Binnaz Abla

kızlar katina için falsepeti alex mi dersiniz yoksa aylin mi? ya da size cıkan baska bır tavsıye?

düğün tv de bı kadın telefonla fal bakıooooooo çok ıyı bako

hmm o zmn katınada medyumdenız mı ılkay mı aylın mı? bır de mukaddes türemiş yenı yorumları ıyıydı.bılemedımmmmm işim gücüm var takıldım kaldım yıne bunlara :)

Merhaba kizlar.....
Uzun zamandir bakamiyorum...Ama yazmadan icim rahat etmeyecek....
eski üyeler tanir beni
15-20 gun once bir iliskim basladi...ve eski kisi icin 2 yildir fal baktiran ben suan baska birine 2 yil sonra farkli duygular hissediyorum
oncelikle 7-8 ay önceden bunu bilen Nesibe'dir....isini, tipini ozelliklerini burcunu herseyi soyledi kasim aralik gibi demisti...ben o donem imkansiz diyordum
Rezzan abla: yeni yila baska biriyle mutlu gireceksin demisti. Yaz aylarinda...
evet yeni yila baska biriyle gayet mutlu girdim...
Bu ikisi disinda butun fallarima goz gezdirdim. Hepsi patlamis...
tek tek yazamayacagim liste cok uzun cunku... sormak istediginiz bir yorumcu varsa. Nasil patladigi konusunda cevap verecegim)
Nesibe ve Rezzan ablama zor zamanlarimda destek oldukları ve hep dogruya yönlendirdikleri icin burdan da teşekkür etmek istiyorum
Sevgiler

hayırlı uğurlu olsun çok sevidnim senin adına allah nazarlardan saklasın selenaya baktırmış mıydın ne demişti o?

canımmm benımm senın adınaa cokk sevındımmmm allah mutlulugunu bozmasın ınsallahhhh ..
enerjımız tutan falcılardan sasmamak en guzelı sende o enerjıyı rezzan ablayla ve nesıbeyle yakaladın taa en basından berı bıtanemm ..nasıl sevındım bu ara guzel haberler gelıyor sık sık formaa bızede mutluluk oluyorrrr :)

hayırlı uğurlu olsun çok sevidnim senin adına allah nazarlardan saklasın selenaya baktırmış mıydın ne demişti o?
Medyum selana yeni bir iliski demis ama ne tarif tutuyor ne zaman ne de tanisma seklimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…