canım enerjinin uyduğu kişiler kimlerdi? Benim burcum da boğa :)Bana da
Bu çok güzel bir özellik ama bende de çok farklı bi özellik var.. olayAR arasında çok bağlantı kurabiliyorum.. bunun arkasında yatan neden budur şudur,veya kişilik tahlillerim çok yerinde oluyor bu da sanırım boğa burcunun gözlemci,analitik düşünen özelliği ile ilgili.. bi de hiç tanımadığım birinden slm dahi vermeden negatiflik alırsam,o kişiyle ilgili olumsuz bir olay mutlaka duyuyorum.. falı keşke dozunda bırakabilsek .. gerçi zamanla onlara da duyarsızlaşıyorsun salya sümüğk ağladığın bi fala zaman geçtikçe aman ne inandım ne safmışım diyerek hayıflanıyorsun
Ben begeniyorum kendisini sendende yorum bekliyoruzfalalemde ki tuğçe ye katina attım bekliyorum
Ben begeniyorum kendisini sendende yorum bekliyoruz
canım enerjinin uyduğu kişiler kimlerdi? Benim burcum da boğa :)
Canım, valla ben tipik bir boğayım dediğim gibi zaten az çok naçizhane olay akışlarını tahmin ettiğim için; aklımın ve hislerimin dediğiyle örtüşen yorumcuları daha çok dikkate alıyorum.. ve yorumculuklarını değerlendirdiğimde iddialarından çok mütevazi,ölçülü,faldan öte mantıklı ve keskin sonuçtan öte geniş yelpazeyle olasılıkları önüme sunanların dediklerini önemsiyorum.. çok fazla her siteden yorum aldım,kimisini okuduktan sonra puanlamadan sildim,kimisinin ne dediği bile aklımda değil vs vb.. şuana kadar ha unutmadan tarihlere çok takılmıyorum çünkü oynar birebir nokta atışı şu tarih kesin,net diyenlere de inanmıyorum( Selma AYDIN bu konuda fiyaskodur,utanmadan herkese tarih verir hatta gün aralıklarıyla,gümler vermeye de devam ediyordur), Meral Saydam( ukala falcıların baş çekeni,tek derdi artık kime nasıl umutlar veriyorsa yüzdeliğini korumak) , Bilge ÖzDoğru ( bi zamanlar severdim,garip bir negatifliğinin olduğunu sonradan keşfettim,şöyle ki karşısındakini bazen küçümseyerek konuşur,levh i mahfuz,irade,isra 13 her falda dilinden düşürmediği kemikleşmiş kalıplardır), Umut Işık ( yarım saatte 3. sırada olduğumm fal gelince,copypaste olduğunu söyleme gerek yok heralde) bunlar Binnazda aklımda kalan olumsuz izlenimli olanklar ha bir de Fahriye ( valide kartı gelen açılımda bu çocuk seni çok özlemiş demişti, pembenin her tonu)canım enerjinin uyduğu kişiler kimlerdi? Benim burcum da boğa :)
Cokta uzun degil acikcasimerakla bekliyorum bende
kısa mı uzun mu yorumları?
Canım, valla ben tipik bir boğayım dediğim gibi zaten az çok naçizhane olay akışlarını tahmin ettiğim için; aklımın ve hislerimin dediğiyle örtüşen yorumcuları daha çok dikkate alıyorum.. ve yorumculuklarını değerlendirdiğimde iddialarından çok mütevazi,ölçülü,faldan öte mantıklı ve keskin sonuçtan öte geniş yelpazeyle olasılıkları önüme sunanların dediklerini önemsiyorum.. çok fazla her siteden yorum aldım,kimisini okuduktan sonra puanlamadan sildim,kimisinin ne dediği bile aklımda değil vs vb.. şuana kadar ha unutmadan tarihlere çok takılmıyorum çünkü oynar birebir nokta atışı şu tarih kesin,net diyenlere de inanmıyorum( Selma AYDIN bu konuda fiyaskodur,utanmadan herkese tarih verir hatta gün aralıklarıyla,gümler vermeye de devam ediyordur), Meral Saydam( ukala falcıların baş çekeni,tek derdi artık kime nasıl umutlar veriyorsa yüzdeliğini korumak) , Bilge ÖzDoğru ( bi zamanlar severdim,garip bir negatifliğinin olduğunu sonradan keşfettim,şöyle ki karşısındakini bazen küçümseyerek konuşur,levh i mahfuz,irade,isra 13 her falda dilinden düşürmediği kemikleşmiş kalıplardır), Umut Işık ( yarım saatte 3. sırada olduğumm fal gelince,copypaste olduğunu söyleme gerek yok heralde) bunlar Binnazda aklımda kalan olumsuz izlenimli olanklar ha bir de Fahriye ( valide kartı gelen açılımda bu çocuk seni çok özlemiş demişti, pembenin her tonu)
Binnaz ın samimiyetine inandıklarım ve hemen hemen aynı yorumları yapanlar ; 1.Lale GÜL( çok seviyorum,niyetine ve sezilerine inanıyorum) 2. Şevval eERDAL ( durum tespitlerini mantıklı yapıyor,uçmadan) 3. Selin İMER ( OLUMSUZluğu da söylemesi çok güzel)
Fal sepeti.. 1.Aliye abla ( 40 tl kahve falına,bir arkadaşın bile verebileceği nasihatlerden daha kötü daha sığ resmen dert köşesi güzin ablalık yapmıştı,iade ettirdim)
2.Venüs( herkes çok seviyo,ama başarılı kişilik analizlerinden öte ,aman aman hayret diyeceğim bişey yoktu)
3.Nesibe ( hisli olduğunu düşünüyorum,kartlara bağlı kalmıyor ve gerçekten suyla destekliyor)
4.Melih gün,Hale Yıldırım( hatırlamıyorum bile ne dediklerini)
Tellwe ...kötü yorumcuların hepsi ortada iyiler ise çoğunun mutabık olduğu gibi bende de isabetli olanlar;
1.Herra
2.Saraylı
3.Selena
4.Fama
5.Serüven( kitap falı ilginç)
6.Klothoyağmur ( evet o kadın da iyi,atıp tutmuyor,sakin,mütevazi öngörüleri var)
Falalem ...
