktım ara ara nedense ben de bi tedirginlik başladı yeni yorumculara karşı, sonra bi atayım dedim 5 kişiyle meşguldü.. hakkında da henüz yorum yapılmamış..

şimdi baktım 2 kişi var o halde biri sensin senin yorumu bekleyeyim o zaman :))

1'e inmiş şimdi :)
bak bir de falalem e yeni bi kadın daha gelmiş, Sahra değil yabancı bi ismi var,eğer açıklama kısmı doğruysa vay ki vay diyorum.. yani icraatte de doğru olursa çok iyi bi falcıdır deömektir

bak bir de falalem e yeni bi kadın daha gelmiş, Sahra değil yabancı bi ismi var,eğer açıklama kısmı doğruysa vay ki vay diyorum.. yani icraatte de doğru olursa çok iyi bi falcıdır deömektir
genelde açıklama kızmını okuyup aldanıyoruz sonra rezil bi fal geliyo... deneyen olmuş mu onu acaba? ben senin falının gelmesini bekliyorum ona göre hemen atıcam 1 kişi görünüyo şimdi :)))

1'e inmiş şimdi :)
fARKINDA MISIN ŞİMDİ DE bİR YOLUN var a sardık.. Alfa öz e biri baktıracaktı ya o saatlerdir 2 kişiydi ,şimdi 0 görünüyor.. Topuklu Pollyanna idi sanırım gönderen ona,söylese ya nasıl olduğunu..

valla doğru söylüyosun şimdi de oraya sardık :)) ben gerçi fal orucundayım ama ilk defa içtiğim kahve bişeye benzedi heves ettim. normalde hep kart atıyorum tarot ya da katina çünkü fal için kapadığım fincanlar genelde saçma sapan çıkıyo ama öylesine kapatınca içinden roman çıkıyo :))) şimdi de öyle oldu o yüzden orucu bozmaya meyilliyim. seninki gelsin ben de ona göndereyimm değecek mi bakalım. deneyen olmasaydı denemeyi ben yapacaktım :)))

ben ucuzken baktırmıştım alfa öz e aman aman tamamen sallamasyondu

hadi bakalım canım,hayırlısı diyelim:) ben de kahvede öyle hissediyorum kendim benzetemediğim için,sanki kimse o garip şekilleere anlam yükleyemicek gibi geliyor,saçma farkındayım benim görsellik 0 ,çok umutlu değilim ondan da benimki saece alışkanlık hem de maddi manevi yükü olan alışkanlık halini aldı.. ama dediğin gibi ,bazen anlayan için ne harbi hikaye çıkar dediğim fincanlar oluyo.. bakalım ne zaman gelecek..

Fiyatını yükseltmeden atayım dedim offline olmuş. Yarın denerim. Sen denedin mi?
denemedim canım.kararsızlık aşamasında iken yıne 2gun onceki fal ücreti bize ulaaşmadı sıkıntıları başladı gsm operatorumu arıyorum, o tarıh saat ve ısımdeki ödemeniz faturanıza yansımış dıyor ama site ödeme yapılmamış dıyor. keyfim kaçtı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…