şimdi dinledim kızlar o malesef adını değiştirmesi hiç hoş değil
kızlar olmuşuz biz artıkşimdi dinledim kızlar o malesef adını değiştirmesi hiç hoş değil
ben baktirmistim pek begenmedim bana hayatina bi baskask giricek oda bu erkek arkadasina benzicek hep boyle misin gibisinden hsyler demisti ya tamm belki oyle diyicem de biraz sacmalamistimesele olumsz demesi degil durumla ilgili bi yorum yoktu yani ama belkide bizim enerjimiz tutmamistr bilemiyorum
peki peki binnazda maya demir kahve veya lale gül tarot deneyen var mı kızlar? yaa saatlerdir karar verene kadar yine gece oldu
bilmem? ne dıyeyım canım?Falalemdeki Meryeme ne dersin ?
bilmem? ne dıyeyım canım?
meryem kahvede mi iyi canım? araştırdım da innaz da müge aydın katinası çıktı diyen çok olmuş. kalbim ona kaydı. fatura da bana kayacakDene bence. Bende iyi nokta atişlari vardi :)
meryem kahvede mi iyi canım? araştırdım da innaz da müge aydın katinası çıktı diyen çok olmuş. kalbim ona kaydı. fatura da bana kayacak
çevrımdışı kiKahve de iyi diğer fallarda da :)
Müge aydina hiç baktırmadim
MÜGE NİN HİSLERİ BENCE DE KUVVETLİ BİR KAHVE 2 KATİNA BAKTIRMIŞLIĞIM VAR.. kartlarla beraber hislerini harmanlıyor.. Lale gül e gelince kadın çok çok iyi bi tarot yorumcusu sembolizminin hakkını veriyor.. zaten yengeç burcu.. müge de akrepmeryem kahvede mi iyi canım? araştırdım da innaz da müge aydın katinası çıktı diyen çok olmuş. kalbim ona kaydı. fatura da bana kayacak
çevrımdışı ki
peki lale veya mügenın dedıkleri cıktı mı canım? fahriye ışıksaçanı bilir misiniz?MÜGE NİN HİSLERİ BENCE DE KUVVETLİ BİR KAHVE 2 KATİNA BAKTIRMIŞLIĞIM VAR.. kartlarla beraber hislerini harmanlıyor.. Lale gül e gelince kadın çok çok iyi bi tarot yorumcusu sembolizminin hakkını veriyor.. zaten yengeç burcu.. müge de akrep
benim genel olarak fallarımın çıkmasına parekende değil toptan bir zaman var yani .. değil Fahriye yi geç, pembecidir ,valide kartı bile gelse adam seni çok seviyor,çok özlemiş derpeki lale veya mügenın dedıkleri cıktı mı canım? fahriye ışıksaçanı bilir misiniz?
8den berı veremedım o kararıbenim genel olarak fallarımın çıkmasına parekende değil toptan bir zaman var yani .. değil Fahriye yi geç, pembecidir ,valide kartı bile gelse adam seni çok seviyor,çok özlemiş der
Müge nin yapılan yorumları gayet iyi,olumsuzu da söyler çekinmeden ama kırmadan.. hisli olduğunu düşünenlerdenim..
Lale nin ise tarotu ustalıkla yorumladığına şahidim.. bana çok iyi gelenlerden .. kartların sadece görünen değil, yan anlamlarına,birleştirmelerine çok hakim ..
note : En güzel kararı yine senin hislerin versin canım, etkilenmeni istemem :)
Beliga'yı dün gece denedim ve çok tutarsız bir fal geldi canım. onunla ilgili yorumumu yaptım ama yine de sen bilirsin tabi...kızlar sahra yı deneyen var mı yada beliga seymen i
uctuysa bızım kredılerı ıade etselerdi yaaaaKızlar dayanamadım ve Aylin'i denedim bir yolunvar da. Tarot attım ve ben de beğendim. bana rania ve gonca kadar tutarlı ve bir o kadar da durum analizini doğru yaptı. şimdi gelelim ilginç olana. aylin siteden uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?