Binnaz Abla

Allah bir şekilde birilerini hayatımızdan çıkartıyor arkadaşlar, kapıyı kapatıyor ve bizim için hayırlı olacak yeni kapılar açılması için önümüzü açıyor. Ben buna inanılmaz derecede inanıyorum. O nedenle sizi kaybedenlere dönüp tekrar tekrar bakmayın. En azından bunu yapmaya çaba gösterin...Sizden daha kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta

benımdee ılıskım bıraz oyle aıleler konusu o yuzden o kdar cok korkuyorum kıı ama sızın yazdıklarınızı okudum ıcımee dokunduu resmenn ask boylee bısey ıstee magzeretler zorluklar tanımamalı ıkınızde cok guclu askınıza sahıp cıkan ınsanlarmısınızzz o kadar duygulandım kı okurkenn .. bazı seyler secılıyor dost,arkadaşş ama esmızz hayataımıdakı ınsan kaderımızzzz allahh sızı dahadaa mutluu mesutt etsınn ınsallahhh burayaa yazıp mutlu ettınızzz cocugunuzaada uzun saglıklı omurler versın rabbımmm sızın gıbı bı anne babası oldugu ıcın cokk sanslıııı

belkide çok sabırsısız o yuzden umudumuz tükeniyor herseyeyin bir zamanı olduğunu aklımızdan çıkarıyoruz tek sorun bu tevekkül edemiyoruz

Teşekkür ederiz. Her şeyin başı sabır siz birbirinize tutundukça kimse karşınızda duramıyor inanın. İlk zamanlar bizde korktuk bizimle konuşmazlar bizi silerler diye düşündük. En basiti ben eşimle görüştüm için üniversiteye annemle küs gidiyordum 3 yıl dile kolay ama şimdi ailem eşimi çok seviyor. Onun ailesi bana yeni yeni alışıyor ama neticede biz kazandık umarım HEPİNİZ ÇOK MUTLU OLURSUNUZ MUTLULUĞU HERKES HAK EDİYOR.

ya film gbi gozumu kirpmadan okudum..canim ama allah senden yanaymis cunku senden hic vazgecmemis hep onemsemis ..ve allah bozmasin ya insallah nazarlardan saklasin hep mutlu olun burdakilere de dua edin

bu arada aklima geldi fal tarihinde baris la selma aydin kadar tarih sallayan insan gormedim hele selma aydin abla dyrum ay bitti 30.gnndeyz bu ay icinde bariscaktik dyrum bu gece bitmedi daha dyo.D.D.D.D bu kadn kadar olumlu olamadim ;D

bu arada aklima geldi fal tarihinde baris la selma aydin kadar tarih sallayan insan gormedim hele selma aydin abla dyrum ay bitti 30.gnndeyz bu ay icinde bariscaktik dyrum bu gece bitmedi daha dyo.D.D.D.D bu kadn kadar olumlu olamadim ;D
o kadın ısrarla tarih vermeye devam etmiyor mu kendinden emin hemn de sinir oluyorum sinir!!!! yahu ablam,güzel ablam,tutmuyoo annem verme tarih verme ,annecim yaptığımız kekler bile kıvamı kıvamına tutmuyo bazen, ne diye sayısal loto gibi tarih verirsin ki verme, kendine ver o tarihleri ben şu tarihten itibaren fallarımda tarih vermicem diye kendine söz ver

Kizlar medyum arafa sakin baktirmayin hayatimda bu kadar saçma sapan bir fal görmedim

neden bıtanem sende mı sevgılınden ayrıldınn lannn noluyorrrr guzel haberler gelıyordu vallaaaa ıcımee bısey oturuyor boylee duydukcaaa
anca azaldı puslu göruntum lan bu fallar ters mı tepıyor noluyor anlamadım! zaten gecen gece 3-4 mutfakta pc basında fala dadanmısken delı bı huzursuzluk korku çöktü içime, gaıpten sesler vs..gece o ampul patladı tıırstım yattım ve ertesi gun ayrıldık anasını satayım bu arada rezzan abla bırkac hafta once onun umursamaz bır tavrın ve senın kıskanclıgınla alakalı ayrılık yasayacaksınız dıye uzulerek soylemıstı. bır süre güçlü ol, o adım atacak ve bu olay aklını basına getırecek demıstı. o adım atsa da çok sey koptu ıcımde. tartısma anında o sinirle yemin ettım ıstemedıgım o seyı yaparsan yüzüne bakmam dıye ve ınada bındı, yaptı...yanı gerı adım atsa da hayrı kalmadı su saatten sonra

kıyamam yaaa sen uzmeee kenınıı ınsallh ınsallah farkınaa varır herseyınnn rezzan bazen fena tutturyor kahve falında ıyı tarotunu hıc begenmemıstım ama kahvede tuturdukları oluyor hıslı hatun fazlaa fal baktırmaktan gelıcege manıde oluyoruzz valla onaa ınanıyorum bıde fal baktırıp elımızı kolumuzu baglıyoruz sankı bana oyle gelıyor bazen benımkıyle kavga edıyoruzz aklımdan eve gıdıp fal baktırırım dıye gecırıyorumm hahahaha contalar gevsedı ıyıcee sıyırdık bız valla hastalık oldu bu fal tedavıyemı gıtsek toplasıppp napsakkk

Bence de topluca tedaviye gidelim grup indiriminden de faydalanırız zira akıllanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…