isminimi değiştirdi acaba bacımmm hepsi burayı okuyoo ara ara yazalımm belki bi ses verircanım bu tellwe ye 3 ay önce filan yeni gelmişti. Bana bir liralık bir sanal fincan baktı ve öyle tutturan olmadı. Sonra pır uçtu gitti yok
yadaa bacım kirpi bulsun hadi bakalım oncaa bize saf dedi paçoz şimdi bizee greate yi bulsunn bi işe yarasınncanım bu tellwe ye 3 ay önce filan yeni gelmişti. Bana bir liralık bir sanal fincan baktı ve öyle tutturan olmadı. Sonra pır uçtu gitti yok
hayatim sanalda falsepetinden zeus vardi bir yil onceki fali 1 gun arayla olmustu bence yinr arksnda duracagim tek falci odur yani okdrrr kisi arasindaüzüldüm valla bacımm sanalda yokmu tutturann o zaman sen baktırma kızz bi soluklan o kadında demekki bişi varmışhangi şehir neresi
bu fallar bizi kısmetimizden uzaklaştırıoo ama akıllanmıcamızz için kendimi önce allaha havale ediyomhayatim sanalda falsepetinden zeus vardi bir yil onceki fali 1 gun arayla olmustu bence yinr arksnda duracagim tek falci odur yani okdrrr kisi arasinda
selenayı denedin mi? rezzan abla? ikiside yani rezzan patladı bende ama selenayı seviyorum hakkını yedim ama şimdi favorilerimdenhayatim sanalda falsepetinden zeus vardi bir yil onceki fali 1 gun arayla olmustu bence yinr arksnda duracagim tek falci odur yani okdrrr kisi arasinda
Ya bence fallar degilde,fal baktirirkenki ruh halimiz bizi istediklerimizden uzaklastiriyor.Murphy Kanunu:Birseyin olma olasiligi istenme olasiligi ile ters orantilidir.bu fallar bizi kısmetimizden uzaklaştırıoo ama akıllanmıcamızz için kendimi önce allaha havale ediyomzeusu denemiştik ama cok pembeydi yani biz beğenmedik ablamla cok beğenenide görmedim enerjii işte bacımm üzülme boşver erkek değilmi hepsi aynı bi değişiği yok yeminlee o nursuz falcı kimdi kızz hangi şehirr onu merakk ettimm
bencede kuzumm ama işte insan duramıyor kii ben mesela deniyorumm ama anda cıkan birazda geleceği tutturan birini gördümmü yaşam koçum ilan ediyorum bizde genetik ablalarımdaa öyleYa bence fallar degilde,fal baktirirkenki ruh halimiz bizi istediklerimizden uzaklastiriyor.Murphy Kanunu:Birseyin olma olasiligi istenme olasiligi ile ters orantilidir.
Birseyden vazgectiginiz anda o size geri doner.
Iste surekli fal baktirmak,surekli o konuyu dusunmeye,olsun diye beklemeye ve evrene boyle bir enerji yayarak istedigimizden uzaklasmaya neden olan.Benim hipotezim budur :)
ya hayatim benmde icime oturdu 5 satir yazmis utanmadan da gondermis onu hemen kendini bisey sandi ya.s hic tutari da yok yani..bana diyoku arabasi olan biriyle ocak snnda sevgli olcan hiiiiicc de ole biri yok cevremde ama kalan 4 satirdada ztn tuttrdugu bsey yoktu serenayi denemedim canim ya telweye hic girmedm daha ne dersin bakayimmiselenayı denedin mi? rezzan abla? ikiside yani rezzan patladı bende ama selenayı seviyorum hakkını yedim ama şimdi favorilerimdenemine sana da mı kısa yazdı kuzumm iade istesek verirlermi yaa içime oturduu
ya ama duada israrci olun diye biaey de var..bilmyrum ben cok istedgmde aninda olan seylerde vardi hayatimda...Ya bence fallar degilde,fal baktirirkenki ruh halimiz bizi istediklerimizden uzaklastiriyor.Murphy Kanunu:Birseyin olma olasiligi istenme olasiligi ile ters orantilidir.
