Binnaz Abla

Hayirli ugurlu olsun canim mut

günaydınlar güya fal baktırmayacaktım artık ama yorumlara dayanamayıp emine ve serap sultana baktırdım eminenin durum tespiti çok iyiydi 3 ay gibi bi zaman var dedi karar verebilmen için ki bi yolculuğa çıkacağım ve dönüşte karar vereceğim buda 3 ay sonraya denk geliyor. serap sultan da sorduğum sorunun olumlu olacağını fakat biraz daha zamanı olduğunu söyledi herşey yolculuk dönüsünde belli olacak zaten bekleyip göreceğiz.

gerçektenmi 200... 300 vay anasını

Kızlar suan aglıyarak yazıyorum haftanın ılk gunu.benımkısı bıray once ayrıldıgı kız arkını ınstagramdan takıp etmeye başladı( kız etmıyo henuz. Eger bunların arasında gene bışey varsa yada benımkı kızı gerı ıstıyosa uzulerek belırtmelıyım kı; emıne, serap, nesıbe, selena, lale, meryem, kerem avşar, kalu, rezzan abla, haleh , sarayli, vb..... Hepsi patlamıştır.. Eger oyleyse bende patlamışşım demektır 256 tllık fatura ıle((

yavrum sakin ol önce. sen bu adamla şuan birlikte misin yoksa ayrı mısın? bu kız ne ara çıktı?

Cherry'cim Venus' u cok begenmistim o yuzden 3 fal baktirmistim. Gecmis nokta atislariyla doluydu. Ama hep gecmisteki adamla barisaxaksin yeni bi iliski yok dedi bana:)
Fena patladi walla

Mutluluğuna çok sevindim
Selin İmer e baktırdın mı hiç?

Çok sevindim senin adına. Dilerim çok ama çoook mutlu olursun :) Darısı başımıza

yavrum sakin ol önce. sen bu adamla şuan birlikte misin yoksa ayrı mısın? bu kız ne ara çıktı?
Yok bız ayrıyız epeydır. Ama bu kız kacıncı sevgılısı saymadım benden sonra falcıların hepsı adamın ayrılıcagı butun tarıhlerı bıldı bu ay sonuna kadar artık bana donusu vardı guya:(( artık bu sonuncuylada bıtınce kı olaylı bıtıcek denılmıştı oylede bıttı buaralar butun yorumcular dedı donuyor elı kulagında bu sabah bı kalktım pat kıxı takıbe almış ben bıttım artık falda atmam kımseye yeter

Sen beraber misin ayrimisiniz erkek arkadasinla ?

Cherry'cim Venus' u cok begenmistim o yuzden 3 fal baktirmistim. Gecmis nokta atislariyla doluydu. Ama hep gecmisteki adamla barisaxaksin yeni bi iliski yok dedi bana:)
Fena patladi walla

Yeni adam kim kız, nerde nasıl tanıştınNasıl bir insan, ne iş yapıyor?

Sen beraber misin ayrimisiniz erkek arkadasinla ?
Ayrıyız bızzz aylardır ona baktırıyorum( bugunlerde donucektı guya dondu gorduk( benden bu kadar artık dedıgım gıbı herkez patladı kızlar ben gene gelırım özlerım sızı ama artık fal bıttı hepsı patladı(

canımm anlattıklarından dolayı yorum yapıyorum haddıme degıl kusura bakma yanlısta anlama benı hepımız az cok ılıskımız ıcın baktırıyoruz zor gunler yasıyoruz ama bu durumda kendını dusunmen lazım aglama guzel gozlerıne yazık degmez oyle bır adam ıcın ..
ayrılıgınız kac ay oldu bılmıyorum ama o kadar kızla gorustukten sonra sen nasıl kabul edıceksın kı fallar bır yana bıraz kendını dusun
falı falan gectım cocuk bosluktan yapmıs olabılır baska bır nedendende yapmıs olabılır takıp etme ısını ama butun bunların sonunda -fallar bı kac ay sonra cıktı dıyelım sana donse bıtanemm sen mutlu olucakmısın canım
ıyı dusun kendıne yazık etmeee

Canim aslinda hepimiz biliyoruz patlayacagini eger oluyorsada rastlanti yada o sekilde olmasi gerektigi icin ams bildi oluyor.kac ay ara verdim yeni falcilari okuyunca attim ama beklentiyi coktan gectik okuyup guluyorum sadece bence fal aliskanlik sebep yokken dahi atiyoruz bu hastaliktan kurtulmamiz sart oldu artik .

Üzülme canım. Fallar bizi aslında anlık soru işaretlerimizden kurtarmaya yarıyo, geleceğe odaklanıyoruz ya da en ufak birşeyde umutsuzluğa kapılıyoruz ve kendimizi üzüyoruz. Biz kafamızda düşündükçe birşeyler bizden aslında uzaklaşıyo. Kendimizi daha doğrusu beynimizi kitapla, işle vs meşgul etsek aslında kendiliğinden birçok şey altın tepside bize sunulacak ama biz dayanamayıp hep düşünüyoruz ve sonuç sadece kendimizi üzüyoruz. Fallardan medet umuyoruz. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu ve dilerim hayat hepimize en güzel sürprizleri sunsun. Lütfen kendini üzme ve hiç bir şeye kesin gözüyle bakıp kendini hırpalama Senin için elimizden birşey gelirse buradayız

Evet arkadaşlar, tellwe klothoyağmur un falını az önce okumuş bulunmaktayım. Anı yorumlaması mükemmel, düşüncelerim, duygularım nokta atışı...Verdiği süre mart-nisan... Genel anlamda tek bir soruya bağlı olduğumdan dolayı ben beğendim ki tek soru sormama rağmen oldukça detaylı bir fal bakmış

Ben de 4 gözle senin yorumunu bekliyodum sen normal tarot mu atmıştın bitanem

Ben de 4 gözle senin yorumunu bekliyodum sen normal tarot mu atmıştın bitanem

Evet canım normal tarot attım ve kendi kartlarıyla da destekleyerek yorum yapmış, öyle yazmış
Başka bir fal türünü daha denemek istiyorum klothoyagmurun acaba kahve mi atsam

Evet canım normal tarot attım ve kendi kartlarıyla da destekleyerek yorum yapmış, öyle yazmış
Başka bir fal türünü daha denemek istiyorum klothoyagmurun acaba kahve mi atsam
Ben de normal tarot attım acaba aşk tarotu ile farklı bir açılım mı olur bilemedim. ama bildiğim kadarıyla hespinde detaylı ve özenli bakıyor sanırım. sen bilirsin ya da biraz bakle istersen kahva atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…