- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
aaa çok ılgınc yaa ben de begenmiştım yorumunuŞimdi siteye tekrar tekrar bakıyorum, sayfayı yeniliyorum buhar olmuş uçmuş
Resmi mi değişti diye baktım tek tek isimleri kontrol ettim vallahi yok ve gerçekten beğendim ha bir de ugga ile de tutarlı bir yorumdu yani rania-ugga-gonca üçlüsü ki bu üçü patlamamış faldır henüz :))aaa çok ılgınc yaa ben de begenmiştım yorumunu
hahha koptumpardon yaaa sadece kahve falı seçeneğinden çıktı Aylin şimdi ama normalde hepsi aynı sayfada görünürdü kayıp değilmiş çok şükür
olacağı buydusıyırdık sonunda
Allah sonumuzu hayır etsinolacağı buydubende gaipten seslerle ürperıyorum zaman zaman :)
Aa gerçekten gitmiş mi? Gittyse üzülürüm.çok beğenmiştim Aylini yaŞimdi siteye tekrar tekrar bakıyorum, sayfayı yeniliyorum buhar olmuş uçmuş
Meryemde iyi aylin tugce cetin meryem bu 3 favorimFalalemdeki Meryeme ne dersin ?
Bide gulerek soylemisti bunu ama bende onun soylediklerine guldumVallah bende beğenmedim. Hoşlandiğim kişi ile ilgili hiç kimse nin demediğini dedi ama olumsuz yönde. Yok seni kullaniyor falan filan alakasi yok yahu bu ne.
Öyle birşey olsaydi fark ederdim yada başka falcılarda böyle birşeylerin söylemesi lazim yani herkez pembe tablocu değiller nasil olsa.
Bana da yeni bir kişiden bahsetti, herkese ayni şeyleri mi söylüyor ne ??
Aa gerçekten gitmiş mi? Gittyse üzülürüm.çok beğenmiştim Aylini ya
Ohh iyi o zaman. Aman gitmesinn.Yok canım benim gitmemiş sanırım siteden kaynaklı bi sorun oluştu normalde tüm falcılar görünürken o bir anda görünmez oldu sonra tekrar ortaya çıktı
Yağmur dediğin klothoyagmur dimi canım? Ne baktırmıştınKızlar yagmur falimi yorumlamis yine cok begendim nokra atislarida vardi enerjimiz tutuyor sanirim
Ben de beğendim Aylin'i gerçekten inşallah patlamaz tabi falı. Durumu va an tespitleri başarılıydı kesinlikleOhh iyi o zaman. Aman gitmesinn.
Beğendiğimiz falcılar kaçıyor valla. Aylin de gitti sandım bian.
Bide gulerek soylemisti bunu ama bende onun soylediklerine guldum
Benim burcum yengeç yükselenim akrep yani ikisi bir arada ama gel görki fal batağındayımMÜGE NİN HİSLERİ BENCE DE KUVVETLİ BİR KAHVE 2 KATİNA BAKTIRMIŞLIĞIM VAR.. kartlarla beraber hislerini harmanlıyor.. Lale gül e gelince kadın çok çok iyi bi tarot yorumcusu sembolizminin hakkını veriyor.. zaten yengeç burcu.. müge de akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?