Binnaz Abla

Benim burcum yengeç yükselenim akrep yani ikisi bir arada ama gel görki fal batağındayım
ahahaa ama bu senin de his ve sezgilerinin kuvvetli olmadığı anlamına gelmez :) , falcı gibisindir başkaları fikir aldığında hisseder,kendinle ilgili çözümsüz kalırsın..

ahahaa ama bu senin de his ve sezgilerinin kuvvetli olmadığı anlamına gelmez :) , falcı gibisindir başkaları fikir aldığında hisseder,kendinle ilgili çözümsüz kalırsın..
Aynen dediğin gibiyim. İçime birşey doğduğu anda yanılma payı sıfırdır ya da rüyalarım olduğu gibi çıkar, bazen de kel alaka yemek yaparken örneğin aaa falancanın dişi ağrıyo dur arayayım derim gerçekten dişi ağrıyodur ya da benzer bi sürü şey. Arkadaşlarımın her derdine bi şekilde ışık tutabilirim ama işte terzi sökük olayı :)) Aslında fal bakmaya yeltensem mesela eminim benden bişey olabilir çünkü öyle ntin kuntin, mistik, gizemli şeylere ve onları araştırmaya meraklıyımdır ama işte sonuç olarak fal kuyruklarındayız

Bana fal bak deepbluem
Cherrycim inan öyle bi fal bakma yeteneğim olsa ya da en azından bugüne kadar biraz olsun fal bakmaya çalışmış olsam vallahi hepinize bakarım yani ama işte hiç o kadar sezgiye, 6. hisse ve bu tür konulara merakım olmasına rağmen hiç yeltenmedim, yoksa dükkan senin

Ben niye üzüyorlar deepbluem?

Sen herkesi kendin gibi sandığın içindir yani iyi niyetle yaklaşıyosun ama devir çakalların devri

Yok ben de çakal sayılırım, ama kimseyi üzmek için kullanmıyorum. =(
Üzmek istesem en fazla surat asıyorum. =(
-cognitive ve ergenlik hezeyanlarına dönüşü-

Bana fal bak deepbluem
Bana da
Bu çok güzel bir özellik ama bende de çok farklı bi özellik var.. olayAR arasında çok bağlantı kurabiliyorum.. bunun arkasında yatan neden budur şudur,veya kişilik tahlillerim çok yerinde oluyor bu da sanırım boğa burcunun gözlemci,analitik düşünen özelliği ile ilgili.. bi de hiç tanımadığım birinden slm dahi vermeden negatiflik alırsam,o kişiyle ilgili olumsuz bir olay mutlaka duyuyorum.. falı keşke dozunda bırakabilsek .. gerçi zamanla onlara da duyarsızlaşıyorsun salya sümüğk ağladığın bi fala zaman geçtikçe aman ne inandım ne safmışım diyerek hayıflanıyorsun

Yok ben de çakal sayılırım, ama kimseyi üzmek için kullanmıyorum. =(
Üzmek istesem en fazla surat asıyorum. =(
-cognitive ve ergenlik hezeyanlarına dönüşü-
işte sorunda orada istesek hepimiz çakal olabiliriz ama lanet olası huyumuz kimseyi üzmemek için kılı kırk yarmamız sebebiyle üzüyolar bizi zaten

Benimde ay boğada yani her özellik mevcut yaw şu yeteneklerimi kullansam piyasanın tozunu attırırım fal konusunda aynı durum bende de var. olumsuz hissettiğim anda aha bundan bişey çıkacak diyorum ben zarar görmesem bile sevdiğim birine dokunur zararı. hatta bazen öyle biridir ki sanırsın melek ama sen ısrar edersin var bunda bişey diye millet yok yaaa melek gibi der sonra ağlayarak gelirler

SELAM BAYANLAR
BİNNAZ ABLADA BAKTIRDIĞIM BİR ÇOK FAL PATLADI KEREM AVŞAR DAHİL.AMA DAHA ZAMANI GELMEYENLER DE VAR..NOKTA ATIŞLARI OLANLAR VAR..ANI BİLİYORLAR..SELMA AYDININ BİR TUTTURDUĞU BİR DE TUTTURAMADIĞI TARİHLER VAR..BİR DE BUGÜNÜN TARİHİ İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ VAR..BAKALIM OLACAK MI??
REZZAN ABLA - ESTER KİRA - NESİBE ÇOK İYİLER NESİBEYE BİR DİĞERLERİNE 2 KERE BAKTIRDIM..ÇOK MEMNUN KALDIM ANI VE OLANLAR BİLİNİYOR..VERDİKLERİ TARİHE DAHA VAR..AĞZIM AÇIK KALAN SÖYLEDİKLERİ ŞEYLER VAR...

ya arkadaşlar telwede falcıların iade ettıklerı falları tekrar okuyamıyoruz siliniyor ya .. bulmanın imkanı varmı onu site yönetiminde fln warmıdır ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…