Binnaz Abla

kuzumm atlama bencee beklee cıkan arkaşdalar var evet ama yazık o kdar parayaa en son ne zaman baktırdın fal bıraz sabret bıtanemm :S
hayatim en son 6 saat once baktirdim ayyyy ben dgm gnme kadr uzak duruyorummmmm atlamicammmm hayatimmmmmmm

kızlar bugün aynı kahve fincanını iki kişiye attım. ilk önce biryolunvar emineye attım. ilişkim hakkında genel sormuştum o da kısa ve beni tatmin etmeyen nokta atışsız bi fal yollamış. bi daha da baktırmam. bi de biryolunvar ayline attım aynı fincanı ve sadece ilişkim hakkında genel fal istedim hiç bilgi vermeden. falını çok beğendim şu anki durum,benim düşüncelerim geçmiş çok iyiydi haberiniz olsun çok tuttum onu :)

emineyi bende sevmedim canim ..mayayida salla ozaman.. deniz devrim var onu cok begeniyolar binnaz ablada ona atan varmi

Ya bu aylin bir banami tutmadiii..genel gecer seyler soylemisti,ileriyle ilgilide pek birsey soylemedi

Ya Binnazdan kimsenin verdigi tarihte dedigi sey olmadi bana,sadece mevcut durum analizi icin danisabilirim,karsidakinin niyeti,dusuncesi vs.Onlarda iyi olanlarda Maya,Deniz Devrim,Serra,Cagan

Selin İmer hariç bana çıkan olmadı.50 kez yazdım binnazabla tırt diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…