Binnaz Abla

hahha o kesın alkol, fal; bı karı kızımız yok Allahtan
lan ruhdaş aglarken güldürdün ya la beni :)))))))))))))))))
yettigari ismini yanlışlıkla da olsa şuan senin göremeyeceğin bir iletide yazdım canım, sana yazdılarına hem çok sempati duyuyor hem içtenliğin için seviyor hem de üzülüyorum..
hepimiz öyle karman çorman, genel yaşantısında belki hiçbir problemi olmayan,işinde,gücünde,okulunda,ailesiyle,arkadaşıyla vs yaşayan cici naif, hem evlenilecek hem eğlenilecek,hamarat,güzel,akıllı,merhametlii..... kızlarız ( tüm falcılar hemen hemen girizgahta bunu söyler tutturdukları tek nokta ), gel gör ki canıım gönül işlerinde hele derinlerde yaşayan tiplersek işin işinden çıkamıyoruz.. evet iyi insan çok, evet, her erkek kötü değil ki ama sadece iyi diye sadece kariyerli diye evlenilmez ki.. arkadaşlık da bile mmaksimum uyum yaşadığımız kişileri seçmiyor muyuz..
Falcılardan da okuyanlar olur,dışardan da belki uzaktan şunlara bak şunlara koca,sevgili derdine düşmüşler başka işleri karları yok diyenler olabilir.. ama ben burada gerek gözlemlerim,gerek birebir iletişim kurduklarımda şunu farkettim..
biz güzel insanlarız,biz kendini satmaya çalışan, tripli,nazlı,nuzlu, kaprisli kızlar değiliz... belki uğruna paralarımızı saçtığımız,ağlafığımız, dertleştiğimiz kişilerin bunlardan haberi yok,olmasın da / karizma çizik,onların egoları tavanla yerle yeksan olurdu o ayrı...
eskiden sigara içenlere kızar, şimdi 10 yıllık aktif içiçi olan benim.. falları ütopik bulan ben şimdi yoluk yoluk falcı peşindeyim..
ve canımım içi burda nadir de olsa güzel haberler alıyoruz.. üzme sen kendini.. ve ne olursa olsun için kan ağlasa da bunu ona belli etme,güçlü dur.. bırak giderse gitsin ,olan bize oluyo yazık değil mi...

DÖNER GELİRSE SENİNDİR;BİZ PİDE SÖYLEDİK
HADİ GÜLÜN ARTIK :)))

nerede yazdın kız? :))) cansın...ınan tebessumle okudu, cok sag ol onemseyıp paylastıgın için... 1senedir yoruldum....sonra yorulurken yormaya basladım...hazmedemedıgım tek sey, benı onca yıpratıp da sadece sonuca odaklanıp benı suclaması. ben ne hıssettırdım de kız boyle paranoyak, guvensız oldu demıyor... dedıgın gıbı unı de bıle yanımda kımseye sıgara ıcırmezdım. hayatta en son yapacagım sey sıgara ıcmektır derdım kı o gunden berı buyuk konusmaktan korkarım cunku meslege basladıktan sonra sıgaraya basladım.gunde 10tane ıle kendımı sınırlandırırken 1yıldır 1pakete cıktı ve son bırkac aydır 1,5 en az hakkımızda hayırlısı dıyorum. ısyan etmıyor, sıtem etmıyorum. sadece beklıyorum. yorulsam da vardır Allahın bı bıldıgı deyıp beklıyorum canım.

Yazmştım işte bi yere uzun hikaye boşver..:))), keşke bi totem yapsak da kendimize bi vade koyup hiçbirimiz fal atmasak bakalıö o zaman bişeyler değişecek mi? şu duygu çok kötü : hani anlaşılamadığımızı düşünüp, karşı tarafın ne düşündüğünü anlamak için sarıyoruz ya şu illete.. gerçekten daha çözümsüz oluyo.. a kişi bişi diyo b başka bir şey.. eğer bilinçaltından bizi etkileyen olumsuz falları kodlarsak kuruntulu olabiliyoruz ve olacakken olmayacak dedşkleri şey gerçekleşiyor.. bu aralar çok düşünüyorum murphy kanunları olsun,çekim yasası olsun vs vb.. aşk dışında hayatımda sürpriz dışında gelişen olayları hatırladıkça onları en az beklediğim/hiç aklıma gelmediği zaman yaşadığımı farkettim..
Allah afffetin bazen dua ederken bile yorulduğumu/nasılsa olmayacak ama ediyim bari diye düşündüğümü hissdiyorum.. aslında belki bunlar bizim imtihanımız belki tevekkül sınavımız belki tekamül bilmiyoruz..
Allah ettğimiz dualara 3 farklı cevap verirmiş .. bunu ingilizce bi yerde okumuştum ;
a) evet
b) hayır
c) senin için daha iyi bir seçeneğim var..
bütün dualarımız c seçeneğiyle yanıt bulsun inşallah..

