- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kahvede Saraylıhanım derim ..Kahve falında dediği birşey çıkmıştı bana.
Rezzan da olabilir. O da fena değildir
Saraylıya bugun tarot attim canim kahve yuklemesi yapamadim siteye tarotunu denemismiydin hic.Rezzana bir ay önce katina baktirmistim kahve atabilirim o zaman ona tesekkur ederim.Kahvede Saraylıhanım derim ..Kahve falında dediği birşey çıkmıştı bana.
Rezzan da olabilir. O da fena değildir
Selana bende anlık durumda yanıldı ama gelecekle ilgili söylediği şey çıkmıştı.. Kendisi birdaha deneyeceğim falcılar arasında canımGrey sen famayi begenmistin bizim enerjimiz uyuyor galiba seninle canim. Selenaya baktirdin mi ne dusunuyorsun onunla ilgili :)
Ben kahve atmıştım. Tarot baktırmadım hiç. Zaten kahve falında kendisi kart açılımıyla destekliyor.. Kahveyide güzel yorumluyor.. Rezzan gibi telvedeki şekillere bir anlam yüklüyor hisleriyle.Saraylıya bugun tarot attim canim kahve yuklemesi yapamadim siteye tarotunu denemismiydin hic.Rezzana bir ay önce katina baktirmistim kahve atabilirim o zaman ona tesekkur ederim.
Selana bende anlık durumda yanıldı ama gelecekle ilgili söylediği şey çıkmıştı.. Kendisi birdaha deneyeceğim falcılar arasında canım
Bir ay içinde barışacaksınız demişti dediği gibi oldu
Olumluysa inşallah çıkar canım.. Bende ilk falı okuyunca beğenmemiştim çıkmaz diyordum. Yanılmışımmm biraz beklemek gerekiyormuş. Peşin hükümlü olmamak gerekiyor sanırım :)evet seninle enerjimiz gercekten uyuyor galiba. Selena sağolsun cok tatlı bakmıs ama net içime sinmedi an olarak eksik, ne cok yanlıs ne cok dogru,oturmayan seyler var. Umarım gelecek bende de cıkar :)
olmayacak bir sey dememis digerleriyle paralel konusmus ama benim pek inanasim yok artik. Haksizlik da etmek istemem kotu degildi fali. Cikarsa haber edecegim sagol canim :)Olumluysa inşallah çıkar canım.. Bende ilk falı okuyunca beğenmemiştim çıkmaz diyordum. Yanılmışımmm biraz beklemek gerekiyormuş. Peşin hükümlü olmamak gerekiyor sanırım :)
GERÇEKTEN Mİİ OYSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM KADINA BİNNAZDA HİÇ BAKTIRMADIM AMA 2 yıldır bilmem kaç bin yorum yapmış birsürü 1 puanı vardı.. dedim ya sıkıldım diye hep aynı cümleler hep hep..kızlar gökçe ışık binnaz abladaki Pınar Gökçe sanırım
Bende baktırdım simdi gökçeye bir garipti falım bende ne begendim ne begenmedim diyemem ama dedikleri bazı falcılarla uyuşuyor.GERÇEKTEN Mİİ OYSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM KADINA BİNNAZDA HİÇ BAKTIRMADIM AMA 2 yıldır bilmem kaç bin yorum yapmış birsürü 1 puanı vardı.. dedim ya sıkıldım diye hep aynı cümleler hep hep..
Pınar gökçe ise yanarım ki yanarım çünkü ona dedim ya hiç baktırmadım ama hep diyodum ne kdar umarsız bi kadın,hakkında yapılan yorumlar sürekli berbattı,sürekli ıh ııı ilarla geçen crevap bile vermeyen 2000 küsür fal bakmasına rağmen hala yüzde 89 larda kalan bi yorumcu.. bana gelen cevap da tek cümleydi:) ve aynen ay yeter ne dicek bundan sonra heyecanı hiç olmadı.. bitse de gitsek dedim içimdenBende baktırdım simdi gökçeye bir garipti falım bende ne begendim ne begenmedim diyemem ama dedikleri bazı falcılarla uyuşuyor.
Canım ben de o yabancı isimli olana Beliga mı ne işte yolladım ve bana da olumsuz konuştu ama olumsuz derken aslında kendisiyle çelişen bir fal diyebilirim. başında durumu doğru tespit etmiş yani ilk 4 cümle doğru sonra karman çorman gitmiş ortalarda olumsuz demiş falın sonunda kafandaki sıkıntılardan vs kurtulacaksın haber geliyor dileklerin gerçek oluyo falan demiş. iyi de zaten haber beklediğim olumsuz dediği, dileklerde onunla ilgiliyse ne alaka bi fal. valla beğendim diyemicem. beğenmememin olumsuz yazmasıyla alakası yok tutarsızlıklarla dolu olması ve çok karma karşık alakaız şeylerin de yazılması. çelişkili falları sevmem yani atmasyon gibi@ Deepbluem Gökçe nin falı geldi.. beğendim desem yalan,beğenmedim desem yalan.. çok uzun ama tekrarlı cümleler.. olumlu ancak genel.. falı dinlerken sıkıldığımı hissettim..
