- 16 Aralık 2014
- 40
- 38
- 18
- 52
Rania Hadwa da deneyebilirsin bana söyledikleri tutarlı ama daha var zamanı bakalım...16 aralıkta baktı 3 hafta sonra dedi..bekliyorum..Tamam canım tesekkur ederim :)
Canim denedim onu bende beklemedeyim :)Rania Hadwa da deneyebilirsin bana söyledikleri tutarlı ama daha var zamanı bakalım...16 aralıkta baktı 3 hafta sonra dedi..bekliyorum..
yok değiller,adım kadar eminim farklı kişiler olduğundan.. bilge nin sesi daha donuktur,laleninki daha tiz ve canlı ,değiller eminim..Kızlar Rezan ablanın son falinin dediklerinin hepsini yaşadım.
Ayrıca lale gül le bilgenin sesleri birbirine okadar benziyorki acaba ikiside aynı kısimi sorusu oluştu bende
Sana da mutlu pazarlar canımDün akşam Saraylıya atayım dedim yakalamışken ama fal alımı açık değildi, bende beklemedim. Bugün kahvemi içip tellwe de atacağım birine bakalım bakalım :)
Mutlu pazarlar
Mercury? kahve mi tarot mu ?
Luna06 kahve mi tarot mu ?
Medyum Selena mı ?
Klothoyagmur ?
yaa arkadaşlar beş altı tane falcıya fal baktırdıysanız hepsine aynı şeyi söylediyse fakat henüz söyledikleri gerçekleşmediyse sizce o falın çıkma olasılığı var mı? Yani bazı baktırılan falcılar başkalarına tutturmuş. Bir çoğu söylediklerinin yarısı doğru fakat bir durum hakkında hepsi aynı şeyi söylüyorsa bir hikmeti var mıdır?
doğru söylüyorsun dışarıda da baktırdım geneli olumlu konuştu billmiyorum baktırmasaydım şimdi kafam rahattı ama duramıyorum ki iştevalla bu forumda benim anladigim tek bir sey var: herkese hemen hemen butun falcilar ayni seyi soyluyor ama cikmiyor. Bence bu durum sundan kaynaklaniyor, bir birliktelik icin hoslanma yetmiyor. Falcilar ani hissediyor, karsi tarafta hoslaniyorsa size ortak bir yol ciziyorlar, hosanmiyorsa olumsuz yorumluyorlar. Ama gercek hayatta sadece hoslanmak yetmiyor. Ha universitede yetiyor ama sonrasinda bir birliktelik icin sadece hoslanmak yetmiyor ve fallar elimizde patliyor. :)
doğru söylüyorsun dışarıda da baktırdım geneli olumlu konuştu billmiyorum baktırmasaydım şimdi kafam rahattı ama duramıyorum ki işte
Gonca polat katina öneririm. zaten sadece katinaya bakıyor...arkadaşlar binnazda kimi önerirsiniz katinada pembe tablocu olmayan veya kahve veya tarotta olabilir ? gerçi binnazdakiler hakkında burda pembe tablocu diyolar siz kimi önerirsiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?