fatura gelmiyor sadece mailinize bilgisi geliyore onda fatura adresı vs ısteyınce dedım eve mı faturalıyyorlar?
neden bıtanem sende mı sevgılınden ayrıldınn lannn noluyorrrr guzel haberler gelıyordu vallaaaa ıcımee bısey oturuyor boylee duydukcaaa
bu arada ben de dün ayrılmış bulunmaktayım... her şerde bir hayır vardır diyorum ve sadece güç diliyorum...
Arkadaşlar mrb form' da gezerken yazılanların son bir kaç sayfasını okudum umutlarınızı bu kadar yitirmeyin arkadaşlar özellikle yesillimavili arkadaşımız. Şimdi size başımdan uğrunda ölümden döndüğüm aşk hikayemi anlatıcam. 8 yıllık bir ilişkim vardı karşımdaki kişi bu 8 yıllık ilişkide beni kendisine aşık etmek için elinden geleni yaptı tabi ben 5. yılda aşık oldum. Bu ilk 5 yılımızda o askere ben üniversiteye gittim. Üniversiteden döndüğümde 5 yılımız dolmuştu ve ben aşık olmuştum. 8 yılımız olduğunda çatırdamalar başladı ailelerimiz çok farklıydı resmen Türk filmi gibi onun çok tutucu benim ailem ise son derece modern insanlar. Benim tabi iki ailede kesinlikle onay vermedi biz ayrıldık o gitti nişanlandı bu arada ama beni hep rahatsız etti ben bu süreçte üzüntüden yüz felci geçirdim ölümlerden döndüm ama o hem benimle görüşmek istedi hem ailesinin istediği insanla nişanlandı. Gönül bu geldiğinde git diyemedim. Hastalıklı bir ilişki haline gelmişti. Artık kangrenleşmişti ya kesip atıcaktım ya da canım acıya acıya o acıyla yaşıyacaktım. Tabi kesip atmak ne mümkün günden güne eriyordum 1 günde 3 kg verdiğim zamanları biliyorum. Onu uzaktan görsem bile ağlıyordum. Nişanlısı bana nişan günü resimleri göndermişti. Ölüyorum sandım ama ölmedim. Ona en sonunda mail attım o resimleri yolladıktan sonra bekle maç 90 dakika dedim. O saatten sonra asla umudumu yitirmicem dedim kendi kendime. Bi akşam yine beyefendi hem beni arıo hem cebi gece geç saat açmıyorum mesajlar çekio dışardasın sen die bende şimdi çıkıorum bak gör dedim. Gece 00.00 tam :) çıktım arkadaşıma gittim sonra yine arıo tabi arkadaşımdayım dedim gece 04:30 tam arkadaşımın evini bastı çıkardı. Bende ilk ya nişanı atarsın ya da beni asla göremezsin dedim tabi ben 3 yıl acı çektim ama bir gün olsun karşısında güçsüz durmadım baktım ilk defa alıyorum nişanı atıcam söz dedi. Sonra nişanı attı. Bi kaç ay sonra apar topar biz evlendik. Şimdi bir bebeğim var 9 aylık insanlar bizim evliliğimize imrenerek bakıo. Demem o ki arkadaşlar HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN herşeyin bir zamanı var er ya da geç MUTLULUK SİZİ BULACAKTIR. Hani bir laf vardır ya sen ne yapsan herşey olucağına varır. Bende çok fal baktırdım İstanbul'da baktırmadığım falcı kalmadı hepsini bilirim. Ama insanların bu kötü zamanlarından öyle faydalanıyorlar ki. Şöyle oturup hesap yapsam en az 10.000.00 tl em gitmiştir. baktırmayın dicem ama insan rahatlıyor. Baktırmayın diyemem çünkü bende yaşadım aynı şeyleri ama kendinizi kontrol etmeyi bilin arkadaşlar. UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR
belkide çok sabırsısız o yuzden umudumuz tükeniyor herseyeyin bir zamanı olduğunu aklımızdan çıkarıyoruz tek sorun bu tevekkül edemiyoruzAllah bir şekilde birilerini hayatımızdan çıkartıyor arkadaşlar, kapıyı kapatıyor ve bizim için hayırlı olacak yeni kapılar açılması için önümüzü açıyor. Ben buna inanılmaz derecede inanıyorum. O nedenle sizi kaybedenlere dönüp tekrar tekrar bakmayın. En azından bunu yapmaya çaba gösterin...Sizden daha kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta
