Merhaba kizlar.....
Uzun zamandir bakamiyorum...Ama yazmadan icim rahat etmeyecek....
eski üyeler tanir beni
15-20 gun once bir iliskim basladi...ve eski kisi icin 2 yildir fal baktiran ben suan baska birine 2 yil sonra farkli duygular hissediyorum
oncelikle 7-8 ay önceden bunu bilen Nesibe'dir....isini, tipini ozelliklerini burcunu herseyi soyledi kasim aralik gibi demisti...ben o donem imkansiz diyordum
Rezzan abla: yeni yila baska biriyle mutlu gireceksin demisti. Yaz aylarinda...
evet yeni yila baska biriyle gayet mutlu girdim...
Bu ikisi disinda butun fallarima goz gezdirdim. Hepsi patlamis...
tek tek yazamayacagim liste cok uzun cunku... sormak istediginiz bir yorumcu varsa. Nasil patladigi konusunda cevap verecegim)
Nesibe ve Rezzan ablama zor zamanlarimda destek oldukları ve hep dogruya yönlendirdikleri icin burdan da teşekkür etmek istiyorum
Sevgiler
gerçektenmi 200... 300 vay anasınıya arkadaşlar bence silkelenelim kendimize gelelim bu fal işlerine ara verelim
Sizinde bildiğiniz gibi bu kadar sıklıkla fal baktırınca olacaklarıda erteliyoruz aslında , olacağı varsada uzaklaştırıyoruz
son zamanlarda her ay 200-250 tl telefon fatuarsı ödemeye başladım , ne yapıyorum ben dedim en sonunda yazık valla paracıklarımıza sokağa atıyoruz resmennn
yavrum sakin ol önce. sen bu adamla şuan birlikte misin yoksa ayrı mısın? bu kız ne ara çıktı?Kızlar suan aglıyarak yazıyorum haftanın ılk gunu.benımkısı bıray once ayrıldıgı kız arkını ınstagramdan takıp etmeye başladı( kız etmıyo henuz. Eger bunların arasında gene bışey varsa yada benımkı kızı gerı ıstıyosa uzulerek belırtmelıyım kı; emıne, serap, nesıbe, selena, lale, meryem, kerem avşar, kalu, rezzan abla, haleh , sarayli, vb..... Hepsi patlamıştır.. Eger oyleyse bende patlamışşım demektır 256 tllık fatura ıle ((
Cherry'cim Venus' u cok begenmistim o yuzden 3 fal baktirmistim. Gecmis nokta atislariyla doluydu. Ama hep gecmisteki adamla barisaxaksin yeni bi iliski yok dedi bana:)Vallahi yeniyıl uğurlu geldi, topikten mutlu ayrılan ayrılanaÇok sevindim,çok mutlu ol.
Ben Venüs'ü merak ettim yanlış anlamadıysam bomlamış? Sen falını genel anlamda beğendin mi, ne demişti, ayrıntı var mıydı?
Lalemmm tesekkur ederim bitanemcanımmm çok sevindimmm tekrar bu duyguları hissetmen çok güzel
Merhaba kizlar.....
eski üyeler tanir beni
15-20 gun once bir iliskim basladi...ve eski kisi icin 2 yildir fal baktiran ben suan baska birine 2 yil sonra farkli duygular hissediyorum
oncelikle 7-8 ay önceden bunu bilen Nesibe'dir....isini, tipini ozelliklerini burcunu herseyi soyledi kasim aralik gibi demisti...ben o donem imkansiz diyordum
tek tek yazamayacagim liste cok uzun cunku... sormak istediginiz bir yorumcu varsa. Nasil patladigi konusunda cevap verecegim)
Nesibe ve Rezzan ablama zor zamanlarimda destek oldukları ve hep dogruya yönlendirdikleri icin burdan da teşekkür etmek istiyorum
Sevgiler
Çok sevindim senin adına. Dilerim çok ama çoook mutlu olursun :) Darısı başımızaMerhaba kizlar.....
eski üyeler tanir beni
Sevgiler
Yok bız ayrıyız epeydır. Ama bu kız kacıncı sevgılısı saymadım benden sonra falcıların hepsı adamın ayrılıcagı butun tarıhlerı bıldı bu ay sonuna kadar artık bana donusu vardı guya:yavrum sakin ol önce. sen bu adamla şuan birlikte misin yoksa ayrı mısın? bu kız ne ara çıktı?
