Öldürmeyen acı güçlendirir diyolar ya çok doğru :)güçlü hatunsun vesselam... ay Allah korusun ben nişan fotolarını görsem...buyuk konusmaktan korkuyorum ama 1ay rapor alırdım o kesın
hhahahahhahahahahahhahha o kesınalkol, fal; bı karı kızımız yok Allahtan
hahha o kesınalkol, fal; bı karı kızımız yok Allahtan
yettigari ismini yanlışlıkla da olsa şuan senin göremeyeceğin bir iletide yazdım canım, sana yazdılarına hem çok sempati duyuyor hem içtenliğin için seviyor hem de üzülüyorum..lan ruhdaş aglarken güldürdün ya la beni :)))))))))))))))))
nerede yazdın kız? :))) cansın...ınan tebessumle okudu, cok sag ol onemseyıp paylastıgın için... 1senedir yoruldum....sonra yorulurken yormaya basladım...hazmedemedıgım tek sey, benı onca yıpratıp da sadece sonuca odaklanıp benı suclaması. ben ne hıssettırdım de kız boyle paranoyak, guvensız oldu demıyor... dedıgın gıbı unı de bıle yanımda kımseye sıgara ıcırmezdım. hayatta en son yapacagım sey sıgara ıcmektır derdım kı o gunden berı buyuk konusmaktan korkarım cunku meslege basladıktan sonra sıgaraya basladım.gunde 10tane ıle kendımı sınırlandırırken 1yıldır 1pakete cıktı ve son bırkac aydır 1,5 en azyettigari ismini yanlışlıkla da olsa şuan senin göremeyeceğin bir iletide yazdım canım, sana yazdılarına hem çok sempati duyuyor hem içtenliğin için seviyor hem de üzülüyorum..
hepimiz öyle karman çorman, genel yaşantısında belki hiçbir problemi olmayan,işinde,gücünde,okulunda,ailesiyle,arkadaşıyla vs yaşayan cici naif, hem evlenilecek hem eğlenilecek,hamarat,güzel,akıllı,merhametlii..... kızlarız ( tüm falcılar hemen hemen girizgahta bunu söyler tutturdukları tek nokta ), gel gör ki canıım gönül işlerinde hele derinlerde yaşayan tiplersek işin işinden çıkamıyoruz.. evet iyi insan çok, evet, her erkek kötü değil ki ama sadece iyi diye sadece kariyerli diye evlenilmez ki.. arkadaşlık da bile mmaksimum uyum yaşadığımız kişileri seçmiyor muyuz..
Falcılardan da okuyanlar olur,dışardan da belki uzaktan şunlara bak şunlara koca,sevgili derdine düşmüşler başka işleri karları yok diyenler olabilir.. ama ben burada gerek gözlemlerim,gerek birebir iletişim kurduklarımda şunu farkettim..
biz güzel insanlarız,biz kendini satmaya çalışan, tripli,nazlı,nuzlu, kaprisli kızlar değiliz... belki uğruna paralarımızı saçtığımız,ağlafığımız, dertleştiğimiz kişilerin bunlardan haberi yok,olmasın da / karizma çizik,onların egoları tavanla yerle yeksan olurdu o ayrı...
eskiden sigara içenlere kızar, şimdi 10 yıllık aktif içiçi olan benim.. falları ütopik bulan ben şimdi yoluk yoluk falcı peşindeyim..
ve canımım içi burda nadir de olsa güzel haberler alıyoruz.. üzme sen kendini.. ve ne olursa olsun için kan ağlasa da bunu ona belli etme,güçlü dur.. bırak giderse gitsin ,olan bize oluyo yazık değil mi...
