Binnaz Abla

yazar mısın geldikten sonra beğenip beğenmediğini
canım alex şimdi falıma bakmış, tarot yollamıştım onbeş dakika boyuncca konuşmuş. Tam ego tatmini, kart kart bakmış güzel bir kızsın diye ısrarla söylemiş kişiliğimi analiz etmiş çevremdeki sorduğum adam hakkında fazla malumat vermemş başkalarına bakıyor seni yedekte tutuyor ayağına gitmiş sana geri döndüğünde onu sallama demiş. Soru sınırı koymamış. Aşk hayatımla ilgili başkasından bahsetmiş gelecek konusunda sadece onu söylemiş. Bilmiyorum valla içimi rahatlattı psikolog gibiydi. Sizde de sen güzel bir kızsın, zekisin diye muhabbet çevirdi mi?

bu arada şunu da belirtmek isterim ki adam resmen soru kısıtlaması yapmadan on bqeş dakika fal bakmış bundan sonra telwe de fal baktırmam. gerçek falı buldum.

hayır alıngan kırılgan olduğumu söyledi parayı elimde tutabildiğimi hırslı olduğumu falan söyledi

hayır alıngan kırılgan olduğumu söyledi parayı elimde tutabildiğimi hırslı olduğumu falan söyledi
hmm demek ki kız olduğum için psikolojik olarak yaptığı bir bakım değil , herkese aynı şeyi söylemiyor teşekkür ederim canım önerdiğin için ilk defa bir fal sonunda kafam karışık kalmadı yani aklımda soru kalbimde umut olmadı

bn ekimde baktrmisim bana da sen cok alimlisin sevgln bunu anlayacak sana donecek demisti ya basi ya sonu yanlis heralde donen monen olmadi ahahahha

sevindim bana da hep çok mutlu olacaksın falan filan diyenler faso çıktı o yüzden bana da iyi geliyor alex

bn ekimde baktrmisim bana da sen cok alimlisin sevgln bunu anlayacak sana donecek demisti ya basi ya sonu yanlis heralde donen monen olmadi ahahahha
bende gelecekten pek bir şey söylemedi zaten kendisi diyor ben gelecek hakkında pek söyleyemiyorum diye sadece biri olacağını söylemiş ama o kişi hakkında net bilgi yok bilemeyeceğim artık

evet bana da hiç tarih vermedi olur ama sen adım atmalısın dedi sadece zaten artık geleceği biliyorum diyen kesin tarih verenlere güvenmiyorum karşımdaki insanın ne düşündüğünü anlatması bilmesi benim için en önemlisi

aha aynen çünkü tarih illa bir beklenti doğruyor olacağı varsa da olmuyor hiçbir şey. Düşünce anlamak ona göre temkinli davranmak yeteri bence arada baktırırm buna.

şimdi aylin in falı geldi kızlar her ayrıntıyı bilmiş çok şaşırdım inanılmaz ama bekle demiş bundan önce baktırdığım herkes sen adım at demişti çok kararsızım :s
bana sen adim at diyende olmustu hatta ileri gidip sen adim atmassan bu is haytta olmaz senn aramani bekliyor cok grrlu aramaz falan folan.... sen adim atma dyende..ben kendime yedorip mesj atmadim hic..bence pisman olmayacagn seyi yap.reddeilsen mi cok uzulursun boyle beklersen mi ..bunu dusun bence

canım ben öyle o atsın ben atmam diyen kızlardan değilim kaçkez konuşalım diye mesaj attım ama cevap atmadı o yüzden tekrar adım atmaktan ve üzülmekten korkuyorum

canım ben öyle o atsın ben atmam diyen kızlardan değilim kaçkez konuşalım diye mesaj attım ama cevap atmadı o yüzden tekrar adım atmaktan ve üzülmekten korkuyorum
bosver ozaman adim atmissin sen zaten bahanesi de var hani bir geri donus yapmak icn daha zorlama bence.

Off kimin aramasini bekliyorsan, arar insallah canim.
artik kimsennkini beklemiyorm hayatim, fallarla beraber o kisnin defterini kapattm..ama ynede arasa telfnu yuzune kapatsam fena olmaz.D.D sagol yinede canim dilegin icin:)))

şimdi aylin in falı geldi kızlar her ayrıntıyı bilmiş çok şaşırdım inanılmaz ama bekle demiş bundan önce baktırdığım herkes sen adım at demişti çok kararsızım :s
Canim aylin bende de herseyi bildi bana bekle dedi sanki olayi biliyormus gibi anlatti bana cok sasirdim kahve bakmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…