tarot mu atssam bakalım tarot atayım barievet karşı tarafı biliyor ama geleceği bilmiyorum zaten çok net tarih hiç vermedi canım :s
tarot mu atssam bakalım tarot atayım bari
yazarımyazar mısın geldikten sonra beğenip beğenmediğini
heyecanla bekliyorum canım çok soruyorum ama kısa mı bakıyor bir de sende neleri tutturdu?yazarım
heyecanla bekliyorum canım çok soruyorum ama kısa mı bakıyor bir de sende neleri tutturdu?yazar mısın geldikten sonra beğenip beğenmediğini
heyecanla bekliyorum canım çok soruyorum ama kısa mı bakıyor bir de sende neleri tutturdu?
benim anla ilgili herşeyi bildi, yazın bir sınavım vardı onun sonucunu bildi aşkla ilgili şeylerde hiç zaman vermedi o yüzden bekliyorum dediklerini benim genelde 8-12 dakika sürdü. biraz geç yorumluyor.
allahallah olumsuz da mi konusuyor bana oyle bir konusmustuki dedim tarih tutarsa evlencez biz bu cocukla dedim oyle guzel anlatmistiki yaaa ahahh olmadi da ztn dedigi hicbirseyfalsepetinde ama olumsuza hazırsan baktır
allahallah olumsuz da mi konusuyor bana oyle bir konusmustuki dedim tarih tutarsa evlencez biz bu cocukla dedim oyle guzel anlatmistiki yaaa ahahh olmadi da ztn dedigi hicbirsey
Tellwe'de karanlıklarprensesi'nin duvarından alıntı
"kusura bakmayın ama hayatınıza erkek gırecek sızı mutlu edecek ask yasayacaksınız bunlar nedır anlayamadım madem falda goremedınız profılıme baksaydınız erkek oldugumu ve de tercıhımın bu yonde olmadıgını evlı olmamdan anlardınız ya falları karıstırdınız ya da cok pıs salladınız cok ozur dılerım ama cok cıddıyetsız bır fal degerlendırmesı ya da talıhsızlık falları karıstırmanız nedır kı bu sımdı"
Duvarında hemen başlarda yorumlarda görürsünyok artık
şaka gibi bu yaaa,'' tercihimin bu yönde olmadığını...'' ibaresine bittim ahaahahhaha
Denedim ben cok da memnun kaldim anlik tespitlerine sok olmustumfalcı aylin i denemiş olan var mı???
Denedim ben cok da memnun kaldim anlik tespitlerine sok olmustum
aylin anda ve geçmişte baya iyiydi ayrıntı vermememe rağmen. kahve atmıştım benfalcı aylin i denemiş olan var mı???
aylin anda ve geçmişte baya iyiydi ayrıntı vermememe rağmen. kahve atmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?