DÖNER GELİRSE SENİNDİR;BİZ PİDE SÖYLEDİK
HADİ GÜLÜN ARTIK :)))
o konuda yalnz deglsn canim bende yalnz degilmisim cnku bana da benm iliskimde bir yil boyunca paranoyak yapacak kadr dengesiz davranislar sergiledi ve sonucta ben disi sinekten kiskanan bir manyak oldum^^ kendi tabiriyle diyorum! simdi kendi sagliga dondugum icin cok mutluyum insallah eden bulur dyrumnerede yazdın kız? :))) cansın...ınan tebessumle okudu, cok sag ol onemseyıp paylastıgın için... 1senedir yoruldum....sonra yorulurken yormaya basladım...hazmedemedıgım tek sey, benı onca yıpratıp da sadece sonuca odaklanıp benı suclaması. ben ne hıssettırdım de kız boyle paranoyak, guvensız oldu demıyor... dedıgın gıbı unı de bıle yanımda kımseye sıgara ıcırmezdım. hayatta en son yapacagım sey sıgara ıcmektır derdım kı o gunden berı buyuk konusmaktan korkarım cunku meslege basladıktan sonra sıgaraya basladım.gunde 10tane ıle kendımı sınırlandırırken 1yıldır 1pakete cıktı ve son bırkac aydır 1,5 en azhakkımızda hayırlısı dıyorum. ısyan etmıyor, sıtem etmıyorum. sadece beklıyorum. yorulsam da vardır Allahın bı bıldıgı deyıp beklıyorum canım.
yettigari ismini yanlışlıkla da olsa şuan senin göremeyeceğin bir iletide yazdım canım, sana yazdılarına hem çok sempati duyuyor hem içtenliğin için seviyor hem de üzülüyorum..
hepimiz öyle karman çorman, genel yaşantısında belki hiçbir problemi olmayan,işinde,gücünde,okulunda,ailesiyle,arkadaşıyla vs yaşayan cici naif, hem evlenilecek hem eğlenilecek,hamarat,güzel,akıllı,merhametlii..... kızlarız ( tüm falcılar hemen hemen girizgahta bunu söyler tutturdukları tek nokta ), gel gör ki canıım gönül işlerinde hele derinlerde yaşayan tiplersek işin işinden çıkamıyoruz.. evet iyi insan çok, evet, her erkek kötü değil ki ama sadece iyi diye sadece kariyerli diye evlenilmez ki.. arkadaşlık da bile mmaksimum uyum yaşadığımız kişileri seçmiyor muyuz..
Falcılardan da okuyanlar olur,dışardan da belki uzaktan şunlara bak şunlara koca,sevgili derdine düşmüşler başka işleri karları yok diyenler olabilir.. ama ben burada gerek gözlemlerim,gerek birebir iletişim kurduklarımda şunu farkettim..
biz güzel insanlarız,biz kendini satmaya çalışan, tripli,nazlı,nuzlu, kaprisli kızlar değiliz... belki uğruna paralarımızı saçtığımız,ağlafığımız, dertleştiğimiz kişilerin bunlardan haberi yok,olmasın da / karizma çizik,onların egoları tavanla yerle yeksan olurdu o ayrı...
eskiden sigara içenlere kızar, şimdi 10 yıllık aktif içiçi olan benim.. falları ütopik bulan ben şimdi yoluk yoluk falcı peşindeyim..
ve canımım içi burda nadir de olsa güzel haberler alıyoruz.. üzme sen kendini.. ve ne olursa olsun için kan ağlasa da bunu ona belli etme,güçlü dur.. bırak giderse gitsin ,olan bize oluyo yazık değil mi...
