- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
reklam olduğu çok belliydi ki onun canım arkadaşım
ahahahah canim ya cok guldum kavga anndanhemen sonra aklna bu geliyo .D.D.D.Dkıyamam yaaasen uzmeee kenınıı ınsallh ınsallah farkınaa varır herseyınnn rezzan bazen fena tutturyor kahve falında ıyı tarotunu hıc begenmemıstım ama kahvede tuturdukları oluyor hıslı hatun fazlaa fal baktırmaktan gelıcege manıde oluyoruzz valla onaa ınanıyorum bıde fal baktırıp elımızı kolumuzu baglıyoruz sankı bana oyle gelıyor bazen benımkıyle kavga edıyoruzz aklımdan eve gıdıp fal baktırırım dıye gecırıyorumm hahahaha contalar gevsedı ıyıcee sıyırdık bız valla hastalık oldu bu fal tedavıyemı gıtsek toplasıppp napsakkk
ahah
ahahahah canim ya cok guldum kavga anndanhemen sonra aklna bu geliyo .D.D.D.D
Bence de topluca tedaviye gidelim grup indiriminden de faydalanırız zira akıllanamıyoruz
kesınlıkle patlayan parapsıkolojı ve an ıtıbari ıle en yakın zaman ıcın dedıgı tutan rezzan abla. kzıı ıle adaşmışız, rezzan abla ıle de aynı gun dogmusuz :) sevdı benı, sevdım onuİkinize de geçmiş olsun. Sonuç olarak bütün falcılar patladı bende olduğu gibi. yettigari sen de tutan oldu mu?
Fal baktırmamızı tek engelleyecek şey deli gömleği :))) gerçi dokunmatik ekranda biz dilimizle bile kart seçip atarız :)))))))))))falcılar pskolog oldu kuzum basımızaaabı kac faldan sonra o moda gectık ztn ama kendılerıne faydaları olmadıkları ıcın
güçlü hatunsun vesselam... ay Allah korusun ben nişan fotolarını görsem...buyuk konusmaktan korkuyorum ama 1ay rapor alırdım o kesınArkadaşlar mrb form' da gezerken yazılanların son bir kaç sayfasını okudum umutlarınızı bu kadar yitirmeyin arkadaşlar özellikle yesillimavili arkadaşımız. Şimdi size başımdan uğrunda ölümden döndüğüm aşk hikayemi anlatıcam. 8 yıllık bir ilişkim vardı karşımdaki kişi bu 8 yıllık ilişkide beni kendisine aşık etmek için elinden geleni yaptı tabi ben 5. yılda aşık oldum. Bu ilk 5 yılımızda o askere ben üniversiteye gittim. Üniversiteden döndüğümde 5 yılımız dolmuştu ve ben aşık olmuştum. 8 yılımız olduğunda çatırdamalar başladı ailelerimiz çok farklıydı resmen Türk filmi gibi onun çok tutucu benim ailem ise son derece modern insanlar. Benim tabi iki ailede kesinlikle onay vermedi biz ayrıldık o gitti nişanlandı bu arada ama beni hep rahatsız etti ben bu süreçte üzüntüden yüz felci geçirdim ölümlerden döndüm ama o hem benimle görüşmek istedi hem ailesinin istediği insanla nişanlandı. Gönül bu geldiğinde git diyemedim. Hastalıklı bir ilişki haline gelmişti. Artık kangrenleşmişti ya kesip atıcaktım ya da canım acıya acıya o acıyla yaşıyacaktım. Tabi kesip atmak ne mümkün günden güne eriyordum 1 günde 3 kg verdiğim zamanları biliyorum. Onu uzaktan görsem bile ağlıyordum. Nişanlısı bana nişan günü resimleri göndermişti. Ölüyorum sandım ama ölmedim. Ona en sonunda mail attım o resimleri yolladıktan sonra bekle maç 90 dakika dedim. O saatten sonra asla umudumu yitirmicem dedim kendi kendime. Bi akşam yine beyefendi hem beni arıo hem cebi gece geç saat açmıyorum mesajlar çekio dışardasın sen die bende şimdi çıkıorum bak gör dedim. Gece 00.00 tam :) çıktım arkadaşıma gittim sonra yine arıo tabi arkadaşımdayım dedim gece 04:30 tam arkadaşımın evini bastı çıkardı. Bende ilk ya nişanı atarsın ya da beni asla göremezsin dedim tabi ben 3 yıl acı çektim ama bir gün olsun karşısında güçsüz durmadım baktım ilk defa alıyorum nişanı atıcam söz dedi. Sonra nişanı attı. Bi kaç ay sonra apar topar biz evlendik. Şimdi bir bebeğim var 9 aylık insanlar bizim evliliğimize imrenerek bakıo. Demem o ki arkadaşlar HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN herşeyin bir zamanı var er ya da geç MUTLULUK SİZİ BULACAKTIR. Hani bir laf vardır ya sen ne yapsan herşey olucağına varır. Bende çok fal baktırdım İstanbul'da baktırmadığım falcı kalmadı hepsini bilirim. Ama insanların bu kötü zamanlarından öyle faydalanıyorlar ki. Şöyle oturup hesap yapsam en az 10.000.00 tl em gitmiştir. baktırmayın dicem ama insan rahatlıyor. Baktırmayın diyemem çünkü bende yaşadım aynı şeyleri ama kendinizi kontrol etmeyi bilin arkadaşlar. UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR
