Kholotta hangi sitede kizlar
TesekkurlerKlothoyagmur tellwede
ben de kötü kartlardan korkmuştum; fakat gayet tutarlı ve mantıklı bir yorum geldi. durum ve geçmiş analizi çok iyi idi. gelecek kısmet :)Kizlar bende ilkaya katina attim,kartlar cok guzeldi ona ragmen asiri ucmamis,gayet mantikliydi yorumu,begendim ben
kızlar biryolunvar a gökçe dıye biri gelmiş.20yıllık tecrübe dıyor. mail gelmiş bana...şimdilik 10tl miş. ne dersiniz? :/[/QUOT
10 tl denenebilir.Deneyen var mı?
kızlar biryolunvar a gökçe dıye biri gelmiş.20yıllık tecrübe dıyor. mail gelmiş bana...şimdilik 10tl miş. ne dersiniz? :/
Bugün incelediğimde sırada hiç kimse yoktu,baktım ara ara nedense ben de bi tedirginlik başladı yeni yorumculara karşı, sonra bi atayım dedim 5 kişiyle meşguldü.. hakkında da henüz yorum yapılmamış..Falalemde de sahra diye biri gözüme çarptı. Sesli yorum yapıyor fiyatı 10 lira? Nedense baktırasım geldi. Deneyen var mı?
attım bekliyorum :)Kızlar biryolunvar.com da gökçe ışık ı deneyen oldu mu içinizde? orucu bozmaya meyilliyim bugün :))))))))))
1'e inmiş şimdi :)şimdi baktım 2 kişi var o halde biri sensin senin yorumu bekleyeyim o zaman :))
bak bir de falalem e yeni bi kadın daha gelmiş, Sahra değil yabancı bi ismi var,eğer açıklama kısmı doğruysa vay ki vay diyorum.. yani icraatte de doğru olursa çok iyi bi falcıdır deömektir1'e inmiş şimdi :)
genelde açıklama kızmını okuyup aldanıyoruz sonra rezil bi fal geliyo... deneyen olmuş mu onu acaba? ben senin falının gelmesini bekliyorum ona göre hemen atıcam 1 kişi görünüyo şimdi :)))bak bir de falalem e yeni bi kadın daha gelmiş, Sahra değil yabancı bi ismi var,eğer açıklama kısmı doğruysa vay ki vay diyorum.. yani icraatte de doğru olursa çok iyi bi falcıdır deömektir
fARKINDA MISIN ŞİMDİ DE bİR YOLUN var a sardık..1'e inmiş şimdi :)
valla doğru söylüyosun şimdi de oraya sardık :)) ben gerçi fal orucundayım ama ilk defa içtiğim kahve bişeye benzedi heves ettim. normalde hep kart atıyorum tarot ya da katina çünkü fal için kapadığım fincanlar genelde saçma sapan çıkıyo ama öylesine kapatınca içinden roman çıkıyo :))) şimdi de öyle oldu o yüzden orucu bozmaya meyilliyim. seninki gelsin ben de ona göndereyimm değecek mi bakalım. deneyen olmasaydı denemeyi ben yapacaktım :)))fARKINDA MISIN ŞİMDİ DE bİR YOLUN var a sardık..Alfa öz e biri baktıracaktı ya o saatlerdir 2 kişiydi ,şimdi 0 görünüyor.. Topuklu Pollyanna idi sanırım gönderen ona,söylese ya nasıl olduğunu..
fARKINDA MISIN ŞİMDİ DE bİR YOLUN var a sardık..Alfa öz e biri baktıracaktı ya o saatlerdir 2 kişiydi ,şimdi 0 görünüyor.. Topuklu Pollyanna idi sanırım gönderen ona,söylese ya nasıl olduğunu..
hadi bakalım canım,hayırlısı diyelim:) ben de kahvede öyle hissediyorum kendim benzetemediğim için,sanki kimse o garip şekilleere anlam yükleyemicek gibi geliyor,saçma farkındayım benim görsellik 0 ,çok umutlu değilim ondan da benimki saece alışkanlık hem de maddi manevi yükü olan alışkanlık halini aldı.. ama dediğin gibi ,bazen anlayan için ne harbi hikaye çıkar dediğim fincanlar oluyo.. bakalım ne zaman gelecek..valla doğru söylüyosun şimdi de oraya sardık :)) ben gerçi fal orucundayım ama ilk defa içtiğim kahve bişeye benzedi heves ettim. normalde hep kart atıyorum tarot ya da katina çünkü fal için kapadığım fincanlar genelde saçma sapan çıkıyo ama öylesine kapatınca içinden roman çıkıyo :))) şimdi de öyle oldu o yüzden orucu bozmaya meyilliyim. seninki gelsin ben de ona göndereyimm değecek mi bakalım. deneyen olmasaydı denemeyi ben yapacaktım :)))
denemedim canım.kararsızlık aşamasında iken yıne 2gun onceki fal ücreti bize ulaaşmadı sıkıntıları başladıFiyatını yükseltmeden atayım dedim offline olmuş. Yarın denerim. Sen denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?