KIzLAR aranızda fal bakan yok mu:))aylin biryolunvar daki mi.D.D ya bu isimde cok komik biryolunvar.D.D.D
Valla ben anlamiyorum zaten Nesibe ve ona tapinan güruhu..O kadar iyi falci olsa,kac tane insan var ben ve benim gibi,hiiiccc kiyisindan bile tutturamadigi,hatta ani bile bilememis..Adi cikmis iste bir defa..nesibe bana olumlu knustu da noldu bariscaksiniz dedi fisssss aylar gecti tik yok
Ya nesibe bende de iyi deildi belki anlik bikac sey vardir ama genel anlamiyla cok tatmin olmadimValla ben anlamiyorum zaten Nesibe ve ona tapinan güruhu..O kadar iyi falci olsa,kac tane insan var ben ve benim gibi,hiiiccc kiyisindan bile tutturamadigi,hatta ani bile bilememis..Adi cikmis iste bir defa..
serap sultan canlı bakmıyıyokı ıkıtanemı serap var?,ben serap sultana simdi baktirdim kizlar yarim saate yakin bakti. en son sureyi baslatti.baya iyi oldu yani. dediklernin olasiligi var ama sohbet gibiydi fal gbi degldi bakalim ya ben mutlu ayrildim ama rahatlamistim knusunca
neden bacımmpuff cok sIkIldim
ahada enerji iştee ben de kendini takipp ediyorum ama güruh falan değilim tutturuyorkii o kadar popüler evli ablam ilk geldiği zamanlarda baktırıyordu sonra biz dadandık ama o gündenn berii hep takip ettimm kadın hiç düşmedi enerji işteValla ben anlamiyorum zaten Nesibe ve ona tapinan güruhu..O kadar iyi falci olsa,kac tane insan var ben ve benim gibi,hiiiccc kiyisindan bile tutturamadigi,hatta ani bile bilememis..Adi cikmis iste bir defa..
neden bacımm
bacımm selena bana da aynını demişti aynısıda oldu uzaklaşma ayrılık olacak ama yine sana yazacak demiştiKızlar ugga'nın dediği çıktı. Büyük bir kavganız olacak bu kavga ayrılığa sebep olacak demiş. Yani ayrılmadık ama büyük bi tartışma yaşandı ve dünden beri konuşmuyoruz. Çıktı diyebilirim sanırım.
barkiel de ufak bi ayrılık yaşayacaksınız demiş. O da bildi sayılır.
Selena da tartışmalardan dolayı uzaklaşma yaşanacak ama içinden geldiği için değil sana inat olsun diye yapacak demiş. Ve aynen öyle inat uğruna konuşmuyoruz şu an. Ayrıca selenaya bayılıyorum ya. Feminist bir yanı varbenimkinin odunluklarını çok güzel tasvir ediyor.
puff cok sIkIldim
sormaa ya bizim durumlar cok karışıkk babam vefat edince annem bi adamla yaşıyorduu onlada sorunlar oldu kaynanam biliyor bunlarıı eziyor sahipsiz büyümüşş diye Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsıın sende üzülme bak ablamda neler neler yaşadı 1 yıl ağladı hem iş hem aşk yok hepsinden uzaklaştı ilaçlar kullandıı yeni toparlandıı bacımumutsuzluga kapiliyorum allah affetsin sanki hayatim hic degismiycekmis ayni döngüde sürecekmis gibi geliyor
senin durumunuda okumustum bikac sayfa önce üzüldüm neden insanlari bu kaynanalar ayirmak ister anlamiyorum her yerden bir kötü insan cikiyor illaki olmazsa olmaz..
Kızlar ugga'nın dediği çıktı. Büyük bir kavganız olacak bu kavga ayrılığa sebep olacak demiş. Yani ayrılmadık ama büyük bi tartışma yaşandı ve dünden beri konuşmuyoruz. Çıktı diyebilirim sanırım.
barkiel de ufak bi ayrılık yaşayacaksınız demiş. O da bildi sayılır.
Selena da tartışmalardan dolayı uzaklaşma yaşanacak ama içinden geldiği için değil sana inat olsun diye yapacak demiş. Ve aynen öyle inat uğruna konuşmuyoruz şu an. Ayrıca selenaya bayılıyorum ya. Feminist bir yanı varbenimkinin odunluklarını çok güzel tasvir ediyor.
seroş sultan kim ben onu kaçırmışmıyımCicim nesimee veya seroş sultan bildi mi durumu bunlara baktırmış mıydın ?
bacımm şu kirpi hastasını çağırma şimdi o dadanır akşam akşamKız Barkiel sen kesin okuyorsundur forumu geri dön tontişim yaa
seroş sultan kim ben onu kaçırmışmıyımeksik kalmamam lazım
o belli olmuyokii bacım ya ben beğenirim sen beğenmezsinn ille denemek istiyor insan ama yeniyse atlamayım hemenn biraz fokurdasınBu bir yolun vardaki Serap Sultan canım biraz bekle çıkarsa baktırırsın bence. Beğenen de var beğenmeyen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?