ya selenayi bulamadimm kizcagzlarrr valla katiliyorum ya hemen atliyoruzz ve cddn cikmiyor yani(
hayatim en son 6 saat once baktirdimkuzumm atlama bencee beklee cıkan arkaşdalar var evet ama yazık o kdar parayaaen son ne zaman baktırdın fal bıraz sabret bıtanemm :S
Canim ben baktirmistim,tespitleri basariliydi ama dedigi zamanda dedigi sey olmadi malesefya binnazablada Mayaya baktirmayi basaran varmi....
Illaki baktirmak istiyorsan nacizane tavsiyem,bana son zamanda tutanlar biryolun varda İlkay ve Emine Kurtulus oldu.Sarayli ve Venusamberde cikti fallari ama su anda yoklar onlarya binnazablada Mayaya baktirmayi basaran varmi....
arkadasım burası karikatür paylaşım sayfası degıl seni görsel paylasımlar bölümüne alalım
Deniz Devrimede attim,ayni Maya gibi tespitler basarili ancak verdigi vakitlerde dedigi olmadiemineyi bende sevmedim canim ..mayayida salla ozaman.. deniz devrim var onu cok begeniyolar binnaz ablada ona atan varmi
Ya bu aylin bir banami tutmadiii..genel gecer seyler soylemisti,ileriyle ilgilide pek birsey soylemedikızlar bugün aynı kahve fincanını iki kişiye attım. ilk önce biryolunvar emineye attım. ilişkim hakkında genel sormuştum o da kısa ve beni tatmin etmeyen nokta atışsız bi fal yollamış. bi daha da baktırmam. bi de biryolunvar ayline attım aynı fincanı ve sadece ilişkim hakkında genel fal istedim hiç bilgi vermeden. falını çok beğendim şu anki durum,benim düşüncelerim geçmiş çok iyiydi haberiniz olsun çok tuttum onu :)
canım istersen başka birgün tekrar kahve içtiğinde, belirgin fotoğraflarıyla tekrar fal yolla.benim son bir yılda baktırdığım sanırım en iyi fal Aylinindi.Ya bu aylin bir banami tutmadiii..genel gecer seyler soylemisti,ileriyle ilgilide pek birsey soylemedi
of tuh ya deniz bana umutlu biseyler demisti...Deniz Devrimede attim,ayni Maya gibi tespitler basarili ancak verdigi vakitlerde dedigi olmadi
Ya Binnazdan kimsenin verdigi tarihte dedigi sey olmadi bana,sadece mevcut durum analizi icin danisabilirim,karsidakinin niyeti,dusuncesi vs.Onlarda iyi olanlarda Maya,Deniz Devrim,Serra,Cagan
canim cikabilir,tespitleri dogru ama zamana pek dikkat etmemek gerek Maya ve Denizdeo
of tuh ya deniz bana umutlu biseyler demisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?