Binnaz Abla

şimdi dinledim kızlar o malesef adını değiştirmesi hiç hoş değil
şimdi dinledim kızlar o malesef adını değiştirmesi hiç hoş değil
kızlar olmuşuz biz artık Te Allam yaaa, gidip gelip bakıyodum o Pınar Gökçe ye uyuz oluyordum tabiri ciazse o kadar olmusuz yorum yapmasına rağmen '' net soru net cevap alanızı sağlar'' yazısı .. itti beni demek aynı kişi olunca Gökçe Işık tan da hazetmedim ay çok sıkıldım yorumundan , o değil böyle işe yaramazlara 10 ar 5 er yediriyoruz ya ne diyim ne diyim..
Top 5 : Hhenüz çıkmasa da ,çıkmasa da canları sağolsun diyeceğim kişiler ( durum,geçmiş,öngörü )
1.Saraylı
2.Lale Gül( binnazda tarotunu sevdiğim tek kadın)
3.Selena
4.ex Fama
5.Nesibe
( denenmiş 100 falcıdan 5 çıktı ya,bana da yazıklar olsun,aç kaldım susuz kaldım para yedirttim bunlara)

Vallah bende beğenmedim. Hoşlandiğim kişi ile ilgili hiç kimse nin demediğini dedi ama olumsuz yönde. Yok seni kullaniyor falan filan alakasi yok yahu bu ne.
Öyle birşey olsaydi fark ederdim yada başka falcılarda böyle birşeylerin söylemesi lazim yani herkez pembe tablocu değiller nasil olsa.

Bana da yeni bir kişiden bahsetti, herkese ayni şeyleri mi söylüyor ne ??

peki peki binnazda maya demir kahve veya lale gül tarot deneyen var mı kızlar? yaa saatlerdir karar verene kadar yine gece oldu

meryem kahvede mi iyi canım? araştırdım da innaz da müge aydın katinası çıktı diyen çok olmuş. kalbim ona kaydı. fatura da bana kayacak
MÜGE NİN HİSLERİ BENCE DE KUVVETLİ BİR KAHVE 2 KATİNA BAKTIRMIŞLIĞIM VAR.. kartlarla beraber hislerini harmanlıyor.. Lale gül e gelince kadın çok çok iyi bi tarot yorumcusu sembolizminin hakkını veriyor.. zaten yengeç burcu.. müge de akrep

peki lale veya mügenın dedıkleri cıktı mı canım? fahriye ışıksaçanı bilir misiniz?

peki lale veya mügenın dedıkleri cıktı mı canım? fahriye ışıksaçanı bilir misiniz?
benim genel olarak fallarımın çıkmasına parekende değil toptan bir zaman var yani .. değil Fahriye yi geç, pembecidir ,valide kartı bile gelse adam seni çok seviyor,çok özlemiş der
Müge nin yapılan yorumları gayet iyi,olumsuzu da söyler çekinmeden ama kırmadan.. hisli olduğunu düşünenlerdenim..
Lale nin ise tarotu ustalıkla yorumladığına şahidim.. bana çok iyi gelenlerden .. kartların sadece görünen değil, yan anlamlarına,birleştirmelerine çok hakim ..
note : En güzel kararı yine senin hislerin versin canım, etkilenmeni istemem :)

8den berı veremedım o kararı aman sabahlar olmasın

Kızlar dayanamadım ve Aylin'i denedim bir yolunvar da. Tarot attım ve ben de beğendim. bana rania ve gonca kadar tutarlı ve bir o kadar da durum analizini doğru yaptı. şimdi gelelim ilginç olana. aylin siteden uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…