halbukı ıyı denenlerın yüzde 99 u ocak senın ıcın bambaska kapılar acacak. her sey 2015te,sabret demiştı...ılkay ve ester kira sabret ocak sonuna dek demişti. edemedım ya laya yeni yıldan mıdır nedir kımsede umut yok bir enerji düşüklüğü Allah sonumuzu hayır etsin canlar
lan ruhdaş aglarken güldürdün ya la beni :)))))))))))))))))Fal baktırmamızı tek engelleyecek şey deli gömleği :))) gerçi dokunmatik ekranda biz dilimizle bile kart seçip atarız :)))))))))))
Seni ben yerimmmhalbukı ıyı denenlerın yüzde 99 u ocak senın ıcın bambaska kapılar acacak. her sey 2015te,sabret demiştı...ılkay ve ester kira sabret ocak sonuna dek demişti. edemedım ya laayyhh sinirim bozuldu feciiii
Valla neysek oyuz ruhdaşım benim sen gül yeterki :))) dilimizle bile kart seçer yine fal baktırırz deli gömleğiyle de olsa :))))))))lan ruhdaş aglarken güldürdün ya la beni :)))))))))))))))))
lan şu ıstısnasız her falda cıkan aaılesındeki cadalozu bı elıme gecırırsem var yaa biiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppbenımdee ılıskım bıraz oyle aıleler konusu o yuzden o kdar cok korkuyorum kııama sızın yazdıklarınızı okudum ıcımee dokunduu resmenn ask boylee bısey ıstee magzeretler zorluklar tanımamalı ıkınızde cok guclu askınıza sahıp cıkan ınsanlarmısınızzz o kadar duygulandım kı okurkenn .. bazı seyler secılıyor dost,arkadaşş ama esmızz hayataımıdakı ınsan kaderımızzzz allahh sızı dahadaa mutluu mesutt etsınn ınsallahhh burayaa yazıp mutlu ettınızzz cocugunuzaada uzun saglıklı omurler versın rabbımmm sızın gıbı bı anne babası oldugu ıcın cokk sanslıııı
gecen gun ben yasadım aynı şeyı. fılm ızlıyoruz, bı gerıldık...bır seye kıllandım yınekıyamam yaaasen uzmeee kenınıı ınsallh ınsallah farkınaa varır herseyınnn rezzan bazen fena tutturyor kahve falında ıyı tarotunu hıc begenmemıstım ama kahvede tuturdukları oluyor hıslı hatun fazlaa fal baktırmaktan gelıcege manıde oluyoruzz valla onaa ınanıyorum bıde fal baktırıp elımızı kolumuzu baglıyoruz sankı bana oyle gelıyor bazen benımkıyle kavga edıyoruzz aklımdan eve gıdıp fal baktırırım dıye gecırıyorumm hahahaha contalar gevsedı ıyıcee sıyırdık bız valla hastalık oldu bu fal tedavıyemı gıtsek toplasıppp napsakkk
yo yooo artık sezgilerimiz o kaaaaaa kuvvetlendi ki biz de antremanlı olduk baktıra baktıra şu gözle yoğun enerji harcayarak cisimleri hareket ettiriyorlar ya.. biz de gözlerimizle kart seçerdik..Fal baktırmamızı tek engelleyecek şey deli gömleği :))) gerçi dokunmatik ekranda biz dilimizle bile kart seçip atarız :)))))))))))
hahha o kesınValla neysek oyuz ruhdaşım benim sen gül yeterki :))) dilimizle bile kart seçer yine fal baktırırz deli gömleğiyle de olsa :))))))))
Bence deyo yooo artık sezgilerimiz o kaaaaaa kuvvetlendi ki biz de antremanlı olduk baktıra baktıra şu gözle yoğun enerji harcayarak cisimleri hareket ettiriyorlar ya.. biz de gözlerimizle kart seçerdik..
amann inşallah en geç 2016 ya kadar tekrar dönüp okuduğumzda mutlu bir şekilde ahh ne güzel anılarmış, ne geyikler yapmış,ne boş yere ağlamışız deriz..şaka len şakaaa seneye yine yeni falcıları deniyor olacağız )
Çok şükür karı kız yok bizdehahha o kesınalkol, fal; bı karı kızımız yok Allahtan
hah ahahah yaa ne guldumm .D.D.D supersinizzz.D.D.Dyo yooo artık sezgilerimiz o kaaaaaa kuvvetlendi ki biz de antremanlı olduk baktıra baktıra şu gözle yoğun enerji harcayarak cisimleri hareket ettiriyorlar ya.. biz de gözlerimizle kart seçerdik..
amann inşallah en geç 2016 ya kadar tekrar dönüp okuduğumzda mutlu bir şekilde ahh ne güzel anılarmış, ne geyikler yapmış,ne boş yere ağlamışız deriz..şaka len şakaaa seneye yine yeni falcıları deniyor olacağız )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?