Binnaz Abla

canımm benım yenı yılla guzel haberler alırken olumsuz haberlerde almaya basladık
sen nolurr ıcını ferah tut gercektenn neden oylee dusunuyorsun yenıden tabı kı bırını sevebılırsın o ınsanın karaktersızlıgı bu sana soyledıgı yalan adam olsa acık acık soylermıs ztn boyle bırını kaybettıgıne sakın uzulmee o uzulsun emın ol allah belkıde yuregıneee bu sene en guzel en hayırlı ınsanı nasıp edıcekkk ..
sakın sıkmaa canını nolur fallara gelıncee ümit edıp devam edıp baktırıyoruzz sonu husran bazen mutluluk oluyor bılemıyoruz ama bende dahıl faldan gercekten uzak kalmamızz gerek cok onceden verebılcegımız kararları ertelıyoruz hep bu yuzden ..

saol kizlar ama bana bambaska bir tablo cizip bir sene beni birakamayan insan vazgecemeyen bir insani baska biriyle sarilmis gulerken mutluluk pozu vermesi cok agrima gitti acikcasi ne zmn birine deger versem hep sonu husran dualara sarildigimda yine hersey kotuye gidio ne dua etmeye icimden artik gucum istegim var ne de guzel seylerin hayatta beni bulacagina

Vallahi ben de aynıyım, ne desem boş. Ben de tükendim.Umudum yok ki duam olsun.

sana yuzde binuccuz katiliyorum.butun dunya bana birlesceksiniz dese yinede inanip umut baglamayacaksin 6 aydir ben ha doncek ha doncek diye bekliyorm ancak yuzlestim ayrildigimizla kim bilir o kisi kacnci iliskisinde3gndur kimseye fal atmadm ki hergn en az iki tane atan kisiyim..cok rahat kafam..olmayacak duaaya amin denmez olacak olanda oluyo ztn fal tarihi beklemekten 6 ayin nasil gectigini anladim OMRUMDEN gidiyo be yazik ..aptallik bende ama ..kardes bendensin

canımm benımm oylee dusunmee yınee duanı et allahtan baska kımee sıgınabılırızz kı bazen en yakınımızaa bıle derdımızı anlatamadıgımız ıcın fallara sarıyoruzz o ayrı bır olayy ama bu adam hem bı sene senden vazgecmeyen adam nasıl oyle yaptı anlamadım hanı bıttıgınden berı hıc arayıp sormasa okey ama bılmıyorum belkı baska seyler vardır ama ınan allah senın acınıda uzuntunude karsılıksızz bırakmaz emın ol canını yakmaaa bu kadar ve deepbulemaa katılıyorum askın yası olmaz kac yasındasın bılmıyorum ama kendınee yazık etmeee degmıycek bı ınsan ıcın bazı seylerı yasamamızz gerekıyor ve farkına varmıyoruzz ama sonraa daha guzel kapılar acılıyor bızee ona cok ınanıyorummm ..

öyle düşünme canım. Allahtan hayırlısını dile. duadan vazgecme sakın. Allah kendıne yönelmesini istedıgı kula, el açsın dıye dert verirmiş... sabret, tevekkül et...

öyle düşünme canım. Allahtan hayırlısını dile. duadan vazgecme sakın. Allah kendıne yönelmesini istedıgı kula, el açsın dıye dert verirmiş... sabret, tevekkül et...
bu arada ben de dün ayrılmış bulunmaktayım... her şerde bir hayır vardır diyorum ve sadece güç diliyorum...

İkinize de geçmiş olsun. Sonuç olarak bütün falcılar patladı bende olduğu gibi. yettigari sen de tutan oldu mu?

gidisatta ve bircok olayda sarayli ve selena tutturdular ama sonuc deikleri gibi olmadi hayat bu napalim cumaya onemli bir sunumum var doktoramla iligli ve kafami verip calisamiorum,

e onda fatura adresı vs ısteyınce dedım eve mı faturalıyyorlar?

