snn favorin ne canimSelin İmer hariç bana çıkan olmadı.50 kez yazdım binnazabla tırt diye
aylin biryolunvar daki aylin miAylin benimde bugune kadar begendigim en iyi falci verdigi zaman cok uzun ama umarim cikar tespitleri cok dogruydu bi kac defa daha baktirdim tasdikler gibi
Canim sana yagmur cikti mi ?Tellwede fali cikan Sarayli..Klothonunda fali basarili,,Digerlerine baktirmam artik
alexi salla canim hic cikmadi bende dediklerikızlar katina için falsepeti alex mi dersiniz yoksa aylin mi? ya da size cıkan baska bır tavsıye?
bu aylin biryolunvar daki mikızlar katina için falsepeti alex mi dersiniz yoksa aylin mi? ya da size cıkan baska bır tavsıye?
televizyonda da fal bakıolar canlı telefon bağlantısı denedınız mı onualexi salla canim hic cikmadi bende dedikleri
hmm o zmn katınada medyumdenız mı ılkay mı aylın mı? bır de mukaddes türemiş yenıbence medyum denız ıyı bakıo
evet canım kahvesinı begenmıstım ama katınada nasıl bu aylın bılemedım :Sbu aylin biryolunvar daki mi
bence ilkayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhmm o zmn katınada medyumdenız mı ılkay mı aylın mı? bır de mukaddes türemiş yenıyorumları ıyıydı.bılemedımmmmm işim gücüm var takıldım kaldım yıne bunlara :)
Canim klothonun yakin zaman icin dedigi seyin suresi sarkti,2 hafta demisti,6 hafta kadar sonra oldu..Diger soyledigi daha uzun vadesi var,ama ongoruleri dogru cikti.Canim sana yagmur cikti mi ?
Anladim canim banada cikti onun falida merak ettim güzel yorumluyor cidden.Canim klothonun yakin zaman icin dedigi seyin suresi sarkti,2 hafta demisti,6 hafta kadar sonra oldu..Diger soyledigi daha uzun vadesi var,ama ongoruleri dogru cikti.
hayırlı uğurlu olsun çok sevidnim senin adına allah nazarlardan saklasınMerhaba kizlar.....
Uzun zamandir bakamiyorum...Ama yazmadan icim rahat etmeyecek....
eski üyeler tanir beni
15-20 gun once bir iliskim basladi...ve eski kisi icin 2 yildir fal baktiran ben suan baska birine 2 yil sonra farkli duygular hissediyorum
oncelikle 7-8 ay önceden bunu bilen Nesibe'dir....isini, tipini ozelliklerini burcunu herseyi soyledi kasim aralik gibi demisti...ben o donem imkansiz diyordum
Rezzan abla: yeni yila baska biriyle mutlu gireceksin demisti. Yaz aylarinda...
evet yeni yila baska biriyle gayet mutlu girdim...
Bu ikisi disinda butun fallarima goz gezdirdim. Hepsi patlamis...
tek tek yazamayacagim liste cok uzun cunku... sormak istediginiz bir yorumcu varsa. Nasil patladigi konusunda cevap verecegim)
Nesibe ve Rezzan ablama zor zamanlarimda destek oldukları ve hep dogruya yönlendirdikleri icin burdan da teşekkür etmek istiyorum
Sevgiler
Merhaba kizlar.....
Uzun zamandir bakamiyorum...Ama yazmadan icim rahat etmeyecek....
eski üyeler tanir beni
15-20 gun once bir iliskim basladi...ve eski kisi icin 2 yildir fal baktiran ben suan baska birine 2 yil sonra farkli duygular hissediyorum
oncelikle 7-8 ay önceden bunu bilen Nesibe'dir....isini, tipini ozelliklerini burcunu herseyi soyledi kasim aralik gibi demisti...ben o donem imkansiz diyordum
Rezzan abla: yeni yila baska biriyle mutlu gireceksin demisti. Yaz aylarinda...
evet yeni yila baska biriyle gayet mutlu girdim...
Bu ikisi disinda butun fallarima goz gezdirdim. Hepsi patlamis...
tek tek yazamayacagim liste cok uzun cunku... sormak istediginiz bir yorumcu varsa. Nasil patladigi konusunda cevap verecegim)
Nesibe ve Rezzan ablama zor zamanlarimda destek oldukları ve hep dogruya yönlendirdikleri icin burdan da teşekkür etmek istiyorum
Sevgiler
Medyum selana yeni bir iliski demis ama ne tarif tutuyor ne zaman ne de tanisma seklimizhayırlı uğurlu olsun çok sevidnim senin adına allah nazarlardan saklasınselenaya baktırmış mıydın ne demişti o?
canim sarayli,venusamber,klotho ve ilkay bilmislermiydiMedyum selana yeni bir iliski demis ama ne tarif tutuyor ne zaman ne de tanisma seklimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?