Binnaz Abla

Benn 3 vakte kadar demiştim ama süre 3 5 oynar, geçerken 5 yıldız vermeyi unutmaaa, senden enerji alamadımmmm cennet/cehennemde görsem iade ederim seniiii
falları patlayan falcılar kaynar kazanda haşlanırken altlarına birer odun da biz atarak geçelim

Teknik sıkıntıdır. Bana da tellwe de yaşandı belki söylemişimdir. Mobil ödeme yaptım site almadığını gsm de kesilğini söyledi. Fatura ekstrasının fotosunu çektim mail attım. O foto ile çözmüşler. aracı kurum ile gsm şirketi arasında teknik sorunmuş. Çözüldü senin anlayacağın bu siteler (Binnaz, fal alem, biryolunvar, fal sepeti ve tellwe ) güvenlidir. bir sıkıntı olmaz canım.

ya bizim odunumuzu kim ayıcak hacııı uğruna fal baktırdığımız zebaniler miii
Evet onlar atar herhalde. fala harcadığınız zaman ve parayı bize harcasaydınız musmutlu pembe panjurlu bir yuvamız olurdu diye aaaaaa Allah söyletti demekki bizimkilerle kavuşma orada kesin ay bak kesin bilgi bu yayalım

yatıyoım ben yaaa hala 3 hala 3

yatıyoım ben yaaa hala 3 hala 3
Yaktın beni Gökçeeeeee elin ağırmış yahu napsam acep ben de kaderime razı gelip dörtlesem mi yoksa bu da kesin yarın devalüasyon yapar fiyat iki katına çıkar en azından amaaaan 10 tl ye baktırmıştık zaten, 10 tl lik fal bu kadar olur der teslekki ederiz fos çıkarsa

fatura ekstrem gelmiyor ki benim sadece fatura tutarı mail gelıyor canım. kesim tarıhinden sonra ayrıntılı kullanım hareketlerini mailime istesem gelir degıl mi?

uyumayan var mı huuuuu! :) yaa falalemde beliga türemiş fıyatlar cok uygun yeni olduundan.15yıllık deneyım vs yazmıs ve çok iddialı tanıtmış kendini. bi el atan var mı? :)
falalemde bir kişiye baktırdım sadece kaliluka mı neydi. acaba nasıl senin dediğin atartatart da sanırım ondan bahsetmişti

falalemde bir kişiye baktırdım sadece kaliluka mı neydi. acaba nasıl senin dediğin atartatart da sanırım ondan bahsetmişti
kalilukaya bir ara ben de çok direndim, içim baktır dedi ama caydım nasıldı peki canım? beliga daha bırkac kişiye bakmış, o da kahve. kendısını cok iddialı anlatmış ama henuz yorum olmadıgından cesaret edemedım.kahvede arapca kelımelerı esmaları vs yorumluyor gonderıyorum vs demiş ve mıllet kahveye dadanmış

Anammmm şimdi baktım bende. elimde ilginç şekilli fincan kaldı atartatart dayanamadı uyudu falı gelene kadar ay ona atsam mı? fal orucumu bozmaya niyetliyim bi kahvecik falıyla

Anammmm şimdi baktım bende. elimde ilginç şekilli fincan kaldı atartatart dayanamadı uyudu falı gelene kadar ay ona atsam mı? fal orucumu bozmaya niyetliyim bi kahvecik falıyla
valla üşenmesem kahve yapıp içecegım de gözümden uyku akıyor ama 1-2gune baktırmak lazım fıyatlar patlamadan kalıluka nasıldı ?

valla üşenmesem kahve yapıp içecegım de gözümden uyku akıyor ama 1-2gune baktırmak lazım fıyatlar patlamadan kalıluka nasıldı ?
ha pardon onu yazmayı unuttum ben beğenmedim sadece kartlara bağlı kalmış kartları açıklamış yani o kadar ben de yaparım yani :)))

ha pardon onu yazmayı unuttum ben beğenmedim sadece kartlara bağlı kalmış kartları açıklamış yani o kadar ben de yaparım yani :)))
hahha cidden o kadarını bız de ögrendik bu çamurlu yollarda geçen anlatmıştım: jelıroze nın kart yorumunu beklerken sıkıldım bi sıteden tek tek kart anlamlarına baktım. 10dk sonra yorumum geldi ve abartmıyorum, kelimesi kelimesine, hatta noktalamaya kadar o sitenin yorumlarını tek tek kopyala yapıştır yapıp yollamış! acıkca yazdım yoruma. isterseniz aynı yerden aynı cümleleri yollayabılır, merak edene link atabılırım dedım falımı ıade ettı ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…