Binnaz Abla

heyecanla bekliyorum canım çok soruyorum ama kısa mı bakıyor bir de sende neleri tutturdu?

benim anla ilgili herşeyi bildi, yazın bir sınavım vardı onun sonucunu bildi aşkla ilgili şeylerde hiç zaman vermedi o yüzden bekliyorum dediklerini benim genelde 8-10 dakika sürdü. biraz geç yorumluyor.

Kızlar tellwede liliyum dikkatimi çekti. Baktıran var mı? Fiyatı biraz pahalı gerçi baktırmam ama merak ettim

Propanol hiç dikkatimi çekmemiş inceleyeyim profilini bir, yeni mi acaba?

Ben Tellwe Naazz a atmıştım ve 1 hafta kadar beklemiştim. Dün falımı iade etmiş fakat yorumundan da eksik bırakmamış. Sağlık sebebiyle bir süredir bakamıyormuş.Yine de benim için yorumlamış.
%100 bilmiş arkadaşlar, gelecek dediği çıkar mı bilemem 70 gün süre vermiş ama şimdiki zaman analizi mükemmel. Ve elbette bu ince davranışını çok takdir ettim

Tellwe'de karanlıklarprensesi'nin duvarından alıntı
"kusura bakmayın ama hayatınıza erkek gırecek sızı mutlu edecek ask yasayacaksınız bunlar nedır anlayamadım madem falda goremedınız profılıme baksaydınız erkek oldugumu ve de tercıhımın bu yonde olmadıgını evlı olmamdan anlardınız ya falları karıstırdınız ya da cok pıs salladınız cok ozur dılerım ama cok cıddıyetsız bır fal degerlendırmesı ya da talıhsızlık falları karıstırmanız nedır kı bu sımdı"

yok artık
şaka gibi bu yaaa,'' tercihimin bu yönde olmadığını...'' ibaresine bittim ahaahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…