o konuda yalnz deglsn canim bende yalnz degilmisim cnku bana da benm iliskimde bir yil boyunca paranoyak yapacak kadr dengesiz davranislar sergiledi ve sonucta ben disi sinekten kiskanan bir manyak oldum^^ kendi tabiriyle diyorum! simdi kendi sagliga dondugum icin cok mutluyum insallah eden bulur dyrum

çok güzel demişsiniz atartatart.. insanın başına hersey geliyor asla dediği şeyleri de yapıyor... bu kadar fala merak sarmanın hep imkansızı isteyen insanlar değilsek ya da bazı kişileri faylasıyla idealize edip onları olduklaırndan başka bir yerde konumlandırmıosak ki aşk biraz da böle bişi bir açıklaması da bu olmalı.. yalnız bu fal işi çok enteresan.. benim 3 yıl süren çok inişli çıkışlı dengesizliklerin ihanetlerin gırla gittigi bir ilişkim olmuştu..o dönem bir süre falcı falcı dolaştım.. sanal fal olayı da yoktu o zaman.. yüzde 95 i bu adamla olmayacak bu adamdan bir acık olmaz bu zaten evlenemez evlense de mutlu edemez unut bunu dediler.. bi allahın kulu da çıkıp bununla yuva kurcan mutlu olcan demedi.. nitekim ole de oldu... fakat şimdi tuhaf bir şekilde şu anda fallarıma sebep kişi için yüzde 85 doksan ilişki yaşarsın dio.. olmayacak diyen bi yüzde 10 var ve aralarında çok doğru tespitleri olan da var... o yuzden şaşkınım.. ancak bu gece itibariyle azınlığı dinleyip bu işi nadas a bırakmaya hatta olmayacakmış gibi düşünmeye ve fal olayını bitirmeye karar verdim... zaten gidişat da onların haklı oldugu yönünde ilerliyor bu sefer... çünkü eger yuzde 90 kafasında olursam yani umudum oldukça kişiye hislerim derinleşiyor ve ben çook derinleşebiliyorum :)) bütün duygusal enerjim o oluyor... ne hata varsa kendime buluyor ve kendimi ezalandırıyorum.. yemeğe filan sarıyorum...anlayacağınız odur ki... sizleri takip etmeye dewam edeeğim ve kehanetlerden gercekleşen ya da gerçekleşmeyen olursa ki baya sayıda falcıyla müşerref oldum, bilgi vereceğim...

lütfen üzülmeyelim kızlar, erkekler izim gibi değil, en seven bile bi nokta da eeee dio , biz diyemiyoruz sonra gelsin gözyaşları .....depresyonlar.. bi de tabi bi gerçek var çogu zaman işler.. Seveni üzerler, Üzeni severler....
sevgiyle :))

ben olmayacagini dusunsem bile hep dua ederim cunku hani hz Ibrahim kissasinda bir ayet gecer ya melekler hz ibrahimi cocukla mujdeledigi zaman hz ibrahim ben de karimda kocamisken mi olacak der.. hz ibrahim peygaamber olmasina ragmen isin olacagina sasirarak dua ediyorsa bizim icinde aslnda olmaz ama dyerek dua etmemz Allahin gucune gitmese gerek..zaten Allah isterse ol der o da oluverir* ama yinede aklimizda bos durmuyor olumsuzluk uretiyor napalim kisir dongu bu..Allah kurtarsin bizi..ve bizide mujdelesin:)

ayyyhh söyle söyle neredeeeeee? meshur mu oldum kızzzzz :)))))))))))

Canım benim ya nasıl zor bir durum anlayabiliyorum .
Herşeyin hayırlısı inan ki ... Biz şimdi olmadığı için üzülüyoruz ama inan ki Allah bizi bazı şeylerden koruyodur ,
Dönük baktığımda geçmişe olmadığı için üzüldüğüm günlerce gözyaşı döktüklerim vardı .Şİmdi iyiki olmamışlar diyebiliyorum . Eminim ki senin için en hayırlısı budur ..
Sabır et ... Allah mükafatlandırcaktır seni ..

canlı olarak fal baktırabilceğim binnaz ablada tarot katina da kimi önerebilirsiniz

kızlar benim beklediğim biri vardı şimdi adım attım buz gibi konuştu tüm falcılar gelecek dediği halde. Şimdi bana bir falcı önerin ki anı bilsin geleceği pek bilemiyorlar zaten şu ruh halim yerine gelsin kimse fal atayım çok yüzksek kredisi olmasın? başka br sitede olur

canım ben dün alex e attım bir ayda bir atıyorum geleceği bilemem anla ilgili çok beğeniyorum kahve si 15 8-10 dk bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…