Iste surekli fal baktirmak,surekli o konuyu dusunmeye,olsun diye beklemeye ve evrene boyle bir enerji yayarak istedigimizden uzaklasmaya neden olan.Benim hipotezim budur :)
selenaa iyidirr ama enerji işte bacımm sen zeus dedin bitek ben hiç görmedimm onun beğenenini o yüzden bilemedimm ucuzda değil ama su falını cok beğeniyorumm kefil olmıyım ucuz değil çünkü oku konularda sen karar ver netten cıkmadan bi mail atcamm kısa bu fal die iadesine çirkeflik yapalım sende at belki tamam derler ya bendede bak 6 satırr yaa böyle falmı olurya
ya hayatim benmde icime oturdu 5 satir yazmis utanmadan da gondermis onu hemen kendini bisey sandi ya.s hic tutari da yok yani..bana diyoku arabasi olan biriyle ocak snnda sevgli olcan hiiiiicc de ole biri yok cevremde ama kalan 4 satirdada ztn tuttrdugu bsey yoktu serenayi denemedim canim ya telweye hic girmedm daha ne dersin bakayimmi
hayatim istanbulda bahcelievlerdeydi hemen yol ustunde ama kafenin adini unuttum ...meymenet kari yabu fallar bizi kısmetimizden uzaklaştırıoo ama akıllanmıcamızz için kendimi önce allaha havale ediyomzeusu denemiştik ama cok pembeydi yani biz beğenmedik ablamla cok beğenenide görmedim enerjii işte bacımm üzülme boşver erkek değilmi hepsi aynı bi değişiği yok yeminlee o nursuz falcı kimdi kızz hangi şehirr onu merakk ettimm
tamm hayatim aticammselenaa iyidirr ama enerji işte bacımm sen zeus dedin bitek ben hiç görmedimm onun beğenenini o yüzden bilemedimm ucuzda değil ama su falını cok beğeniyorumm kefil olmıyım ucuz değil çünkü oku konularda sen karar ver netten cıkmadan bi mail atcamm kısa bu fal die iadesine çirkeflik yapalım sende at belki tamam derler ya bendede bak 6 satırr yaa böyle falmı olur
bak bi sıra bi arkadaşımaa hiç fal tutmuyoduu sendede tutmamışş kimse bacım bi soluklann eski fallarını oku zeusuda bida baktır bakalımm eğer oda carpıtırsa yazık günahh parayada zamanda onu geç ümitlenioz ona yazıkhayatim istanbulda bahcelievlerdeydi hemen yol ustunde ama kafenin adini unuttum ...meymenet kari ya
Ya bence fallar degilde,fal baktirirkenki ruh halimiz bizi istediklerimizden uzaklastiriyor.Murphy Kanunu:Birseyin olma olasiligi istenme olasiligi ile ters orantilidir.
Canim yani genel kendin icin dua okumak cok guzel birsey tabiki,herahngi bir dilek icin degil.Su olsun bu olsun diye dua okumak da beni rahatsiz ediyor.Sanki kafayi yine o seye takmak gibi yani.Ama rahatlama amacli,Allaha yakin olma niyetiyle sadece yapilan dualarin faydali oldugunu dusunuyorum.Senin icin hayirli birseyse cikar karsina zaten,istesende istemesende..Bence bizler bazi seyleri fazla zorluyoruz..ya ama duada israrci olun diye biaey de var..bilmyrum ben cok istedgmde aninda olan seylerde vardi hayatimda...
ben cidden soluklanayim ya... a cok sevndm tek deglm yanii... en begendiklerim bile yalan oluyor yabak bi sıra bi arkadaşımaa hiç fal tutmuyoduu sendede tutmamışş kimse bacım bi soluklann eski fallarını oku zeusuda bida baktır bakalımm eğer oda carpıtırsa yazık günahh parayada zamanda onu geç ümitlenioz ona yazıkdönmezsede dönmesinn naparsa yapsın hepsi öküz hepsi iyigecelerr kuzumm
Ya acikcasi bana artik boyle bir bosvermislik,bir relaxlik durumu geldi iki gunden beri..Cok sevdigim yabanci bir dizi vardi,onun serisini aldim izliyorum falan..Allahtan mi oldu nedir :) Aslinda biz bayanlarin cok fazla mesgalesi yok galiba,erkekler nasil bir maca dalip herseyi unutuyorlar yada 3 saat bilgisayarda oyun oynayip hicbirsey takmiyorlar..Biz de eksik olan bu,zaten oyle olsak kendiligimizden cool takiliriz,hic cabaya gerek kalmaz bile..bencede cok etkılı ve aklımızdan gecenler bazen olan anı ve aklımızı okuyorlar dıye dusunuyorum ozellıkle yuzyuze bakılan fallarda ..vee sureklı o seyle ılgılı fal baktırmak onun olmasınıda engellıyor baktım son fallarıma lan hep aynı soruyu sormusum nerdeyse vee yazılı fallarada guvenmyorum guvenmıyorum dıyorumda noluyor yınee baktırıyorumm bızım bıraz kendımıze cekı duzen vermemız lazım kızlar
bılmem nee bacıı bılmısss dıyeee yazıyoruzz hobaaaaa hepımızz atlıyoruzz fala bı beklee ablacmm bı bekleeeeeyokk valla salaklıgıma madalya takıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?