Sen beraber misin ayrimisiniz erkek arkadasinla ?Kızlar suan aglıyarak yazıyorum haftanın ılk gunu.benımkısı bıray once ayrıldıgı kız arkını ınstagramdan takıp etmeye başladı( kız etmıyo henuz. Eger bunların arasında gene bışey varsa yada benımkı kızı gerı ıstıyosa uzulerek belırtmelıyım kı; emıne, serap, nesıbe, selena, lale, meryem, kerem avşar, kalu, rezzan abla, haleh , sarayli, vb..... Hepsi patlamıştır.. Eger oyleyse bende patlamışşım demektır 256 tllık fatura ıle ((
Cherry'cim Venus' u cok begenmistim o yuzden 3 fal baktirmistim. Gecmis nokta atislariyla doluydu. Ama hep gecmisteki adamla barisaxaksin yeni bi iliski yok dedi bana:)
Fena patladi walla
Ayrıyız bızzz aylardır ona baktırıyorumSen beraber misin ayrimisiniz erkek arkadasinla ?
Ayrıyız bızzz aylardır ona baktırıyorum( bugunlerde donucektı guya dondu gorduk ( benden bu kadar artık dedıgım gıbı herkez patladı kızlar ben gene gelırım özlerım sızı ama artık fal bıttı hepsı patladı (
Canim aslinda hepimiz biliyoruz patlayacagini eger oluyorsada rastlanti yada o sekilde olmasi gerektigi icin ams bildi oluyor.kac ay ara verdim yeni falcilari okuyunca attim ama beklentiyi coktan gectik okuyup guluyorum sadece bence fal aliskanlik sebep yokken dahi atiyoruz bu hastaliktan kurtulmamiz sart oldu artik .Ayrıyız bızzz aylardır ona baktırıyorum( bugunlerde donucektı guya dondu gorduk ( benden bu kadar artık dedıgım gıbı herkez patladı kızlar ben gene gelırım özlerım sızı ama artık fal bıttı hepsı patladı (
Üzülme canım. Fallar bizi aslında anlık soru işaretlerimizden kurtarmaya yarıyo, geleceğe odaklanıyoruz ya da en ufak birşeyde umutsuzluğa kapılıyoruz ve kendimizi üzüyoruz. Biz kafamızda düşündükçe birşeyler bizden aslında uzaklaşıyo. Kendimizi daha doğrusu beynimizi kitapla, işle vs meşgul etsek aslında kendiliğinden birçok şey altın tepside bize sunulacak ama biz dayanamayıp hep düşünüyoruz ve sonuç sadece kendimizi üzüyoruz. Fallardan medet umuyoruz. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu ve dilerim hayat hepimize en güzel sürprizleri sunsun. Lütfen kendini üzme ve hiç bir şeye kesin gözüyle bakıp kendini hırpalamaAyrıyız bızzz aylardır ona baktırıyorum( bugunlerde donucektı guya dondu gorduk ( benden bu kadar artık dedıgım gıbı herkez patladı kızlar ben gene gelırım özlerım sızı ama artık fal bıttı hepsı patladı (
Ben de 4 gözle senin yorumunu bekliyodum sen normal tarot mu atmıştın bitanemEvet arkadaşlar, tellwe klothoyağmur un falını az önce okumuş bulunmaktayım. Anı yorumlaması mükemmel, düşüncelerim, duygularım nokta atışı...Verdiği süre mart-nisan... Genel anlamda tek bir soruya bağlı olduğumdan dolayı ben beğendim ki tek soru sormama rağmen oldukça detaylı bir fal bakmış
Ben de 4 gözle senin yorumunu bekliyodum sen normal tarot mu atmıştın bitanem
Ben de normal tarot attım acaba aşk tarotu ile farklı bir açılım mı olur bilemedim. ama bildiğim kadarıyla hespinde detaylı ve özenli bakıyor sanırım. sen bilirsin ya da biraz bakle istersen kahva atmak içinEvet canım normal tarot attım ve kendi kartlarıyla da destekleyerek yorum yapmış, öyle yazmış
Başka bir fal türünü daha denemek istiyorum klothoyagmurun acaba kahve mi atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?