Teşekkür ederiz. Her şeyin başı sabır siz birbirinize tutundukça kimse karşınızda duramıyor inanın. İlk zamanlar bizde korktuk bizimle konuşmazlar bizi silerler diye düşündük. En basiti ben eşimle görüştüm için üniversiteye annemle küs gidiyordum 3 yıl dile kolay ama şimdi ailem eşimi çok seviyor. Onun ailesi bana yeni yeni alışıyor ama neticede biz kazandık umarım HEPİNİZ ÇOK MUTLU OLURSUNUZ MUTLULUĞU HERKES HAK EDİYOR.benımdee ılıskım bıraz oyle aıleler konusu o yuzden o kdar cok korkuyorum kııama sızın yazdıklarınızı okudum ıcımee dokunduu resmenn ask boylee bısey ıstee magzeretler zorluklar tanımamalı ıkınızde cok guclu askınıza sahıp cıkan ınsanlarmısınızzz o kadar duygulandım kı okurkenn .. bazı seyler secılıyor dost,arkadaşş ama esmızz hayataımıdakı ınsan kaderımızzzz allahh sızı dahadaa mutluu mesutt etsınn ınsallahhh burayaa yazıp mutlu ettınızzz cocugunuzaada uzun saglıklı omurler versın rabbımmm sızın gıbı bı anne babası oldugu ıcın cokk sanslıııı
ya film gbi gozumu kirpmadan okudum..canim ama allah senden yanaymis cunku senden hic vazgecmemis hep onemsemis ..ve allah bozmasin ya insallah nazarlardan saklasin hep mutlu olun burdakilere de dua edinArkadaşlar mrb form' da gezerken yazılanların son bir kaç sayfasını okudum umutlarınızı bu kadar yitirmeyin arkadaşlar özellikle yesillimavili arkadaşımız. Şimdi size başımdan uğrunda ölümden döndüğüm aşk hikayemi anlatıcam. 8 yıllık bir ilişkim vardı karşımdaki kişi bu 8 yıllık ilişkide beni kendisine aşık etmek için elinden geleni yaptı tabi ben 5. yılda aşık oldum. Bu ilk 5 yılımızda o askere ben üniversiteye gittim. Üniversiteden döndüğümde 5 yılımız dolmuştu ve ben aşık olmuştum. 8 yılımız olduğunda çatırdamalar başladı ailelerimiz çok farklıydı resmen Türk filmi gibi onun çok tutucu benim ailem ise son derece modern insanlar. Benim tabi iki ailede kesinlikle onay vermedi biz ayrıldık o gitti nişanlandı bu arada ama beni hep rahatsız etti ben bu süreçte üzüntüden yüz felci geçirdim ölümlerden döndüm ama o hem benimle görüşmek istedi hem ailesinin istediği insanla nişanlandı. Gönül bu geldiğinde git diyemedim. Hastalıklı bir ilişki haline gelmişti. Artık kangrenleşmişti ya kesip atıcaktım ya da canım acıya acıya o acıyla yaşıyacaktım. Tabi kesip atmak ne mümkün günden güne eriyordum 1 günde 3 kg verdiğim zamanları biliyorum. Onu uzaktan görsem bile ağlıyordum. Nişanlısı bana nişan günü resimleri göndermişti. Ölüyorum sandım ama ölmedim. Ona en sonunda mail attım o resimleri yolladıktan sonra bekle maç 90 dakika dedim. O saatten sonra asla umudumu yitirmicem dedim kendi kendime. Bi akşam yine beyefendi hem beni arıo hem cebi gece geç saat açmıyorum mesajlar çekio dışardasın sen die bende şimdi çıkıorum bak gör dedim. Gece 00.00 tam :) çıktım arkadaşıma gittim sonra yine arıo tabi arkadaşımdayım dedim gece 04:30 tam arkadaşımın evini bastı çıkardı. Bende ilk ya nişanı atarsın ya da beni asla göremezsin dedim tabi ben 3 yıl acı çektim ama bir gün olsun karşısında güçsüz durmadım baktım ilk defa alıyorum nişanı atıcam söz dedi. Sonra nişanı attı. Bi kaç ay sonra apar topar biz evlendik. Şimdi bir bebeğim var 9 aylık insanlar bizim evliliğimize imrenerek bakıo. Demem o ki arkadaşlar HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN herşeyin bir zamanı var er ya da geç MUTLULUK SİZİ BULACAKTIR. Hani bir laf vardır ya sen ne yapsan herşey olucağına varır. Bende çok fal baktırdım İstanbul'da baktırmadığım falcı kalmadı hepsini bilirim. Ama insanların bu kötü zamanlarından öyle faydalanıyorlar ki. Şöyle oturup hesap yapsam en az 10.000.00 tl em gitmiştir. baktırmayın dicem ama insan rahatlıyor. Baktırmayın diyemem çünkü bende yaşadım aynı şeyleri ama kendinizi kontrol etmeyi bilin arkadaşlar. UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR
