Binnaz Abla

Çook teşekkür ederim canım, uzun uzun, detaylı yazmışsın, emeğine sağlık
Benim de beğendiklerim Telwe'den; Saraylı, Selena, klothoyağmur, Luna06
Falalem'den; Ester Kira, Meryem
Binnaz Abla'dan; Bilge Öztürk
Fal Sepeti'nden; Venüsamber

Baktırdıklarım;
(Tellwe; Medyum Hiper, Venüsün kızı, Rumi, falcı Aslı, Marseille,Jelizaroze( ilk falı iyiyidi ikincisini beğenmedim, güvenim sarsıldı, verdiğim bilgiyi yanlış okuyup yorum yapmış, Nazz, barkiel, Fama, Falcı Sema ( birçok kez baktırdım beğeniyodum eskiden) Parapsikolog, Sibella1, gercekasli0, Desia( Beğeniyordum), missladybird, kahinson :) Medyum Siraz,miraclenil (Beğenirim) binevs,Augur, Purple01, Marlasinger, Alpat,Kehriban, Medyum Fatima, Serüven( kahve), Rhea, hislerenerji, İkamet :) kallista, medyumtuğce, Sezgilerindili, ( boş biri değil bence, güzel)
Falalem; Rezzan Abla, Nuran Abla :) Mert Reiki, Aylin Sayın,Ecren Kaila,Tatyana,Nurşah, Beren Güneş, Aslızade , Sinem Seçkin, Deniz Işıl, Aşkım Bilgin
Fal Sepeti; Melih Gün, Aliye Abla, Melek, İlkay, Taha/ Rad ( beğenirİm ama biraz zaman)
Cezzve; Şeyma, ( beğenirim) Warlock, Karina, Cemre, Penthos
Biryolunvar; Aylin
Binnaz Abla; İsis, Alev, Kenan Yasin, Kesira, Meral Saydam, Ata, Selin, Firuze, Maya Demir, Açelya Tuğra, Sevgi Yıldız, Zeynep Aksu
Off bu ne ya bir de çıksalar dert değildi

Son düzenleme:
Valla canim sende bendensin of offf bende kimlere kimlere baktirdim ama telveye el atmadim daha orayada acilcam az kaldi ama ayni ksiilere cok baktiriyorum sanirim yapmamam lazim

kızlar ben geldimmm uzunca zamandır vallaha başımı kaldıramadım telaşımız cokcaydı. Aylini denedim biri o ama cıkaramadım ablamda bende pek ısınamadık bilmiyorum geçmişte bir konuda cok yanıldı ama cok beğenilmiş enerji diyoruz fama nerde famayı getirin banaaa ( mazlumu getirin bana gibin) o kadına vurulmuştum nerde bulamıyorum hep okudum ama bilen varsa kaçırdıysam bana yazın hele bacılar nesibe yine on numara beş yıldız onun falı bir arkadaşıma cıktı kıza adam nişanlı olabilirmi diye sormuş bizimki bana yok filan dedi ama meğer nişanlıymış şerefsiz bildiğim kişilerden devam ediyorum ben artık yoksa kumarbaz gibi oldum iyice içkisi ve falı var gibin hepimizin güzel falları cıksın bacılar ben hep takipteyim bu arada dayanamadım geçen gün bu kirpinin girdim saçmalamışda saçmalamış cebimizin kahyası sanki kırık akrebik hisler demiş denedim biz beğendik ablamla cok ahım şahım değildi ama idare ederdi o krediye bunuda sölim denermiyim cok krize girersem evet öptüm hepinizi kızlar

size çıktımı meryemin dedikleri ???
Ya daha zamani var ama benim pek inancim yok ama cok sasircagim seyleri bildi yani soyle soyliyim ex erk arkdsmn anlattgi seyleri soledi bana hatta kolay kolay bi erkek anlatmaz bizmki zamaninda kaybetmemek icin herseyini soyluyosu simdide en buyuk dusmaniyim o derece

falımpir sitesini denediniz mi hiç

Kızlar Rezan ablanın son falinin dediklerinin hepsini yaşadım.
Ayrıca lale gül le bilgenin sesleri birbirine okadar benziyorki acaba ikiside aynı kısimi sorusu oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…