ya biz niye bnu yapiyorzaslında sadece aynı konu değil üst üste baktırıyoruz ya işte o ya erteliyo ya ters tepiyo ama akıllanamıyoruz
Oyyyhh ruhdas dur özel e geliyor um :)ben beğendim ruhdaşım onu
ben serap sultana simdi baktirdim kizlar yarim saate yakin bakti. en son sureyi baslatti.baya iyi oldu yani. dediklernin olasiligi var ama sohbet gibiydi fal gbi degldi bakalim ya ben mutlu ayrildim ama rahatlamistim knusuncains cnm ins :) kızlar serap sultan nasılll baktıran var mı sen baktırdın mı canım hic serapa
Anladim canim bana rezzan abla,saraylihanim,selena,yagmur daha saysam mi ne cok fal baktirmisimhep olumlulardi mesibe boyle konusunca korktum dedigin gibi enerji meselesi
Peki yildiznamede veya su falinda iyi bildiginiz var mı kızlar? Ben selenanin tarotunu beğenmedim zmninda. Aldatma ayrılık sonu vs deyip ya da tam tersi demişallakbullak etmişti beynimi :/
Aynen canım 1hafta bunalıma sokmustu benihahahhaha bendede tarot olum fermanı gıbıydı basıma gelmeyen bırakmamıstı evlı adamlaa bıle oldum sagolsun
cok olumsuzdu bı hafta sonra patladı bende falı ztn ama su falında bıldıgı seyler oldu hatta ohaa dedım ama gelıcekle ılgılı tek bır kelımesı bıle yoktu :S
arkadaşlar fark etmıyor demıs ama baya fark edıyor bencee su falı tarotta bende kart yorumu vardı olum kartı gorup aılenden bırısı olucek demıs kadın ..benım enerjım tutmuyor kendısıyle bır turlu baya agırlık verıyor o kadın bana bır daha denemem yanı
ben baktirdim canim yazmistim birkac mesj once sohbet gibiydi bana da vade olarak subat sonunu verdi ama iliski olcak dedi 6 aydir ayriyizEmine banada kisa bakti geneldi yani 1 vade verdi aman aman deildi yani
nesibe bana olumlu knustu da noldu bariscaksiniz dedi fisssss aylar gecti tik yokArkadaslar erkek arkadaşımla ilgili konu icin fal baktirdigimda rezzan abla ve diger falcilar olumlu konustu nesibe ve Tuğçe cetin olumsuz bunlarin fali size çıkmış miydi
nesibe bana olumlu knustu da noldu bariscaksiniz dedi fisssss aylar gecti tik yok
Hepsi aynı kişi çıkıyormuş var ya
hahha valla paranoyak ettıler bızı :) zaten normal degıldıkHepsi aynı kişi çıkıyormuş var ya
gercekten canim ben de senin gbi dusunuyorum kendi gelecegime mani oluyorum..hem cikmiyor hem param gidiyor hemde gunaha giriyorum..canım nesıbee anda ıyı ama bazı seylerı tuturamıyor burdan cıkan arkdaşlarıda var o enerjı meselesı..bu arada hadısı yazmısın ya okuyunca bır fena oldum bız aslında sırf zarar verıyoruz kendımıze fal baktırarak gelecegımızede manı oluyoruz artık onu dusunuyorum
rezzan abla genelde olumlu konusur vee cekınır olumsuzu soylemekten cokk baktırırsın atıyorum en son 10 falda aslında boyle bır durumda var der kalırsın oyle ama bana bır olayı net bır sekılde bılen ınsandır kendısı hıslerı var kesınlıkle ..
yagmurda kesınlıkle ıyı -klotho yagmur-dan bahsedıyorsan tabıkı :)
selenaa arkdaşlarıma cıkmıstır bende tarotu tamamen patladı ama su falında oha dedıgım yerler olmustu gelıcekten pek konusmamıs bende ama dedıklerını yasıyanda var benım enerjım onunla tutmuyor ama ıyı bır falcı oldugunu dusunuyorumm hakkını yemıgım kadının ..
ınsallah guzel haberler alırsın takılma kotu olumsuz fallarda ınsanı oldukca etkılıyor ..
ben aslı zade dıye bırıne baktırmıstım aman allahımmm fenaydı ama cıkmadı dedıklerı ..
Ayy bundan korkarim valla cunku aylinle meryem favori falcilarim ama mesele ikisinin verdigi tarihler ayri ayni olsalar ayri tarihi veririlermiki ayy tirsmaya basladm umutlanmistim birdenhahha valla paranoyak ettıler bızı :) zaten normal degıldıkbir ay ara ıle aylın ve meryeme kahve attım ve ılgınctır ki ıkısı de farklı fıncanlarda aynı şekli ( denız kenarında elınızde olta ıle baık ttuyorsunuz) görüp aynı cümlelerle yorumlamıslar (siz bırbırınıze yazılmışsınız, hayattaki rızkınızı bırlıkte cıkaracaksınız) .layyynn dedım dejavu mu yasıyorum
soyle bı durum var bende meryem olumsuz konuşmuştu aylın ıkıdır olumlu.bılemedım:))Ayy bundan korkarim valla cunku aylinle meryem favori falcilarim ama mesele ikisinin verdigi tarihler ayri ayni olsalar ayri tarihi veririlermiki ayy tirsmaya basladm umutlanmistim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?