bu arada aklima geldi fal tarihinde baris la selma aydin kadar tarih sallayan insan gormedimhele selma aydin abla dyrum ay bitti 30.gnndeyz bu ay icinde bariscaktik dyrum bu gece bitmedi daha dyo.D.D.D.D bu kadn kadar olumlu olamadim ;D
o kadın ısrarla tarih vermeye devam etmiyor mu kendinden emin hemn de sinir oluyorum sinir!!!! yahu ablam,güzel ablam,tutmuyoo annem verme tarih verme ,annecim yaptığımız kekler bile kıvamı kıvamına tutmuyo bazen, ne diye sayısal loto gibi tarih verirsin ki verme, kendine ver o tarihleri ben şu tarihten itibaren fallarımda tarih vermicem diye kendine söz verbu arada aklima geldi fal tarihinde baris la selma aydin kadar tarih sallayan insan gormedimhele selma aydin abla dyrum ay bitti 30.gnndeyz bu ay icinde bariscaktik dyrum bu gece bitmedi daha dyo.D.D.D.D bu kadn kadar olumlu olamadim ;D
inanın hepinize çok dua ediyorum İnşallah herşey gönlünüzce olurya film gbi gozumu kirpmadan okudum..canim ama allah senden yanaymis cunku senden hic vazgecmemis hep onemsemis ..ve allah bozmasin ya insallah nazarlardan saklasin hep mutlu olun burdakilere de dua edin
kizlar kimseye fal atmadan dua ettm sinavlar iptal olsun diye oldu valla yarin tatil bzm uniye.D.D.D bu gecenim buyuk mutlulugu bu bende:)))))
reklam olduğu çok belliydi ki onun canım arkadaşımKizlar medyum arafa sakin baktirmayin hayatimda bu kadar saçma sapan bir fal görmedim
anca azaldı puslu göruntumneden bıtanem sende mı sevgılınden ayrıldınn lannn noluyorrrr guzel haberler gelıyordu vallaaaa ıcımee bısey oturuyor boylee duydukcaaa
anca azaldı puslu göruntumlan bu fallar ters mı tepıyor noluyor anlamadım! zaten gecen gece 3-4 mutfakta pc basında fala dadanmısken delı bı huzursuzluk korku çöktü içime, gaıpten sesler vs..gece o ampul patladı tıırstım yattım ve ertesi gun ayrıldık anasını satayım bu arada rezzan abla bırkac hafta once onun umursamaz bır tavrın ve senın kıskanclıgınla alakalı ayrılık yasayacaksınız dıye uzulerek soylemıstı. bır süre güçlü ol, o adım atacak ve bu olay aklını basına getırecek demıstı. o adım atsa da çok sey koptu ıcımde. tartısma anında o sinirle yemin ettım ıstemedıgım o seyı yaparsan yüzüne bakmam dıye ve ınada bındı, yaptı...yanı gerı adım atsa da hayrı kalmadı su saatten sonra
Bence de topluca tedaviye gidelim grup indiriminden de faydalanırız zira akıllanamıyoruzkıyamam yaaasen uzmeee kenınıı ınsallh ınsallah farkınaa varır herseyınnn rezzan bazen fena tutturyor kahve falında ıyı tarotunu hıc begenmemıstım ama kahvede tuturdukları oluyor hıslı hatun fazlaa fal baktırmaktan gelıcege manıde oluyoruzz valla onaa ınanıyorum bıde fal baktırıp elımızı kolumuzu baglıyoruz sankı bana oyle gelıyor bazen benımkıyle kavga edıyoruzz aklımdan eve gıdıp fal baktırırım dıye gecırıyorumm hahahaha contalar gevsedı ıyıcee sıyırdık bız valla hastalık oldu bu fal tedavıyemı gıtsek toplasıppp napsakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?