bekle dyp tarih verdi mi canimCanim aylin bende de herseyi bildi bana bekle dedi sanki olayi biliyormus gibi anlatti bana cok sasirdim kahve bakmisti
Merhaba kizlar, falalemdeki Mukadessi denedim, acaip nokta atişlari yapti bende birde olumlu olumsuz herşeyi söylemiş yani tavsiye ederim onu
O sana donecek ama yakin zamanda değil yazmis tarih vermedi sen zaten bi adim atmissin yazmis bi ara bi msj atmistim kucuk bi konusma oldu sadecebekle dyp tarih verdi mi canim
Ben de kahve baktırdım bana pespembeydi
simdi tekrar okudum..bende iliski neden bitmis kismni ii bilmis.o kadnndan hoslandim ya bos degl bence bende de nokta atislari var yani.O sana donecek ama yakin zamanda değil yazmis tarih vermedi sen zaten bi adim atmissin yazmis bi ara bi msj atmistim kucuk bi konusma oldu sadecesende de böyle ayrinti bildi mi
Kızlar çıkan fal haberlerim var. Ama şu an çok sinirliyim. Zamanım olursa okuyup yazıcam kimlerin bildiğini. Ama ilk aklıma gelen medyumselena kadın her falında bahsetti bana bu durumdan.
Bana da öyle geldi offf offf bekle bekle eridimsimdi tekrar okudum..bende iliski neden bitmis kismni ii bilmis.o kadnndan hoslandim ya bos degl bence bende de nokta atislari var yani.
Evet canm bi yolun var dakiBu aylin bir yolun var daki mi ? Baktırmıştım ben ona da çok karışık yazmıştı pek anlayamamıştım benn :))
artik kimsennkini beklemiyorm hayatim, fallarla beraber o kisnin defterini kapattm..ama ynede arasa telfnu yuzune kapatsam fena olmaz.D.D sagol yinede canim dilegin icin:)))
ya bana donecegi tarihi vermemis ama aynen soyle yazmis biraksamustu haftaicine denk gelen bir gunde sana aniden mesj atacak... sanki kureden izliyo olacaklari.Bana da öyle geldi offf offf bekle bekle eridim
Kahve miydi senin kiBana da öyle geldi offf offf bekle bekle eridim
Hahah :) insallah mutlu olacagin sekilde sonlanir diyim o zaman :)
Tellwe'de bakıyomedyumselena hangi sitedeydi
:) :) tanidik bi falci cikmasin daya bana donecegi tarihi vermemis ama aynen soyle yazmis biraksamustu haftaicine denk gelen bir gunde sana aniden mesj atacak... sanki kureden izliyo olacaklari.
bişey sorucam sana bunu söyleyen falcı aylin mi? bana bunun aynısını tellwede fama söylemişti çok net hatırlıuyorum. hatta aylinin fama olmasından da şüpheleniyorum ben. inşallah famadır zaten çok memnun kalmıştım ben ondan :)ya bana donecegi tarihi vermemis ama aynen soyle yazmis biraksamustu haftaicine denk gelen bir gunde sana aniden mesj atacak... sanki kureden izliyo olacaklari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?