Binnaz Abla

nesibe bana olumlu knustu da noldu bariscaksiniz dedi fisssss aylar gecti tik yok
Valla ben anlamiyorum zaten Nesibe ve ona tapinan güruhu..O kadar iyi falci olsa,kac tane insan var ben ve benim gibi,hiiiccc kiyisindan bile tutturamadigi,hatta ani bile bilememis..Adi cikmis iste bir defa..

Valla ben anlamiyorum zaten Nesibe ve ona tapinan güruhu..O kadar iyi falci olsa,kac tane insan var ben ve benim gibi,hiiiccc kiyisindan bile tutturamadigi,hatta ani bile bilememis..Adi cikmis iste bir defa..
Ya nesibe bende de iyi deildi belki anlik bikac sey vardir ama genel anlamiyla cok tatmin olmadim

S
ben serap sultana simdi baktirdim kizlar yarim saate yakin bakti. en son sureyi baslatti.baya iyi oldu yani. dediklernin olasiligi var ama sohbet gibiydi fal gbi degldi bakalim ya ben mutlu ayrildim ama rahatlamistim knusunca
serap sultan canlı bakmıyıyokı ıkıtanemı serap var?,

kızlar benimki pişman oldu aynenn de selenayla nesibenin dediği gibi dedikleri vakitte de yine iletişime geçtik selena yazacak nesibe arayacak demişti aradı ama kafam karıştı benim bu kaynanamla uğraşmayaa halimm yok biraz burnu sürtsün istiyorum o kadarda ağladımm yanımda olduğunuzz için çok sağolunn varolun bütün güzel fallarınız çıksın bu arada selena bende bir konuda cok kötü patlamıştı çok özel olduğu için özelden bi kaç arkadaşa paylaştım ama sonra denediğimde iyiydi bu fal işi belli olmuyor oda artık favorimmbugün emineye 2. kez attımm karman çorman anlatımı varr bida denemem bu biryolunvarda herkes nerdeyse yazılı bakıyoo siteye mail attım sesli baksınlaar diye

Kızlar ugga'nın dediği çıktı. Büyük bir kavganız olacak bu kavga ayrılığa sebep olacak demiş. Yani ayrılmadık ama büyük bi tartışma yaşandı ve dünden beri konuşmuyoruz. Çıktı diyebilirim sanırım.
barkiel de ufak bi ayrılık yaşayacaksınız demiş. O da bildi sayılır.
Selena da tartışmalardan dolayı uzaklaşma yaşanacak ama içinden geldiği için değil sana inat olsun diye yapacak demiş. Ve aynen öyle inat uğruna konuşmuyoruz şu an. Ayrıca selenaya bayılıyorum ya. Feminist bir yanı var benimkinin odunluklarını çok güzel tasvir ediyor.

ahada enerji iştee ben de kendini takipp ediyorum ama güruh falan değilim tutturuyorkii o kadar popüler evli ablam ilk geldiği zamanlarda baktırıyordu sonra biz dadandık ama o gündenn berii hep takip ettimm kadın hiç düşmedi enerji işte

umutsuzluga kapiliyorum allah affetsin sanki hayatim hic degismiycekmis ayni döngüde sürecekmis gibi geliyor
senin durumunuda okumustum bikac sayfa önce üzüldüm neden insanlari bu kaynanalar ayirmak ister anlamiyorum her yerden bir kötü insan cikiyor illaki olmazsa olmaz..

bacımm selena bana da aynını demişti aynısıda oldu uzaklaşma ayrılık olacak ama yine sana yazacak demişti inşallahh cıkar bende cıktı iştee

sormaa ya bizim durumlar cok karışıkk babam vefat edince annem bi adamla yaşıyorduu onlada sorunlar oldu kaynanam biliyor bunlarıı eziyor sahipsiz büyümüşş diye Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsıın sende üzülme bak ablamda neler neler yaşadı 1 yıl ağladı hem iş hem aşk yok hepsinden uzaklaştı ilaçlar kullandıı yeni toparlandıı bacım isyan etme dua et

Cicim nesimee veya seroş sultan bildi mi durumu bunlara baktırmış mıydın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…