- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
bacımm şu kirpi hastasını çağırma şimdi o dadanır akşam akşam
Cicim nesimee veya seroş sultan bildi mi durumu bunlara baktırmış mıydın ?
bende tutmamıştıı ama fal dünyasına ateş almaya gelir gibi geldii gitti madem beğeneni var temiz bir sayfayla dönsün mahrum etmesinAy valla kirpi mirpi anlamam barkielin arkadaşıma dedikleri resmen çıktı gelsin bir fal atalım geri gidiyorsa gitsin sonra
Evet ikisine de baktırdım. Nesimee tartışmanın sebebini bilmiş yani 2 gündür aramız o sebepten bozuktu. "Erkek arkadaşın şöyle şöyle yapıyor ve bu seni sinir ediyor" demiş. Ama küslük durumundan bahsetmemiş.
Serap sultan da herhangi bir yorum yapmamış. "Sene içerisinde ufak tefek tartışmalar olacak ama ilişkiniz devam edecek" demiş.
ee zaten tartışma olmayan ilişki yok.
Ama o da erkek arkadaşımdan hediye ya da teklif geleceğini söyleyenlerden. Belki hatasını anlar da çiçek filan yollar fallar çıkar
GRETA bak ismini de büyük harflerle yazdım gönlümün sultanısın ne olur sen dön. Geldiğinle gittiğin bir oldu gel ne olursan ol kaç liraya çıkartırsan çıkart gel GRETA, Şu fani hayatımda dediği çıkan tek insansın
ahaha hayatım ben de yorum yaparken bunu düşünmüştüm
valla canli yazili yaziyodu ben baska serp sultan gormedim belki yani eklemistir bunuS
serap sultan canlı bakmıyıyokı ıkıtanemı serap var?,
bende bir 6 ay tutturdu ama snra anladimki o da tuttrma deglmis artk hayatimi ogrendi ona gore yorum yapiyomus..fiyatini da 40 yapmis ama son 4 falo bende bildgn patladi daha gitmemahada enerji iştee ben de kendini takipp ediyorum ama güruh falan değilim tutturuyorkii o kadar popüler evli ablam ilk geldiği zamanlarda baktırıyordu sonra biz dadandık ama o gündenn berii hep takip ettimm kadın hiç düşmedi enerji işte
bunlar hangi sitede canim ugga falan????Kızlar ugga'nın dediği çıktı. Büyük bir kavganız olacak bu kavga ayrılığa sebep olacak demiş. Yani ayrılmadık ama büyük bi tartışma yaşandı ve dünden beri konuşmuyoruz. Çıktı diyebilirim sanırım.
barkiel de ufak bi ayrılık yaşayacaksınız demiş. O da bildi sayılır.
Selena da tartışmalardan dolayı uzaklaşma yaşanacak ama içinden geldiği için değil sana inat olsun diye yapacak demiş. Ve aynen öyle inat uğruna konuşmuyoruz şu an. Ayrıca selenaya bayılıyorum ya. Feminist bir yanı varbenimkinin odunluklarını çok güzel tasvir ediyor.
gitme bacımm fiyatını hakediyo vallaa o sitede 100 liraya tarot bakan bile var enerjin kime uyduysa ona git bencedee parana yazıkbende
bende bir 6 ay tutturdu ama snra anladimki o da tuttrma deglmis artk hayatimi ogrendi ona gore yorum yapiyomus..fiyatini da 40 yapmis ama son 4 falo bende bildgn patladi daha gitmem
sende kimler tutturdu kuzummm varmı tavsiyengitme bacımm fiyatını hakediyo vallaa o sitede 100 liraya tarot bakan bile var enerjin kime uyduysa ona git bencedee parana yazık
bacımm kendimi alıntıladımm bak bi yazdım sanavalla canli yazili yaziyodu ben baska serp sultan gormedim belki yani eklemistir bunu
ya demi canim ben nesibeye okdr guvendim kibusfr olmadi olur byle dye dye kadini 4 kere saglamaasini yaptim yok bizim frekanslar kesilmis artksende kimler tutturdu kuzummm varmı tavsiyen
Tellwe'debunlar han
bunlar hangi sitede canim ugga falan????
hayatim bende cidden fali 1 haftayla tutan bir kadin vardi ama lanetlimidir nedir bahcelievlerde yol ustunde bir kafede bakiyodu..bizim herseyimiz mukemmeldi sevglmle o kafeyede iyi seyler duyarim dye gttim sen fali acar acmaz size ayrilik var demesin mi ..sobra ben guldum falan hic bozuntuya vermedim e dedim pisman olur doner yok dedi bu kesin ayrilik. hahah yaptim ozlemeyeckmi ablam dedi yok dedi bianda bitecek hersey dedi snra ailemle ilgli bseyler dedi falan onlari tuttrdu ve sonucta biz ayrildik bir haafta snra ve gercektn tak dye .. ve 6 ay oldu ne arama ne bisey sanirim o kadin hakli cikti..birdaha yollarimiz kesismeyecek o kisiyle..bacımm kendimi alıntıladımm bak bi yazdım sana
nesibeyle tavsiyee veriyo tarot yönlendirir filan demişti -geneldee ben tanıdıklarım falann uymayınca olmuyor 3 ay önce falan bende de patlamıştıı ama bende yiğitte selena da zaman zamann patladı selenanın hakkını yedimmayy demi canim ya ben nesibe
ya demi canim ben nesibeye okdr guvendim kibusfr olmadi olur byle dye dye kadini 4 kere saglamaasini yaptim yok bizim frekanslar kesilmis artk
üzüldüm valla bacımm sanalda yokmu tutturann o zaman sen baktırma kızz bi soluklan o kadında demekki bişi varmışhayatim bende cidden fali 1 haftayla tutan bir kadin vardi ama lanetlimidir nedir bahcelievlerde yol ustunde bir kafede bakiyodu..bizim herseyimiz mukemmeldi sevglmle o kafeyede iyi seyler duyarim dye gttim sen fali acar acmaz size ayrilik var demesin mi ..sobra ben guldum falan hic bozuntuya vermedim e dedim pisman olur doner yok dedi bu kesin ayrilik. hahah yaptim ozlemeyeckmi ablam dedi yok dedi bianda bitecek hersey dedi snra ailemle ilgli bseyler dedi falan onlari tuttrdu ve sonucta biz ayrildik bir haafta snra ve gercektn tak dye .. ve 6 ay oldu ne arama ne bisey sanirim o kadin hakli cikti..birdaha yollarimiz kesismeyecek o kisiyle..
dönsün kimsee ya ne bildii nerdeydii bu bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?