Binnaz Abla

Cicim nesimee veya seroş sultan bildi mi durumu bunlara baktırmış mıydın ?

Evet ikisine de baktırdım. Nesimee tartışmanın sebebini bilmiş yani 2 gündür aramız o sebepten bozuktu. "Erkek arkadaşın şöyle şöyle yapıyor ve bu seni sinir ediyor" demiş. Ama küslük durumundan bahsetmemiş.
Serap sultan da herhangi bir yorum yapmamış. "Sene içerisinde ufak tefek tartışmalar olacak ama ilişkiniz devam edecek" demiş.
ee zaten tartışma olmayan ilişki yok.

Ama o da erkek arkadaşımdan hediye ya da teklif geleceğini söyleyenlerden. Belki hatasını anlar da çiçek filan yollar fallar çıkar

Ay valla kirpi mirpi anlamam barkielin arkadaşıma dedikleri resmen çıktı gelsin bir fal atalım geri gidiyorsa gitsin sonra
bende tutmamıştıı ama fal dünyasına ateş almaya gelir gibi geldii gitti madem beğeneni var temiz bir sayfayla dönsün mahrum etmesin

ay hadi inşallah güzel romantik bir hediyeyle gelir

bende
bende bir 6 ay tutturdu ama snra anladimki o da tuttrma deglmis artk hayatimi ogrendi ona gore yorum yapiyomus..fiyatini da 40 yapmis ama son 4 falo bende bildgn patladi daha gitmem

bunlar han
bunlar hangi sitede canim ugga falan????

bende

bende bir 6 ay tutturdu ama snra anladimki o da tuttrma deglmis artk hayatimi ogrendi ona gore yorum yapiyomus..fiyatini da 40 yapmis ama son 4 falo bende bildgn patladi daha gitmem
gitme bacımm fiyatını hakediyo vallaa o sitede 100 liraya tarot bakan bile var enerjin kime uyduysa ona git bencedee parana yazık

bacımm kendimi alıntıladımm bak bi yazdım sana
hayatim bende cidden fali 1 haftayla tutan bir kadin vardi ama lanetlimidir nedir bahcelievlerde yol ustunde bir kafede bakiyodu..bizim herseyimiz mukemmeldi sevglmle o kafeyede iyi seyler duyarim dye gttim sen fali acar acmaz size ayrilik var demesin mi ..sobra ben guldum falan hic bozuntuya vermedim e dedim pisman olur doner yok dedi bu kesin ayrilik. hahah yaptim ozlemeyeckmi ablam dedi yok dedi bianda bitecek hersey dedi snra ailemle ilgli bseyler dedi falan onlari tuttrdu ve sonucta biz ayrildik bir haafta snra ve gercektn tak dye .. ve 6 ay oldu ne arama ne bisey sanirim o kadin hakli cikti..birdaha yollarimiz kesismeyecek o kisiyle..

ayy demi canim ya ben nesibe

ya demi canim ben nesibeye okdr guvendim kibusfr olmadi olur byle dye dye kadini 4 kere saglamaasini yaptim yok bizim frekanslar kesilmis artk
nesibeyle tavsiyee veriyo tarot yönlendirir filan demişti -geneldee ben tanıdıklarım falann uymayınca olmuyor 3 ay önce falan bende de patlamıştıı ama bende yiğitte selena da zaman zamann patladı selenanın hakkını yedimm sende kim tutturduu frekans artık olmasada belki aynı falcıları beğeniyozdurr tarihi durumu falan tutturan varmı bacım tavsiyen yazda bende deneyimm

üzüldüm valla bacımm sanalda yokmu tutturann o zaman sen baktırma kızz bi soluklan o kadında demekki bişi varmış hangi şehir neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…