Binnaz Abla

ahah
ahahahah canim ya cok guldum kavga anndanhemen sonra aklna bu geliyo .D.D.D.D

İkinize de geçmiş olsun. Sonuç olarak bütün falcılar patladı bende olduğu gibi. yettigari sen de tutan oldu mu?
kesınlıkle patlayan parapsıkolojı ve an ıtıbari ıle en yakın zaman ıcın dedıgı tutan rezzan abla. kzıı ıle adaşmışız, rezzan abla ıle de aynı gun dogmusuz :) sevdı benı, sevdım onu uff acık büfe olaydı eyıydı

falcılar pskolog oldu kuzum basımızaaa bı kac faldan sonra o moda gectık ztn ama kendılerıne faydaları olmadıkları ıcın
Fal baktırmamızı tek engelleyecek şey deli gömleği :))) gerçi dokunmatik ekranda biz dilimizle bile kart seçip atarız :)))))))))))

güçlü hatunsun vesselam... ay Allah korusun ben nişan fotolarını görsem...buyuk konusmaktan korkuyorum ama 1ay rapor alırdım o kesın

ya yeni yıldan mıdır nedir kımsede umut yok bir enerji düşüklüğü Allah sonumuzu hayır etsin canlar
halbukı ıyı denenlerın yüzde 99 u ocak senın ıcın bambaska kapılar acacak. her sey 2015te,sabret demiştı...ılkay ve ester kira sabret ocak sonuna dek demişti. edemedım ya la ayyhh sinirim bozuldu feciiii

lan şu ıstısnasız her falda cıkan aaılesındeki cadalozu bı elıme gecırırsem var yaa biiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppp

gecen gun ben yasadım aynı şeyı. fılm ızlıyoruz, bı gerıldık...bır seye kıllandım yıne cvp alamayınca gıtse de fal atsam dıye heyecan yarattım yaa yuh artık!

Fal baktırmamızı tek engelleyecek şey deli gömleği :))) gerçi dokunmatik ekranda biz dilimizle bile kart seçip atarız :)))))))))))
yo yooo artık sezgilerimiz o kaaaaaa kuvvetlendi ki biz de antremanlı olduk baktıra baktıra şu gözle yoğun enerji harcayarak cisimleri hareket ettiriyorlar ya.. biz de gözlerimizle kart seçerdik..
amann inşallah en geç 2016 ya kadar tekrar dönüp okuduğumzda mutlu bir şekilde ahh ne güzel anılarmış, ne geyikler yapmış,ne boş yere ağlamışız deriz.. şaka len şakaaa seneye yine yeni falcıları deniyor olacağız )

Bence de

ahahhaha
hah ahahah yaa ne guldumm .D.D.D supersinizzz.D.D.D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…