- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
hahha cidden o kadarını bız de ögrendik bu çamurlu yollardageçen anlatmıştım: jelıroze nın kart yorumunu beklerken sıkıldım bi sıteden tek tek kart anlamlarına baktım. 10dk sonra yorumum geldi ve abartmıyorum, kelimesi kelimesine, hatta noktalamaya kadar o sitenin yorumlarını tek tek kopyala yapıştır yapıp yollamış! acıkca yazdım yoruma. isterseniz aynı yerden aynı cümleleri yollayabılır, merak edene link atabılırım dedım falımı ıade ettı ahhaha
ben de ilk falını sevdıgımden 2.yi yollamıştım güyaben ona sanal kahve attım ağzım açık kaldı resmen nokta atışlarıydı hepsi demek ki tarot falan atmamak lazım
bir çılgınlık yapıp yolladım o hatunaben de ilk falını sevdıgımden 2.yi yollamıştım güyao gün bugündür 2.kez aynı kişiye atmıyorum ben yavaştan yatıyorum canım. sen de karar ver artık , uyuyacak hepsi iyi geceleeeeeer
bende merak ettım hadi bakalımbir çılgınlık yapıp yolladım o hatunakaşındım gece gece
bende merak ettım hadi bakalım[/QUtanıtım yazısı çok iddialı gerçi hep o konuda aldanıyoruz ama işte fal orucumu bozdum fincanım ilginç çıkınca bekleyecem bakalım nasılsa çalışıyorum şu anda dosyalarla boğuşuyorum
Teşekkür ederim canımkolay gelsınn
Yattigim yerden merak ettim hee :) yorumlarını bekliyoruz canimanammm sıra bana geldi sanırım
Ayyy
Yattigim yerden merak ettim hee :) yorumlarını bekliyoruz canim
Meryemi tugce cetini bende cok begeniyorum soylediklerini daha yasamadim ama israrla olucagini soylediler anlik durum cok iyi bence yasiyorumdur belkide ama erkek arkdsm baska sehirde olunca onunla ilgili seyleri duymam biraz zor ama hep tutarlilarGünaydın hatunlar
Dün akşamki maceralarımı sıralayayım;
Kaliluka - fal alem * tarot: Tamamen kart açıklamaları yaparak başlamış ve alta da genel yorum yapmış.Aslına bakarsanız tutarlı yorumları ama bana sıradan geldi, şaşırtmadı ya da hayran bırakmadı.
Tuğçe Çetin- fal alem *kahve : Oldukça güzeldi, özellikle işten ayrıldığımı pat diye söylemesi beni etkiledi. İçinde yaşadığım durumu ve duygularımı güzel ifade etti. Genel anlamda güzel bir faldı.
Alfa Öz- Bir yolun var *kahve: Bende tutmadı açıkçası. Enerji meselesi olabilir diyeyim şimdilik.
30 Kasım'da Meryem - falalem *kahve atmışım arkadaşlar, onun yorumunu tekrar okuduğumda, söylediği bir takım şeyleri yaşadığımı gördüm. Özellikle harfler verdiği bir bayan ismi vardı ve aynen o harflerdeki bayanla söylediği şeyi yaşadm.
Canım falın geldimi begendin mi acaba ?tamam canım eli kulağındadır ay ben de çok merak ediyorum valla
Canım sen de boş durmuyorsun. Her falcıyı deniyorsun galibaBinnaz Abla Umut Işık *tarot : benim yorumum PERT arkadaşlar
Zamanında ben de böyleydim.. Ama zamanla duruldum.. Sen de durulacaksın PollyannaUffff ya sorma Grey hakikaten öyle :) Kendimi nasıl kaptırıyorum bir görsen
Kahvede Saraylıhanım derim ..Kahve falında dediği birşey çıkmıştı bana.Kızlar kahve atmak istiyorum önerebilceginiz birisi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?