selam kizlar bende de malesef yeniyil ve kotu haberlerle basliyorum, bana bakilan tum fallar patladi hem de hepsi nesibe, venus, sarayli, selena, klothyagmur, kiraze basta olmak uzere baktirdigim herkes catur catur patladi,
hepsiin ortak soyledi bu adamla son kez bir denemeniz var ve sana karsi hisleri var dedigiydi ama bazilari gidisatta tekrar ayrilik gorurken bazilari bu sefer erseyin daha iyi olcagini soylemisti yani sonuc olarak herkes ama herkes bir birlesme gorurken malesef dun anlamiki ben gerizekali gibi bir senedir hersey iyi olur die dusunmusum tekrardan,
ortak bir arkadasimizin dugun resimlerini gordum faceden beyefendi bir kizla sarilmis gulumserken poz verio bana iliskiden korkudan sorunlari olan soyleyen insan yaptigina bakin bende dayanamadim mesaj attim ona bana boyle boyle derken yaptigina bak bumuymus degerin demek kendine buldugun good enough kisi bu diye sana mutluluk dilerim dedim beni kendine yeterli gormedin yada digerleri gibi degerli gormedin anlasilan, ondan gelen cevap senin bildigin gibi bizim sdc arkadas olmamiza imkan yoktu denedik ama mesaj icin tesekkurler, sana herseyin en iyisini dilerim mutlu yillarbu da bir hikayenin hayatimda yine bir yenilginin sonu ben bu yastan sonra nasil birini sevebilirim artik, her denemem ayni husran ne hayata inancim nede mutluluk kavramina inancim kalmadi, yani kizlar bosuna fala paranizi yatirip harcamayin
saol kizlar ama bana bambaska bir tablo cizip bir sene beni birakamayan insan vazgecemeyen bir insani baska biriyle sarilmis gulerken mutluluk pozu vermesi cok agrima gitti acikcasi ne zmn birine deger versem hep sonu husran dualara sarildigimda yine hersey kotuye gidio ne dua etmeye icimden artik gucum istegim var ne de guzel seylerin hayatta beni bulacagina
selam kizlar bende de malesef yeniyil ve kotu haberlerle basliyorum, bana bakilan tum fallar patladi hem de hepsi nesibe, venus, sarayli, selena, klothyagmur, kiraze basta olmak uzere baktirdigim herkes catur catur patladi,
hepsiin ortak soyledi bu adamla son kez bir denemeniz var ve sana karsi hisleri var dedigiydi ama bazilari gidisatta tekrar ayrilik gorurken bazilari bu sefer erseyin daha iyi olcagini soylemisti yani sonuc olarak herkes ama herkes bir birlesme gorurken malesef dun anlamiki ben gerizekali gibi bir senedir hersey iyi olur die dusunmusum tekrardan,
ortak bir arkadasimizin dugun resimlerini gordum faceden beyefendi bir kizla sarilmis gulumserken poz verio bana iliskiden korkudan sorunlari olan soyleyen insan yaptigina bakin bende dayanamadim mesaj attim ona bana boyle boyle derken yaptigina bak bumuymus degerin demek kendine buldugun good enough kisi bu diye sana mutluluk dilerim dedim beni kendine yeterli gormedin yada digerleri gibi degerli gormedin anlasilan, ondan gelen cevap senin bildigin gibi bizim sdc arkadas olmamiza imkan yoktu denedik ama mesaj icin tesekkurler, sana herseyin en iyisini dilerim mutlu yillarbu da bir hikayenin hayatimda yine bir yenilginin sonu ben bu yastan sonra nasil birini sevebilirim artik, her denemem ayni husran ne hayata inancim nede mutluluk kavramina inancim kalmadi, yani kizlar bosuna fala paranizi yatirip harcamayin
saol kizlar ama bana bambaska bir tablo cizip bir sene beni birakamayan insan vazgecemeyen bir insani baska biriyle sarilmis gulerken mutluluk pozu vermesi cok agrima gitti acikcasi ne zmn birine deger versem hep sonu husran dualara sarildigimda yine hersey kotuye gidio ne dua etmeye icimden artik gucum istegim var ne de guzel seylerin hayatta beni bulacagina
öyle düşünme canım. Allahtan hayırlısını dile. duadan vazgecme sakın. Allah kendıne yönelmesini istedıgı kula, el açsın dıye dert verirmiş... sabret, tevekkül et...saol kizlar ama bana bambaska bir tablo cizip bir sene beni birakamayan insan vazgecemeyen bir insani baska biriyle sarilmis gulerken mutluluk pozu vermesi cok agrima gitti acikcasi ne zmn birine deger versem hep sonu husran dualara sarildigimda yine hersey kotuye gidio ne dua etmeye icimden artik gucum istegim var ne de guzel seylerin hayatta beni bulacagina
bu arada ben de dün ayrılmış bulunmaktayım... her şerde bir hayır vardır diyorum ve sadece güç diliyorum...öyle düşünme canım. Allahtan hayırlısını dile. duadan vazgecme sakın. Allah kendıne yönelmesini istedıgı kula, el açsın dıye dert verirmiş... sabret, tevekkül et...
neden bıtanem sende mı sevgılınden ayrıldınn lannn noluyorrrr guzel haberler gelıyordu vallaaaa ıcımee bısey oturuyor boylee duydukcaaabu arada ben de dün ayrılmış bulunmaktayım... her şerde bir hayır vardır diyorum ve sadece güç diliyorum...
