Binnaz Abla

canım enerjinin uyduğu kişiler kimlerdi? Benim burcum da boğa :)

Canım, valla ben tipik bir boğayım dediğim gibi zaten az çok naçizhane olay akışlarını tahmin ettiğim için; aklımın ve hislerimin dediğiyle örtüşen yorumcuları daha çok dikkate alıyorum.. ve yorumculuklarını değerlendirdiğimde iddialarından çok mütevazi,ölçülü,faldan öte mantıklı ve keskin sonuçtan öte geniş yelpazeyle olasılıkları önüme sunanların dediklerini önemsiyorum.. çok fazla her siteden yorum aldım,kimisini okuduktan sonra puanlamadan sildim,kimisinin ne dediği bile aklımda değil vs vb.. şuana kadar ha unutmadan tarihlere çok takılmıyorum çünkü oynar birebir nokta atışı şu tarih kesin,net diyenlere de inanmıyorum( Selma AYDIN bu konuda fiyaskodur,utanmadan herkese tarih verir hatta gün aralıklarıyla,gümler vermeye de devam ediyordur), Meral Saydam( ukala falcıların baş çekeni,tek derdi artık kime nasıl umutlar veriyorsa yüzdeliğini korumak) , Bilge ÖzDoğru ( bi zamanlar severdim,garip bir negatifliğinin olduğunu sonradan keşfettim,şöyle ki karşısındakini bazen küçümseyerek konuşur,levh i mahfuz,irade,isra 13 her falda dilinden düşürmediği kemikleşmiş kalıplardır), Umut Işık ( yarım saatte 3. sırada olduğumm fal gelince,copypaste olduğunu söyleme gerek yok heralde) bunlar Binnazda aklımda kalan olumsuz izlenimli olanklar ha bir de Fahriye ( valide kartı gelen açılımda bu çocuk seni çok özlemiş demişti, pembenin her tonu)
Binnaz ın samimiyetine inandıklarım ve hemen hemen aynı yorumları yapanlar ; 1.Lale GÜL( çok seviyorum,niyetine ve sezilerine inanıyorum) 2. Şevval eERDAL ( durum tespitlerini mantıklı yapıyor,uçmadan) 3. Selin İMER ( OLUMSUZluğu da söylemesi çok güzel)
Fal sepeti.. 1.Aliye abla ( 40 tl kahve falına,bir arkadaşın bile verebileceği nasihatlerden daha kötü daha sığ resmen dert köşesi güzin ablalık yapmıştı,iade ettirdim)
2.Venüs( herkes çok seviyo,ama başarılı kişilik analizlerinden öte ,aman aman hayret diyeceğim bişey yoktu)
3.Nesibe ( hisli olduğunu düşünüyorum,kartlara bağlı kalmıyor ve gerçekten suyla destekliyor)
4.Melih gün,Hale Yıldırım( hatırlamıyorum bile ne dediklerini)
Tellwe ...kötü yorumcuların hepsi ortada iyiler ise çoğunun mutabık olduğu gibi bende de isabetli olanlar;
1.Herra
2.Saraylı
3.Selena
4.Fama
5.Serüven( kitap falı ilginç)
6.Klothoyağmur ( evet o kadın da iyi,atıp tutmuyor,sakin,mütevazi öngörüleri var)
Falalem ...
1.Ester
2.Mert
3.Rezzan abla( ablalığnı sevdiğim)
4.Tuğçe çetin,nurşah,tattyanna,beliga seymen( inanamadım onlara ya elektrik almadım desem daha doğru olur)
Bir yolun var..
1.Aylin ( hala onun tanıdığıömız bir falcı olduğunu düşünüyorum,herkese yaptığı gibi bana da nokta atışlı faldı bu kadar bilemezdi )
2.Haydar ( emin değilim,ses tonu kibar ve beyefendi)
3.Gökçe IŞIK( Pınar Gökçe ise,geçniz efennim ,paraMLA sıkıldığım tek fal)
4.Rad Mirza( Taha TURAN olduğunu diyenler var,öyleyse zaten o da taha gibi uzun uzun tekrarlı cümleler yazar ama sonuç hep negatiftir,çıkar mı çıkmaz,zaten uzun süreden beri yok)
5.Emine KURTULUŞ( 7.5 TL YE göre iyi bence her cümlesi farklı,güzel bakıyo)
Velhasıl kelam canım : aylardır çok çok çok maddi kayba uğradığım için ve bu işte artık exper olduğuma inandığım için kendime göre aralıklarla danışacağım kişiler ; Saraylı,Lale gül,Herra,Mert,Ester,Şevval ERDAL,Nesibedir( Aklıma gelenler bunlar şimdilik)

cok güzel anlatmissin uzun uzun eline saglik

tuğçenin falı yeni geldi hiç beğenmedim benle iglili hiçbir şey bilememiş
Valla mi uzuldum bak bende aman aman deildm ama artik beni tanidi diye belkidee ayyy bilmiyorum artik ne dusuncegmi ama dedigm gibi bu kadar insana baktrdm beni en cok aylin sok etti

fal alemde başka kimi önerirsiniz rezzan abla ester dışında onlara baktırdım :)

Aslinda yanlis kisiye sordunuz bunu pek uzun zamandir yeni birini denemiyorum tek yeni denedigim ki$i var oda haydar yüksel biryolunvar da
falalemden rezzan abla disinda öneremem ama forumdan kizlar meryemin iyi oldugunu söylemislerdi fakat ben baktrimadim

cok güzel anlatmissin uzun uzun eline saglik
Rica ederim canım..üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. bunlar dışında denediğim o kadar çöp var ki..
Selena yı da unutmuşum bu arada.. neyse denemeden eleme olmuyor.. en azından benim bundan sonra yol arkadaşlarım bunlar.. en azından insanlar gelişme olursa fal atmana gerek yok,duvarıma yazman yeter,face den haber vermen yeter diyecek kadar insan olanlar..

Hepimizin öyle canim bir sürü kez denedik baktirdik artik baktirmiyoruz gibi bisiy zaten yada fali cikan insanlara yöneldik son umut (kendi acimdan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…