bunu duymak iyi oldu.. olumlu atışlar mı yoksa felaket tellallığı atışları mıydı?ben ucuzken baktırmıştım alfa öz e aman aman tamamen sallamasyondu
Şimdi yine 2 kişi görünüyohadi bakalım canım,hayırlısı diyelim:) ben de kahvede öyle hissediyorum kendim benzetemediğim için,sanki kimse o garip şekilleere anlam yükleyemicek gibi geliyor,saçma farkındayım benim görsellik 0 ,çok umutlu değilim ondan da benimki saece alışkanlık hem de maddi manevi yükü olan alışkanlık halini aldı.. ama dediğin gibi ,bazen anlayan için ne harbi hikaye çıkar dediğim fincanlar oluyo.. bakalım ne zaman gelecek..
bilmiyorum ki... uykum da geldi daha fazla bekleyemicim.. sesli fal olması iyi en azından tanıdık mı yabancı mı anlarıss heheŞimdi yine 2 kişi görünüyoha gayret inşallah seninkine bakıyodur şimdi :))
fALALEMDE BAHSETTİĞİM KADIN da 4lemiş falı ,kimi anıyorsam ayağımı sürüyorum sanırım :)Şimdi yine 2 kişi görünüyoha gayret inşallah seninkine bakıyodur şimdi :))
bunu duymak iyi oldu.. olumlu atışlar mı yoksa felaket tellallığı atışları mıydı?
Ayyy.. ne sallama hem de.. hiçbir özelliği,detayı yok.. aman iyi ki de göndermemişimolumsuz hatta kopyalıyım şöyleydi:
merhaba canım, öncelikle gördüğüm her şeyi yazacağım, ne bir eksik ne bir fazla, her şeyi tüm samimiyetimle bütün açıklığıyla anlatmaya çalışacağım umarım enerjilerimiz tutar.
okul hayatın, okul hayatın genel hatlarıyla seni zorlasa da geçeceksin temiz görünüyor okul kapın, yalnızca bir kaç dersten hoca kaynaklı sıkıntılar olacak, ders tekrarı olacak malesef, ama bu senden kaynaklanmayacak, hocaların art niyeti sebebiyle olacak, aksiliklerinden ve kötülüklerinden bırakacaklar ve sınıfında bir çok kişi kalacak, okul hayatından sonra bir süre istediğin gibi bir işte olmayacaksın daha sonra biraz acı çektikten sonra kendine göre iiş bulacaksın, okul ve iş hayatında şansın açık olaacak, güzel gelişmeler olacak yüzünü güldürecek.
aşk hayatında ise öncelikle sen çok temiz çok nur yüzlü bir kızsın, nasıl anlatayım sana sen biraz sert duruyorsun dışarı karşı, senden hoşlanan bir çocuk var ama cesaret edemiyor, yani dışardan öyle bir duruyorsun ki, çocuk diyor ki bu kız bana asla bakmaz diyip bir türlü cesaret edip senin yanına gelemiyor, sonuçta dışarda sevgilisi olan kızlardan bir eksiğin yok, gayet de düzgün bir kızsın biraz cesaret ver ki onlarda gelip seninle tanışabilsin, bu çocuk olursa arkası temiz, uzun bir ilişkin olur, sana değer verecek biri...
Aynenn ,bizimki olabilecek olanları olamayacak olanları da aslında iç sesimizle anlayıp,yine de ısrar ve inatla bi başkasının ağzından kaleminden duyma ihtiyacı sanki.. psikopatlık.. ben kendi kendime baktırdığım konularla ilgili olumsuzlukları,en kötü kehanetleri bile düşündüğğümde olumsuz yorum yapan ve çoğunun da hissetmeyewrek yaptığını düşündüğüm bu yorumlarda daha yıkılıyorum.. te Allam sanki gerçekleşecekmiş gibi.. ama ama ama işte haram paramız var demek çıkacak, ya da satılacak umutlarımız..uyumaaaaaa çatlarım ben şimdi. evet sesliden anlaşılır yazılı olunca anlaşılmıyo bazı kelimeler ya da ifadeler dışında. resmen paranoyak olduk. aslında biz boşa fal baktırıyoruz. özelde hepimiz toplanıp derdimizi anlatsak bu dedektif zekasıyla zaten hepmiz birbirimizin derdini çözeriz yeminle :)))))
Aynenn ,bizimki olabilecek olanları olamayacak olanları da aslında iç sesimizle anlayıp,yine de ısrar ve inatla bi başkasının ağzından kaleminden duyma ihtiyacı sanki.. psikopatlık.. ben kendi kendime baktırdığım konularla ilgili olumsuzlukları,en kötü kehanetleri bile düşündüğğümde olumsuz yorum yapan ve çoğunun da hissetmeyewrek yaptığını düşündüğüm bu yorumlarda daha yıkılıyorum.. te Allam sanki gerçekleşecekmiş gibi.. ama ama ama işte haram paramız var demek çıkacak, ya da satılacak umutlarımız..