DÖNER GELİRSE SENİNDİR;BİZ PİDE SÖYLEDİK
HADİ GÜLÜN ARTIK :)))
ayyyhh söyle söyle neredeeeeee? meshur mu oldum kızzzzz :)))))))))))Yazmştım işte bi yere uzun hikaye boşver..:))), keşke bi totem yapsak da kendimize bi vade koyup hiçbirimiz fal atmasak bakalıö o zaman bişeyler değişecek mi? şu duygu çok kötü : hani anlaşılamadığımızı düşünüp, karşı tarafın ne düşündüğünü anlamak için sarıyoruz ya şu illete.. gerçekten daha çözümsüz oluyo.. a kişi bişi diyo b başka bir şey.. eğer bilinçaltından bizi etkileyen olumsuz falları kodlarsak kuruntulu olabiliyoruz ve olacakken olmayacak dedşkleri şey gerçekleşiyor.. bu aralar çok düşünüyorum murphy kanunları olsun,çekim yasası olsun vs vb.. aşk dışında hayatımda sürpriz dışında gelişen olayları hatırladıkça onları en az beklediğim/hiç aklıma gelmediği zaman yaşadığımı farkettim..
Allah afffetin bazen dua ederken bile yorulduğumu/nasılsa olmayacak ama ediyim bari diye düşündüğümü hissdiyorum.. aslında belki bunlar bizim imtihanımız belki tevekkül sınavımız belki tekamül bilmiyoruz..
Allah ettğimiz dualara 3 farklı cevap verirmiş .. bunu ingilizce bi yerde okumuştum ;
a) evet
b) hayır
c) senin için daha iyi bir seçeneğim var..
bütün dualarımız c seçeneğiyle yanıt bulsun inşallah..
selam kizlar bende de malesef yeniyil ve kotu haberlerle basliyorum, bana bakilan tum fallar patladi hem de hepsi nesibe, venus, sarayli, selena, klothyagmur, kiraze basta olmak uzere baktirdigim herkes catur catur patladi,
hepsiin ortak soyledi bu adamla son kez bir denemeniz var ve sana karsi hisleri var dedigiydi ama bazilari gidisatta tekrar ayrilik gorurken bazilari bu sefer erseyin daha iyi olcagini soylemisti yani sonuc olarak herkes ama herkes bir birlesme gorurken malesef dun anlamiki ben gerizekali gibi bir senedir hersey iyi olur die dusunmusum tekrardan,
ortak bir arkadasimizin dugun resimlerini gordum faceden beyefendi bir kizla sarilmis gulumserken poz verio bana iliskiden korkudan sorunlari olan soyleyen insan yaptigina bakin bende dayanamadim mesaj attim ona bana boyle boyle derken yaptigina bak bumuymus degerin demek kendine buldugun good enough kisi bu diye sana mutluluk dilerim dedim beni kendine yeterli gormedin yada digerleri gibi degerli gormedin anlasilan, ondan gelen cevap senin bildigin gibi bizim sdc arkadas olmamiza imkan yoktu denedik ama mesaj icin tesekkurler, sana herseyin en iyisini dilerim mutlu yillarbu da bir hikayenin hayatimda yine bir yenilginin sonu ben bu yastan sonra nasil birini sevebilirim artik, her denemem ayni husran ne hayata inancim nede mutluluk kavramina inancim kalmadi, yani kizlar bosuna fala paranizi yatirip harcamayin
ben kimseyi onermem valla ne yazikki hic cikan biri yok.canlı olarak fal baktırabilceğim binnaz ablada tarot katina da kimi önerebilirsiniz
canlı olarak fal baktırabilceğim binnaz ablada tarot katina da kimi önerebilirsiniz
kızlar benim beklediğim biri vardı şimdi adım attım buz gibi konuştu tüm falcılar gelecek dediği halde. Şimdi bana bir falcı önerin ki anı bilsin geleceği pek bilemiyorlar zaten şu ruh halim yerine gelsin kimse fal atayım çok yüzksek kredisi olmasın? başka br sitede olur
nerde bakıyorcanım ben dün alex e attım bir ayda bir atıyorum geleceği bilemem anla ilgili çok beğeniyorum kahve si 15 8-10 dk bakıyor
nerde bakıyor
hazırım gelecekte tutturuyor mu? karı tarafın düşüncelerini de bİliyor mu?falsepetinde ama olumsuza hazırsan baktır
hazırım gelecekte tutturuyor mu? karı tarafın düşüncelerini de bİliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?