Binnaz Abla

Bu aylin bir yolun var daki mi ? Baktırmıştım ben ona da çok karışık yazmıştı pek anlayamamıştım benn :))

O sana donecek ama yakin zamanda değil yazmis tarih vermedi sen zaten bi adim atmissin yazmis bi ara bi msj atmistim kucuk bi konusma oldu sadece sende de böyle ayrinti bildi mi
simdi tekrar okudum..bende iliski neden bitmis kismni ii bilmis.o kadnndan hoslandim ya bos degl bence bende de nokta atislari var yani.

Kizlar bu arada acelya tugra ilk ciktiginda burda firtinalar kopmustu ben oyle hatirliyorum baya bi seven begenen olmustu az once en mantikli o geldi ona fal gonderdim ben de ne diyosunuz

ya bana donecegi tarihi vermemis ama aynen soyle yazmis biraksamustu haftaicine denk gelen bir gunde sana aniden mesj atacak... sanki kureden izliyo olacaklari.
bişey sorucam sana bunu söyleyen falcı aylin mi? bana bunun aynısını tellwede fama söylemişti çok net hatırlıuyorum. hatta aylinin fama olmasından da şüpheleniyorum ben. inşallah famadır zaten çok memnun kalmıştım ben ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…