Gökçe 3lemiş :)Aynenn ,bizimki olabilecek olanları olamayacak olanları da aslında iç sesimizle anlayıp,yine de ısrar ve inatla bi başkasının ağzından kaleminden duyma ihtiyacı sanki.. psikopatlık.. ben kendi kendime baktırdığım konularla ilgili olumsuzlukları,en kötü kehanetleri bile düşündüğğümde olumsuz yorum yapan ve çoğunun da hissetmeyewrek yaptığını düşündüğüm bu yorumlarda daha yıkılıyorum.. te Allam sanki gerçekleşecekmiş gibi.. ama ama ama işte haram paramız var demek çıkacak, ya da satılacak umutlarımız..
Evet yaaa. 2 den 1'e indi önce demek ki seninki yorumlanıyo sonra tekrar 2 oldu şimdi 3 :))) seninki bi gelse hemen dörtleyecem orayıGökçe 3lemiş :)
ya çok uykum vaaarrrrrEvet yaaa. 2 den 1'e indi önce demek ki seninki yorumlanıyo sonra tekrar 2 oldu şimdi 3 :))) seninki bi gelse hemen dörtleyecem orayı
bi 5-10 dakikacık daha bekle nooooolur ... yalnız ortalama yorumlama süresi 23658916 dakika gerçekse 2015'de gelir artık falya çok uykum vaaarrrrryarın 7 de uyancam 5 e kadar çalışıcam.. 2 saat oldu be
Benim de çok net hatırlayarak uyandığım rüyalarım özellşjkle,hiç düşünmeden yattığım konularla ilgili ise haberci oluyo.. o değil kendim zaten.. derin derin düşünüp mantık yürütme analiz.. empati .. ruh halini tahmin vs çok iyi yapıyorum.. Gökçe nin yorumunu okudum 2 tane, biri çok etkileyici yazmış.. ayşşş çok meraklandım :)doğru valla aynen öyle. başkası bişey sorsa belki de %100 doğru hissederim ama kendime gelince teyit etme ihtiyacı hissediyorum mal mal oysa benim rüyalarım falan çıkar hep ama işte illa para harcayacaz
ahahaa ona dikkat etmiştim bütün yorumcuların yorumlanma saati 123456789o0*234567890 gidiyo.. öbür dünyada sırattan geçerken heralde sen düşcen sen geçcen diceklerbi 5-10 dakikacık daha bekle nooooolur ... yalnız ortalama yorumlama süresi 23658916 dakika gerçekse 2015'de gelir artık falşaka tabi gelir bence eli kulağındadır sesli fal sonuçta yazılı olsa hadi yazarak vakit alacak diyecem ama o da değil
Benim de hem rüyalarım hem de 6. hissim iyidir. empati zaten aşırı gelişmiş durumda hatta abartı derecesinde ve ben bundan nefret ediyorum :)))) ama işte terzi kendi söküğünü dikemez misali illa para döküp teyit ettirecez :)) başkalarına bedava yol gösterebiliyoruz ama kendimiz paraylaBenim de çok net hatırlayarak uyandığım rüyalarım özellşjkle,hiç düşünmeden yattığım konularla ilgili ise haberci oluyo.. o değil kendim zaten.. derin derin düşünüp mantık yürütme analiz.. empati .. ruh halini tahmin vs çok iyi yapıyorum.. Gökçe nin yorumunu okudum 2 tane, biri çok etkileyici yazmış.. ayşşş çok meraklandım :)
Onu da tutturamazlar kesin :))))ahahaa ona dikkat etmiştim bütün yorumcuların yorumlanma saati 123456789o0*234567890 gidiyo.. öbür dünyada sırattan geçerken heralde sen düşcen sen geçcen diceklertÖVBE yaRABBİM
Benn 3 vakte kadar demiştim ama süre 3 5 oynar, geçerken 5 yıldız vermeyi unutmaaa, senden enerji alamadımmmm cennet/cehennemde görsem iade ederim seniiiiOnu da tutturamazlar kesin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?