Falalemdeki şu yabancı isimli yorumcu da gayet olumsuz,durum verileri diğerleriyle aynı ama sonucu tamamen olumsuz.. ben bildiklerimden şaşmıcam kafam çorba oldu :)
Ya sende de luyor mu bilmiyorum ama bilmiyorum çok fal baktırmaktan artık yorumcuları da teşhis eder olduk, bazı yorumcular olumsuz söylediğinde mantıklı buluyosun ama sanki bazıları da bunu görev/misyon edinmiş gibi o negatifliği alırsın ya yani bak kartlarım güzeldi güya kartlarda durum çok buydu diye yorum yapmış ama olumsuz.. burda şunu anlıyosun işte; kartlardan bağımsız hislerinle yaparsan anlarım ama kartlarda çıkanı yorumluyorsan o zaman ona göre yorumlıcaksın.. bi de çok afilli sözler yazanlar da inandırıcı değil.. İnsanın aklına gelmez mi: madem telvelerden esma çıkarıyosun.. madem yaşam koçluğu yapıyosun madem cart madem curt afedersin ama 10 tl den yapmazsın.. ayak alıştırma mı bu?? örnek vereyim Falsepetinde Hüseyin bey var yeni yorumcuymuş adama baktım direk 100 tl ha bu ister tutarlı ister tutarsız daha inandırıcı.. kendine güvenen/iddiasına güvenen fiyatını da baştan yüksek tutabiliyor..Canım ben de o yabancı isimli olana Beliga mı ne işte yolladım ve bana da olumsuz konuştu ama olumsuz derken aslında kendisiyle çelişen bir fal diyebilirim. başında durumu doğru tespit etmiş yani ilk 4 cümle doğru sonra karman çorman gitmiş ortalarda olumsuz demiş falın sonunda kafandaki sıkıntılardan vs kurtulacaksın haber geliyor dileklerin gerçek oluyo falan demiş. iyi de zaten haber beklediğim olumsuz dediği, dileklerde onunla ilgiliyse ne alaka bi fal. valla beğendim diyemicem. beğenmememin olumsuz yazmasıyla alakası yok tutarsızlıklarla dolu olması ve çok karma karşık alakaız şeylerin de yazılması. çelişkili falları sevmem yani atmasyon gibi
Aynen canım sana katılıyorum. ben aynı falı bugün birine yorumlattım resimler cebimde kayıtlıydı tamamen farklı ve tutarlı bir fal çıktı ortaya. yani bunun sallamasyon olduğu da böylece çıkmış oldu. ve o baktırdığım kişi hani hepimizin çevresinde fal bakan bri olur ya hani parayla bakan falcı değil, ha işte bir arkadaşımın arkadaşı baktı ve beni tanımıyo düşün :)) ve yaptığı yorum bugüne baktırdıklarımlarıyla aynı yorumdu :)) o kadar havalı tanıtım yazısına bu kadar çelişkili bir falı anlayamadım. ha olumsuz bir faldır tutarlı bir şekilde olumsuzu gider anlatımın ama zaten beklediğim ve dileklerimle olan kısmı havalara uçacaksın haber geliyo dileklerin gerçekleşiyo diye falı bağlarsan sonunda o zaman yukarıdakilerdeki çelişki ne ? ha karşı tarafın analizine girmeye çalışmış mesela bi iki cümleyle, analizde yanlıştı hani elle tututlur tutarlılık yok falda sadece ilk 4 cümlesi doğruydu onun dışında saçma sapan bi faldı...Ya sende de luyor mu bilmiyorum ama bilmiyorum çok fal baktırmaktan artık yorumcuları da teşhis eder olduk, bazı yorumcular olumsuz söylediğinde mantıklı buluyosun ama sanki bazıları da bunu görev/misyon edinmiş gibi o negatifliği alırsın ya yani bak kartlarım güzeldi güya kartlarda durum çok buydu diye yorum yapmış ama olumsuz.. burda şunu anlıyosun işte; kartlardan bağımsız hislerinle yaparsan anlarım ama kartlarda çıkanı yorumluyorsan o zaman ona göre yorumlıcaksın.. bi de çok afilli sözler yazanlar da inandırıcı değil.. İnsanın aklına gelmez mi: madem telvelerden esma çıkarıyosun.. madem yaşam koçluğu yapıyosun madem cart madem curt afedersin ama 10 tl den yapmazsın.. ayak alıştırma mı bu?? örnek vereyim Falsepetinde Hüseyin bey var yeni yorumcuymuş adama baktım direk 100 tl ha bu ister tutarlı ister tutarsız daha inandırıcı.. kendine güvenen/iddiasına güvenen fiyatını da baştan yüksek tutabiliyor..
Bana tellwede de çok iyi düşük fiyatlara bakan da var diyen olabilir ama onların sanırım vip sınırı var.. sonradan 7 tl yi 35-40-50 ye çıkarmak da bi garip..
Açıkçası Falalem Rezzanablayı hem kendini hem de site sahibi olmasından çötürü seviyorum ancak.. mert,ester,kendisi dışında o kadar çok yorumcu olmasına rağmen boş site gibi geliyo.. bir çoğu ismen var sıra bile olmuyo çoğunda ve bakıyosun en son 1 hafta 10 gün önce yorum yapılmış o kadar nadir fal alımları..
GERÇEKTEN Mİİ OYSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM KADINA BİNNAZDA HİÇ BAKTIRMADIM AMA 2 yıldır bilmem kaç bin yorum yapmış birsürü 1 puanı vardı.. dedim ya sıkıldım diye hep aynı cümleler hep hep..
ben baktirmistim pek begenmedim bana hayatina bi baskask giricek oda bu erkek arkadasina benzicek hep boyle misin gibisinden hsyler demisti ya tamm belki oyle diyicem de biraz sacmalamistiayyyy yine ben ve kararsızlıklarımkızlar yaa falsepetinde ayışıgı nı deneyen var mı? acayip iddialı anlatmış kendini yeni keşifler peşindeyim, yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?