Bu gün kendinize izin verin. Telefonu yanınızdan uzaklaştırın. İçinizden geldiği gibi ağlayın. Öyle ya da böyle unutuluyor. İzi kalsa bile geçmişte anı olarak kalıyor her şey.
Benzeri benim başıma gelmişti resmen ruh sağlığımı kaybediyordum.

Arkadaşlar mrb form' da gezerken yazılanların son bir kaç sayfasını okudum umutlarınızı bu kadar yitirmeyin arkadaşlar özellikle yesillimavili arkadaşımız. Şimdi size başımdan uğrunda ölümden döndüğüm aşk hikayemi anlatıcam. 8 yıllık bir ilişkim vardı karşımdaki kişi bu 8 yıllık ilişkide beni kendisine aşık etmek için elinden geleni yaptı tabi ben 5. yılda aşık oldum. Bu ilk 5 yılımızda o askere ben üniversiteye gittim. Üniversiteden döndüğümde 5 yılımız dolmuştu ve ben aşık olmuştum. 8 yılımız olduğunda çatırdamalar başladı ailelerimiz çok farklıydı resmen Türk filmi gibi onun çok tutucu benim ailem ise son derece modern insanlar. Benim tabi iki ailede kesinlikle onay vermedi biz ayrıldık o gitti nişanlandı bu arada ama beni hep rahatsız etti ben bu süreçte üzüntüden yüz felci geçirdim ölümlerden döndüm ama o hem benimle görüşmek istedi hem ailesinin istediği insanla nişanlandı. Gönül bu geldiğinde git diyemedim. Hastalıklı bir ilişki haline gelmişti. Artık kangrenleşmişti ya kesip atıcaktım ya da canım acıya acıya o acıyla yaşıyacaktım. Tabi kesip atmak ne mümkün günden güne eriyordum 1 günde 3 kg verdiğim zamanları biliyorum. Onu uzaktan görsem bile ağlıyordum. Nişanlısı bana nişan günü resimleri göndermişti. Ölüyorum sandım ama ölmedim. Ona en sonunda mail attım o resimleri yolladıktan sonra bekle maç 90 dakika dedim. O saatten sonra asla umudumu yitirmicem dedim kendi kendime. Bi akşam yine beyefendi hem beni arıo hem cebi gece geç saat açmıyorum mesajlar çekio dışardasın sen die bende şimdi çıkıorum bak gör dedim. Gece 00.00 tam :) çıktım arkadaşıma gittim sonra yine arıo tabi arkadaşımdayım dedim gece 04:30 tam arkadaşımın evini bastı çıkardı. Bende ilk ya nişanı atarsın ya da beni asla göremezsin dedim tabi ben 3 yıl acı çektim ama bir gün olsun karşısında güçsüz durmadım baktım ilk defa alıyorum nişanı atıcam söz dedi. Sonra nişanı attı. Bi kaç ay sonra apar topar biz evlendik. Şimdi bir bebeğim var 9 aylık insanlar bizim evliliğimize imrenerek bakıo. Demem o ki arkadaşlar HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN herşeyin bir zamanı var er ya da geç MUTLULUK SİZİ BULACAKTIR. Hani bir laf vardır ya sen ne yapsan herşey olucağına varır. Bende çok fal baktırdım İstanbul'da baktırmadığım falcı kalmadı hepsini bilirim. Ama insanların bu kötü zamanlarından öyle faydalanıyorlar ki. Şöyle oturup hesap yapsam en az 10.000.00 tl em gitmiştir. baktırmayın dicem ama insan rahatlıyor. Baktırmayın diyemem çünkü bende yaşadım aynı şeyleri ama kendinizi kontrol etmeyi bilin arkadaşlar. UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR

gercekten tuylerim diken diken oldu okurken hersey olucagina vario ztn hayatta orasi kesin

thalix'cim sana ayrica tesekkurler dun geceden beri ki destek mesajlarin icin

canim önemli degil keske faydam olabilseydi biliyorsun bende cok üzüldüm pek bekledigim bisiy degildi ama bunda da bir hayir vardir elbet sen cok daha iyilerini hakediyorsun gercekten. insallah senin degerini bilecek bir insan senin bu yaralarini sarar ve sana herseyi unutturur hic yasanmamis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…