Binnaz Abla

Canimsinnnn:)))) cok tesekkur ediyorummmm. Rabbim herkese nasip etsin. :)))

hayirlisi olsun cnm ben de saraylihanim, selena ve klothyagmur nasil di yorumlari bu durumla ilgili merak ettim

evet canım kahvesinı begenmıstım ama katınada nasıl bu aylın bılemedım :S

ben hala aylinin estanbul oldugunu dusunuyorum ikisi de bana ayni cumleyi tipatip kurmasi ayni turkce imla hatalariyla
estanbulu da begenmemistim bana kiyisindan kosesinden tutmamaisti aylinde oyle dedigi seyler bana hic uymayan seylerdi

Sarayli ve ilkay'a baktirmak kismet olmadi....
Venüs gecmisi cok iyi bilmisti 3 falinda da Gelecek icin yeni biri yok eskiyle barisacaksin demisti....
Keza Klotho da oyle eskiyle tekrar barisacaksin demisti

Hayırlı uğurlu olsun kışgüneşii Allah yolunu buralara düşürmesin inşallah :) Fama ya ya da kirazeye baktırmış mıydın ?

Sarayli ve ilkay'a baktirmak kismet olmadi....
Venüs gecmisi cok iyi bilmisti 3 falinda da Gelecek icin yeni biri yok eskiyle barisacaksin demisti....
Keza Klotho da oyle eskiyle tekrar barisacaksin demisti
Evet,ilginc cidden ya bu enerji olayi..Nesibe ve Rezzanla hic tutmadi mesela benim..Venusamberin tespitler ve an superdi ama gelecek icin cok belirgin tarih vs vermedi ve yakin zamanda baktirdim o yuzden bilemiyorum cikacakmi..Test edip onayladigim bana tam cikti diyecegim Ilkay ve Sarayli.Enerji iste :)

Hayırlı uğurlu olsun kışgüneşii Allah yolunu buralara düşürmesin inşallah :) Fama ya ya da kirazeye baktırmış mıydın ?
Sagol canimmmmm kirazeye baktirdim ama cok onceydi bi bakmam lazim hatirlamiyorum bakar yazarim:)

Tum kalbimle burdaki arkadaslarim icin istiyorum ve olacak eminim:) 2 yilim gecti su topikte yeter ki umitsiz olmayalim

Vallahi yeniyıl uğurlu geldi, topikten mutlu ayrılan ayrılana Çok sevindim,çok mutlu ol.

Ben Venüs'ü merak ettim yanlış anlamadıysam bomlamış? Sen falını genel anlamda beğendin mi, ne demişti, ayrıntı var mıydı?

canımmm çok sevindimmm tekrar bu duyguları hissetmen çok güzel

ya arkadaşlar bence silkelenelim kendimize gelelim bu fal işlerine ara verelim

Sizinde bildiğiniz gibi bu kadar sıklıkla fal baktırınca olacaklarıda erteliyoruz aslında , olacağı varsada uzaklaştırıyoruz

son zamanlarda her ay 200-250 tl telefon fatuarsı ödemeye başladım , ne yapıyorum ben dedim en sonunda yazık valla paracıklarımıza sokağa atıyoruz resmennn

ya yemin ediyorum birebur yni durumdayim onceleri 100 olunca kafayi yedigim fatura 300 lere dayandi.s hala uslanmiyorum..fal falan degl icimdeki ses cdden sana suzamana kadar kirk kere donerdi ama sen elinle yaptn dyr ..ustelik vicdanen de cok rahatsz oluyorum fal atmaktan ama durmuyorum elim gidiyor..of ya sgra gbi oldu resmen..

. O kadar haklisin ki kac aydir ayni durumdayim yazik gunah o parayla kendi ihtiyaclarimizi karsilariz insanlar ne durumda ekmek alicak paralari yokken biz paramizi nelere harciyoruz kendime kiziyorum hemde cokk allah akil fikir versin valla bize bu resmen hastaliga donustu onceden zevk icin falandi ama simdi yok yani bide denilen laflara kanip kendi irademizle karar veremez olduk uzun bi sure baktirmayi dusunmuyorum en azindan bekledigim bi tarih var o zamana kadar insallah bizde guzel haberler veririz ve kurtuluruz bu fal isindenn en kotusude yeni isimler cikmasi devamli iyi kotu yorum yapiyoruzz ve etkileniyoruz bunlardanda ayda bi kere belirledigimiz birine baktirmak en mantiklisi oda cok zorda kalirsak ki bu kadar manyakligimizdan sonra o hic bisey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…