site güvenilir bir site ben paypalla yapıyorum indirimli ama diğer ödemelerdede sorun olacağını zannetmiyorumEmine Kurtuluş'a fal attım. Site pek güvenilir gelmedi bana siz ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz?
site güvenilir bir site ben paypalla yapıyorum indirimli ama diğer ödemelerdede sorun olacağını zannetmiyorum
Emine Kurtuluş'a fal attım. Site pek güvenilir gelmedi bana siz ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz?
telwe mi bu araf ne bakiyo tarot mu katinami kahve mi canimmMedyum arafında baktıkları çıkıyor
bu arada arafın yorum sayfasındaki indirim ve tavsiye edilme mesajları kalkmış çok manidar geldi banatelwe mi bu araf ne bakiyo tarot mu katinami kahve mi canimm
Yok bana tutmadı Emine Hanım. Ciddi şekilde olmadı hatta. Sanırım enerjimiz uymadı. MissCherry sana uyan kimler var acaba? Anladığım kadarıyla seninle enerjimiz uyuyor.
Medyum araf telwede dımı fıyatları 7/8 tl arası ben sımdı attım burda duyup boyle sacma bı yorum yokBen kahve ve tarot attım ikisindede iyisi zaten yorumları ve puanı. Oldukça iyi
cok mu alakasızdı? nokta atışsız vs?Medyum araf telwede dımı fıyatları 7/8 tl arası ben sımdı attım burda duyup boyle sacma bı yorum yok
cok mu alakasızdı? nokta atışsız vs?[/QUO
Normalınde normalınde hakıkaten ıyı degıldı bende anlamsdım ısımlermı aynı yanlış kışıyemı attım dıye:)
Kızlar suan aglıyarak yazıyorum haftanın ılk gunu.benımkısı bıray once ayrıldıgı kız arkını ınstagramdan takıp etmeye başladı( kız etmıyo henuz. Eger bunların arasında gene bışey varsa yada benımkı kızı gerı ıstıyosa uzulerek belırtmelıyım kı; emıne, serap, nesıbe, selena, lale, meryem, kerem avşar, kalu, rezzan abla, haleh , sarayli, vb..... Hepsi patlamıştır.. Eger oyleyse bende patlamışşım demektır 256 tllık fatura ıle ((
Kızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
önceki sayfalara göz attım beğenen var ama beğenmeyende var. Dediklerini yaşayan oldu mu?
Emine Kurtuluş'a fal attım. Site pek güvenilir gelmedi bana siz ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?