Binnaz Abla

Kızlar Rezan ablanın son falinin dediklerinin hepsini yaşadım.
Ayrıca lale gül le bilgenin sesleri birbirine okadar benziyorki acaba ikiside aynı kısimi sorusu oluştu bende
yok değiller,adım kadar eminim farklı kişiler olduğundan.. bilge nin sesi daha donuktur,laleninki daha tiz ve canlı ,değiller eminim..

Kızlar patlayan fal haberiyle günaydın herkese bana baktırdğım konuyla ilgili herkes ( nesibe ilkay gür bilge andaç yiğit melih gün rezzan abla) en geç aralık sonuna kadar bi konışma olucak dedi oldu mu peki tabiki olmadı yani boşa param gitti, ocağa kadar diyenler oldu onlar da patlar yakında yani fallar boş o parayla bi avrupa turuna çıksam kesin başkasını bulmuştum, ha dönmez bu çocuk diyenler venüs ve selenaydı. Öngörülerini takdir ediyorum:)

Mercury? kahve mi tarot mu ?
Luna06 kahve mi tarot mu ?
Medyum Selena mı ?
Klothoyagmur ?

Selena ve yagmuru denedim ben. İkisinin de pararlel ama ben klotho yagmurun kahvesini cok cok begenmiştim. Vade uzundu bence cıkmayacak ama an için en özverili bakanlardan biriydi. Belki de tutar dediğim gibi uzun vade vermişti. Süreç dediği gibi ilerledi. Ben klotho derim :)

Kızlar bu arada aklımdaki kişinin bir şehir değişikliği durumu vardı. Klothoya simdi baktım okudugumuz bölümün ismini vererek bununla ilgili bir sıkıntısı var demiş. Kısmen doğru,bir şey görmüş ama yorumu tam oturmamış. Mesleği ile ilgili başka şehir düşünüyordu. Ben şehir değişikliği var mı demişim. Klotho su an için göremedim ama planında var,düşündüğünden daha uzun sürebilir demiş. Gitmeyecek dememiş en azından. Bu yorumdan 3 ay sonra gitti. Yorum sizlerin.

Bilge özdoğru, işle ilgili planları var hepsini teker teker yapacak demiş. Doğrudur,yapmaya başladı. Ama sehir değişikliği soruma istiyor ama gidemiyor,demiş. Gitti.

Fama,hayır gitmeyecek demiş, gitti.

Greta, hep diyorum dönsün tak falcımdır. Ben hiç bir şey sormadan 1 liralık sanal fincanla bu adamın sehir değişiliği durumu var demiş. Ayakta alkışlıyorum.

Geri kalanına ben sehir değişikliği ile ilgili sormamışım malesef :)

yaa arkadaşlar beş altı tane falcıya fal baktırdıysanız hepsine aynı şeyi söylediyse fakat henüz söyledikleri gerçekleşmediyse sizce o falın çıkma olasılığı var mı? Yani bazı baktırılan falcılar başkalarına tutturmuş. Bir çoğu söylediklerinin yarısı doğru fakat bir durum hakkında hepsi aynı şeyi söylüyorsa bir hikmeti var mıdır?

valla bu forumda benim anladigim tek bir sey var: herkese hemen hemen butun falcilar ayni seyi soyluyor ama cikmiyor. Bence bu durum sundan kaynaklaniyor, bir birliktelik icin hoslanma yetmiyor. Falcilar ani hissediyor, karsi tarafta hoslaniyorsa size ortak bir yol ciziyorlar, hosanmiyorsa olumsuz yorumluyorlar. Ama gercek hayatta sadece hoslanmak yetmiyor. Ha universitede yetiyor ama sonrasinda bir birliktelik icin sadece hoslanmak yetmiyor ve fallar elimizde patliyor. :)

doğru söylüyorsun dışarıda da baktırdım geneli olumlu konuştu billmiyorum baktırmasaydım şimdi kafam rahattı ama duramıyorum ki işte

doğru söylüyorsun dışarıda da baktırdım geneli olumlu konuştu billmiyorum baktırmasaydım şimdi kafam rahattı ama duramıyorum ki işte

hepimiz oyleyiz. Keske hic bulasmasaydik bu ise ama oldu artik. Ben son kredimi harcadim artik sadece vakit gecirmek icin kullaniyorum forumu ve fal islerini. Gelecegin ne olacagino bilmiyorum ama pek uut beslemiyorum. Hem onemli bir sinava haxirlandim hem yillar sonra bir aska. Sanirim ikisini de elime yuzume bulastirdim. İksi de gitti elimden. Ne yapayim fal baktirsam da degismeyecek. Zaten fal baktirdigim icin boyle oldu belki de. O yuzden tum umutlari sildim. Umutsuzluk cok guzel bence olursa ekstradan bonustan mutlu oluyorsun olmazsa da kaybetmis olmuyorsun cunku umutsuzsun

arkadaşlar binnazda kimi önerirsiniz katinada pembe tablocu olmayan veya kahve veya tarotta olabilir ? gerçi binnazdakiler hakkında burda pembe tablocu diyolar siz kimi önerirsiiz

arkadaşlar binnazda kimi önerirsiniz katinada pembe tablocu olmayan veya kahve veya tarotta olabilir ? gerçi binnazdakiler hakkında burda pembe tablocu diyolar siz kimi önerirsiiz
Gonca polat katina öneririm. zaten sadece katinaya bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…