Binnaz Abla

paypal ödemesi nasıl oluyor kızlar?
PayPal da hesap açıyosun ve oraya ya bi bankamatik kartını ya da kredi kartını kaydediyosun. ödeme yapacağın zaman seçip indirimli ödeme yapmış oluyosun. diğer ödeme türlerinde genelde indirim olmuyo. kredi kartıyla doğrudan ödeme yapmak yerine paypal hesabı açıp onun üzerinden gerçekleştirirsen indirimli oluyo

Ayrica soyle bir guzelligi var kredi karti harcamalarin icinde o kayniyo telefon faturasinda odemek daha bir koyuyor insana :))

merhaba kızlar. epeydir ben de fal bataklığına düştüm. vaktim olduğunda bi ara baktırdığım falcıların yorumlarını da yapıcam ama kahve içtim biraz önce bi fal atayım diyorum. öneriniz var mı? son kez kime atsam?

Binnaz Abladan bana önerebileceğiniz kişiler kimler selin ve keremi denemiştik. Önerileriniz varsa yazar mısınız

binnaz abladan şafak ildeme baktırmıştım ben bi şansımı denemek için burda hiç ismini görmedim beni şaşırtmıştı çok beğenmiştim. gelecek için tahminlerinin tutup tutmadığını görmem için bi kaç hafta daha beklemem gerek ama geçmişi ve şu anki durumu analizi beni çok etkilemişti.
başka deneyen var mı şafak ildemi?

selam kizlar bende de malesef yeniyil ve kotu haberlerle basliyorum, bana bakilan tum fallar patladi hem de hepsi nesibe, venus, sarayli, selena, klothyagmur, kiraze basta olmak uzere baktirdigim herkes catur catur patladi,
hepsiin ortak soyledi bu adamla son kez bir denemeniz var ve sana karsi hisleri var dedigiydi ama bazilari gidisatta tekrar ayrilik gorurken bazilari bu sefer erseyin daha iyi olcagini soylemisti yani sonuc olarak herkes ama herkes bir birlesme gorurken malesef dun anlamiki ben gerizekali gibi bir senedir hersey iyi olur die dusunmusum tekrardan,
ortak bir arkadasimizin dugun resimlerini gordum faceden beyefendi bir kizla sarilmis gulumserken poz verio bana iliskiden korkudan sorunlari olan soyleyen insan yaptigina bakin bende dayanamadim mesaj attim ona bana boyle boyle derken yaptigina bak bumuymus degerin demek kendine buldugun good enough kisi bu diye sana mutluluk dilerim dedim beni kendine yeterli gormedin yada digerleri gibi degerli gormedin anlasilan, ondan gelen cevap senin bildigin gibi bizim sdc arkadas olmamiza imkan yoktu denedik ama mesaj icin tesekkurler, sana herseyin en iyisini dilerim mutlu yillar bu da bir hikayenin hayatimda yine bir yenilginin sonu ben bu yastan sonra nasil birini sevebilirim artik, her denemem ayni husran ne hayata inancim nede mutluluk kavramina inancim kalmadi, yani kizlar bosuna fala paranizi yatirip harcamayin

Canımmmm nolur üzülme hayat karşına dilerim sana herşeyi unutturacak birini çıkarır. en azından sen elinden geleni yapmış oldun ileride keşke diyeceğin birşey kalmamış oldu. İnan her şey geçiyor neleri unutmuyoruz şu hayatta, senin de yaraların kabuk bağlayacak ve elbette geçicek. Lütfen kendini üzme ve hayata dört elle sarıl, ayrıca aşkın da sevginin de yaşı olmaz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…