- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Benn 3 vakte kadar demiştim ama süre 3 5 oynar, geçerken 5 yıldız vermeyi unutmaaa, senden enerji alamadımmmm cennet/cehennemde görsem iade ederim seniiii
ya bizim odunumuzu kim ayıcak hacıııfalları patlayan falcılar kaynar kazanda haşlanırken altlarına birer odun da biz atarak geçelim
denemedim canım.kararsızlık aşamasında iken yıne 2gun onceki fal ücreti bize ulaaşmadı sıkıntıları başladıgsm operatorumu arıyorum, o tarıh saat ve ısımdeki ödemeniz faturanıza yansımış dıyor ama site ödeme yapılmamış dıyor. keyfim kaçtı :/
Evet onlar atar herhalde. fala harcadığınız zaman ve parayı bize harcasaydınız musmutlu pembe panjurlu bir yuvamız olurdu diyeya bizim odunumuzu kim ayıcak hacıııuğruna fal baktırdığımız zebaniler miii
yatıyoım ben yaaa hala 3 hala 3Evet onlar atar herhalde. fala harcadığınız zaman ve parayı bize harcasaydınız musmutlu pembe panjurlu bir yuvamız olurdu diyeaaaaaa Allah söyletti demekki bizimkilerle kavuşma orada kesin ay bak kesin bilgi bu yayalım
Yaktın beni Gökçeeeeee elin ağırmış yahuyatıyoım ben yaaa hala 3 hala 3
yatıyoım ben yaaa hala 3 hala 3
fatura ekstrem gelmiyor ki benimTeknik sıkıntıdır. Bana da tellwe de yaşandı belki söylemişimdir. Mobil ödeme yaptım site almadığını gsm de kesilğini söyledi. Fatura ekstrasının fotosunu çektim mail attım. O foto ile çözmüşler. aracı kurum ile gsm şirketi arasında teknik sorunmuş. Çözüldü senin anlayacağın bu siteler (Binnaz, fal alem, biryolunvar, fal sepeti ve tellwe ) güvenlidir. bir sıkıntı olmaz canım.
fatura ekstrem gelmiyor ki benimsadece fatura tutarı mail gelıyor canım. kesim tarıhinden sonra ayrıntılı kullanım hareketlerini mailime istesem gelir degıl mi?
teşekkür ederım kızlar. aveaya soylemiştım ama fatura kesılmeden yapabılecegımız bır sey yok demişlerdı. el mahkum bekleyecekler valla 15-20 gunMail at gönderirler. komple istemene gerek yok ayrıntılı hangi günse onu iste.
teşekkür ederım kızlar. aveaya soylemiştım ama fatura kesılmeden yapabılecegımız bır sey yok demişlerdı. el mahkum bekleyecekler valla 15-20 gun
falalemde bir kişiye baktırdım sadece kaliluka mı neydi. acaba nasıl senin dediğin atartatart da sanırım ondan bahsetmiştiuyumayan var mı huuuuu! :) yaa falalemde beliga türemişfıyatlar cok uygun yeni olduundan.15yıllık deneyım vs yazmıs ve çok iddialı tanıtmış kendini. bi el atan var mı? :)
kalilukaya bir ara ben de çok direndim, içim baktır dedi ama caydımfalalemde bir kişiye baktırdım sadece kaliluka mı neydi. acaba nasıl senin dediğin atartatart da sanırım ondan bahsetmişti
Anammmm şimdi baktım bende. elimde ilginç şekilli fincan kaldı atartatart dayanamadı uyudu falı gelene kadar ay ona atsam mı? fal orucumu bozmaya niyetliyim bi kahvecik falıylakalilukaya bir ara ben de çok direndim, içim baktır dedi ama caydımnasıldı peki canım? beliga daha bırkac kişiye bakmış, o da kahve. kendısını cok iddialı anlatmış ama henuz yorum olmadıgından cesaret edemedım.kahvede arapca kelımelerı esmaları vs yorumluyor gonderıyorum vs demiş ve mıllet kahveye dadanmış
valla üşenmesem kahve yapıp içecegım de gözümden uyku akıyorAnammmm şimdi baktım bende. elimde ilginç şekilli fincan kaldı atartatart dayanamadı uyudu falı gelene kadar ay ona atsam mı? fal orucumu bozmaya niyetliyim bi kahvecik falıyla
ha pardon onu yazmayı unuttum ben beğenmedim sadece kartlara bağlı kalmış kartları açıklamış yani o kadar ben de yaparım yani :)))valla üşenmesem kahve yapıp içecegım de gözümden uyku akıyorama 1-2gune baktırmak lazım fıyatlar patlamadan kalıluka nasıldı ?
hahha cidden o kadarını bız de ögrendik bu çamurlu yollardaha pardon onu yazmayı unuttum ben beğenmedim sadece kartlara bağlı kalmış kartları açıklamış yani o kadar ben de yaparım yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?