1.Ester
2.Mert
3.Rezzan abla( ablalığnı sevdiğim)
4.Tuğçe çetin,nurşah,tattyanna,beliga seymen( inanamadım onlara ya elektrik almadım desem daha doğru olur)
Bir yolun var..
1.Aylin ( hala onun tanıdığıömız bir falcı olduğunu düşünüyorum,herkese yaptığı gibi bana da nokta atışlı faldı bu kadar bilemezdi )
2.Haydar ( emin değilim,ses tonu kibar ve beyefendi)
3.Gökçe IŞIK( Pınar Gökçe ise,geçniz efennim ,paraMLA sıkıldığım tek fal)
4.Rad Mirza( Taha TURAN olduğunu diyenler var,öyleyse zaten o da taha gibi uzun uzun tekrarlı cümleler yazar ama sonuç hep negatiftir,çıkar mı çıkmaz,zaten uzun süreden beri yok)
5.Emine KURTULUŞ( 7.5 TL YE göre iyi bence her cümlesi farklı,güzel bakıyo)
Velhasıl kelam canım : aylardır çok çok çok maddi kayba uğradığım için ve bu işte artık exper olduğuma inandığım için kendime göre aralıklarla danışacağım kişiler ; Saraylı,Lale gül,Herra,Mert,Ester,Şevval ERDAL,Nesibedir( Aklıma gelenler bunlar şimdilik)
Canım laleye ne falı atmıştın.Kızlar an itibariyle lale gül favorimdir
mert reiki nasıl hanımlar ??cok güzel anlatmissin uzun uzun eline saglik
Valla mi uzuldum bak bende aman aman deildm ama artik beni tanidi diye belkidee ayyy bilmiyorum artik ne dusuncegmi ama dedigm gibi bu kadar insana baktrdm beni en cok aylin sok ettituğçenin falı yeni geldi hiç beğenmedim benle iglili hiçbir şey bilememiş
mert reiki nasıl hanımlar ??
bende dün akşam baktırdım lale gül e beğendim bende ..bekle dedi bana :)Canım laleye ne falı atmıştın.
fal alemde başka kimi önerirsiniz rezzan abla ester dışında onlara baktırdım :)Onunda begeneni var bende ufak tefek olaylari bilmisti ama hak vermek gerekirki baktirdigim dönem kayda deger bisi de olmadi belkide olsaydi bilirdi
fal alemde başka kimi önerirsiniz rezzan abla ester dışında onlara baktırdım :)
şevval erdal a fal attım katina...siz hiç baktırdınız mıValla mi uzuldum bak bende aman aman deildm ama artik beni tanidi diye belkidee ayyy bilmiyorum artik ne dusuncegmi ama dedigm gibi bu kadar insana baktrdm beni en cok aylin sok etti
Rica ederim canım..üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. bunlar dışında denediğim o kadar çöp var ki..cok güzel anlatmissin uzun uzun eline saglik
Rica ederim canım..üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. bunlar dışında denediğim o kadar çöp var ki..
Selena yı da unutmuşum bu arada.. neyse denemeden eleme olmuyor.. en azından benim bundan sonra yol arkadaşlarım bunlar.. en azından insanlar gelişme olursa fal atmana gerek yok,duvarıma yazman yeter,face den haber vermen yeter diyecek kadar insan olanlar..
Canim ben onu pek begenmemistim meryemi onerebilirim amaşevval erdal a fal attım katina...siz hiç baktırdınız mı
bana şimdi şevval erdalın yorumu geldi güzel yorum kendi destesiyle de destek verdi..bakalım bekleyeceğim....meryem hangi sitede ??Canim ben onu pek begenmemistim meryemi onerebilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?