Emine Kurtuluş'a fal attım. Site pek güvenilir gelmedi bana siz ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Kızlaaar kahve falı göndermek istiyorumönerileriniz var mı acaba?
Emine'yle, Aylin'i denedim, Telwede Shamanix nasıl?
bemcede melihin dedikleri tisssssParan cebinde kalsın daha iyi
Arkadaslar o kadarda yazdik biraz uyanik olunMedyum araf telwede dımı fıyatları 7/8 tl arası ben sımdı attım burda duyup boyle sacma bı yorum yok
bemcede melihin dedikleri tisssss
brn mimledim o ilani yazani daha cevap vermem onaArkadaslar o kadarda yazdik biraz uyanik olun
Bende almıştım reklam kokusunu..Arkadaslar o kadarda yazdik biraz uyanik olun
alınmayacak gıbı degıldı zaten . herkes kımın ne oldugunu bılıyor 3 asagı 5 yukarı . :)Bende almıştım reklam kokusunu..
PayPal da hesap açıyosun ve oraya ya bi bankamatik kartını ya da kredi kartını kaydediyosun. ödeme yapacağın zaman seçip indirimli ödeme yapmış oluyosun. diğer ödeme türlerinde genelde indirim olmuyo. kredi kartıyla doğrudan ödeme yapmak yerine paypal hesabı açıp onun üzerinden gerçekleştirirsen indirimli oluyopaypal ödemesi nasıl oluyor kızlar?
Ayrica soyle bir guzelligi var kredi karti harcamalarin icinde o kayniyo telefon faturasinda odemek daha bir koyuyor insana :))PayPal da hesap açıyosun ve oraya ya bi bankamatik kartını ya da kredi kartını kaydediyosun. ödeme yapacağın zaman seçip indirimli ödeme yapmış oluyosun. diğer ödeme türlerinde genelde indirim olmuyo. kredi kartıyla doğrudan ödeme yapmak yerine paypal hesabı açıp onun üzerinden gerçekleştirirsen indirimli oluyo
Ben yazılanı gormedım gordugum teksry bu yorumcu ıyı dedıler zaten dunden berı gozpınarlarım kuruduArkadaslar o kadarda yazdik biraz uyanik olun
ben paypal hesabımın sıfreAyrica soyle bir guzelligi var kredi karti harcamalarin icinde o kayniyo telefon faturasinda odemek daha bir koyuyor insana :))
tek saf benım herhalde:)))alınmayacak gıbı degıldı zaten . herkes kımın ne oldugunu bılıyor 3 asagı 5 yukarı . :)
Hayırrrrr Morrigan ara ver biraz bekle bitanem yaaa. LÜTFEN MORRİGAN'A ÖNERİDE BULUNMAYIIIIIINBinnaz Abladan bana önerebileceğiniz kişiler kimlerselin ve keremi denemiştik. Önerileriniz varsa yazar mısınız
Binnaz Abladan bana önerebileceğiniz kişiler kimlerselin ve keremi denemiştik. Önerileriniz varsa yazar mısınız
selam kizlar bende de malesef yeniyil ve kotu haberlerle basliyorum, bana bakilan tum fallar patladi hem de hepsi nesibe, venus, sarayli, selena, klothyagmur, kiraze basta olmak uzere baktirdigim herkes catur catur patladi,
hepsiin ortak soyledi bu adamla son kez bir denemeniz var ve sana karsi hisleri var dedigiydi ama bazilari gidisatta tekrar ayrilik gorurken bazilari bu sefer erseyin daha iyi olcagini soylemisti yani sonuc olarak herkes ama herkes bir birlesme gorurken malesef dun anlamiki ben gerizekali gibi bir senedir hersey iyi olur die dusunmusum tekrardan,
ortak bir arkadasimizin dugun resimlerini gordum faceden beyefendi bir kizla sarilmis gulumserken poz verio bana iliskiden korkudan sorunlari olan soyleyen insan yaptigina bakin bende dayanamadim mesaj attim ona bana boyle boyle derken yaptigina bak bumuymus degerin demek kendine buldugun good enough kisi bu diye sana mutluluk dilerim dedim beni kendine yeterli gormedin yada digerleri gibi degerli gormedin anlasilan, ondan gelen cevap senin bildigin gibi bizim sdc arkadas olmamiza imkan yoktu denedik ama mesaj icin tesekkurler, sana herseyin en iyisini dilerim mutlu yillarbu da bir hikayenin hayatimda yine bir yenilginin sonu ben bu yastan sonra nasil birini sevebilirim artik, her denemem ayni husran ne hayata inancim nede mutluluk kavramina inancim kalmadi, yani kizlar bosuna fala paranizi yatirip harcamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?