Nazar nazar nazarbu arada ben de dün ayrılmış bulunmaktayım... her şerde bir hayır vardır diyorum ve sadece güç diliyorum...
İkinize de geçmiş olsun. Sonuç olarak bütün falcılar patladı bende olduğu gibi. yettigari sen de tutan oldu mu?
e onda fatura adresı vs ısteyınce dedım eve mı faturalıyyorlar?PayPal da hesap açıyosun ve oraya ya bi bankamatik kartını ya da kredi kartını kaydediyosun. ödeme yapacağın zaman seçip indirimli ödeme yapmış oluyosun. diğer ödeme türlerinde genelde indirim olmuyo. kredi kartıyla doğrudan ödeme yapmak yerine paypal hesabı açıp onun üzerinden gerçekleştirirsen indirimli oluyo
yok valla bugüne kadar tek bi fatura gelmedi şahsen :)))e onda fatura adresı vs ısteyınce dedım eve mı faturalıyyorlar?
Bu yöntem gerçekten işe yarıyor :)Bu gün kendinize izin verin. Telefonu yanınızdan uzaklaştırın. İçinizden geldiği gibi ağlayın. Öyle ya da böyle unutuluyor. İzi kalsa bile geçmişte anı olarak kalıyor her şey.
Benzeri benim başıma gelmişti resmen ruh sağlığımı kaybediyordum.
ya yeni yıldan mıdır nedir kımsede umut yok bir enerji düşüklüğü Allah sonumuzu hayır etsin canlarVallahi ben de aynıyım, ne desem boş. Ben de tükendim.Umudum yok ki duam olsun.
Arkadaşlar mrb form' da gezerken yazılanların son bir kaç sayfasını okudum umutlarınızı bu kadar yitirmeyin arkadaşlar özellikle yesillimavili arkadaşımız. Şimdi size başımdan uğrunda ölümden döndüğüm aşk hikayemi anlatıcam. 8 yıllık bir ilişkim vardı karşımdaki kişi bu 8 yıllık ilişkide beni kendisine aşık etmek için elinden geleni yaptı tabi ben 5. yılda aşık oldum. Bu ilk 5 yılımızda o askere ben üniversiteye gittim. Üniversiteden döndüğümde 5 yılımız dolmuştu ve ben aşık olmuştum. 8 yılımız olduğunda çatırdamalar başladı ailelerimiz çok farklıydı resmen Türk filmi gibi onun çok tutucu benim ailem ise son derece modern insanlar. Benim tabi iki ailede kesinlikle onay vermedi biz ayrıldık o gitti nişanlandı bu arada ama beni hep rahatsız etti ben bu süreçte üzüntüden yüz felci geçirdim ölümlerden döndüm ama o hem benimle görüşmek istedi hem ailesinin istediği insanla nişanlandı. Gönül bu geldiğinde git diyemedim. Hastalıklı bir ilişki haline gelmişti. Artık kangrenleşmişti ya kesip atıcaktım ya da canım acıya acıya o acıyla yaşıyacaktım. Tabi kesip atmak ne mümkün günden güne eriyordum 1 günde 3 kg verdiğim zamanları biliyorum. Onu uzaktan görsem bile ağlıyordum. Nişanlısı bana nişan günü resimleri göndermişti. Ölüyorum sandım ama ölmedim. Ona en sonunda mail attım o resimleri yolladıktan sonra bekle maç 90 dakika dedim. O saatten sonra asla umudumu yitirmicem dedim kendi kendime. Bi akşam yine beyefendi hem beni arıo hem cebi gece geç saat açmıyorum mesajlar çekio dışardasın sen die bende şimdi çıkıorum bak gör dedim. Gece 00.00 tam :) çıktım arkadaşıma gittim sonra yine arıo tabi arkadaşımdayım dedim gece 04:30 tam arkadaşımın evini bastı çıkardı. Bende ilk ya nişanı atarsın ya da beni asla göremezsin dedim tabi ben 3 yıl acı çektim ama bir gün olsun karşısında güçsüz durmadım baktım ilk defa alıyorum nişanı atıcam söz dedi. Sonra nişanı attı. Bi kaç ay sonra apar topar biz evlendik. Şimdi bir bebeğim var 9 aylık insanlar bizim evliliğimize imrenerek bakıo. Demem o ki arkadaşlar HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN herşeyin bir zamanı var er ya da geç MUTLULUK SİZİ BULACAKTIR. Hani bir laf vardır ya sen ne yapsan herşey olucağına varır. Bende çok fal baktırdım İstanbul'da baktırmadığım falcı kalmadı hepsini bilirim. Ama insanların bu kötü zamanlarından öyle faydalanıyorlar ki. Şöyle oturup hesap yapsam en az 10.000.00 tl em gitmiştir. baktırmayın dicem ama insan rahatlıyor. Baktırmayın diyemem çünkü bende yaşadım aynı şeyleri ama kendinizi kontrol etmeyi bilin arkadaşlar. UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR
thalix'cim sana ayrica tesekkurler dun geceden beri ki destek mesajlarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?