Binnaz Abla

ahahah canim ya ben şok ben iptal ! aylin yazdi bunu bana canim 3 gn kadr once

Yaa kızlar fal sepetinde samiras günay mı neydi öyle biri var ismi yanlış yazmış olabilirim yorumları güzel uazmışlar . Baktıran var mı aranızda fal atmayı düşünüyorum ?

Yaa kızlar fal sepetinde samiras günay mı neydi öyle biri var ismi yanlış yazmış olabilirim yorumları güzel uazmışlar . Baktıran var mı aranızda fal atmayı düşünüyorum ?
Bana aralik ayi demişti cikmadi dedigi ayy ne cok fal baktirmisim ben

Evet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena

ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.

Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.

Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz

Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı

Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı

Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle

Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.

Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.

[/QUOTE]
Canimmm benimm sikmaa canini sakin sizz ne kadardir cikiyorsunuz ki nedir bu yani nasil bir yuzsuzluk mesaj cekmiss valla ben burda okurken sinirlendi kiza bakyaa valla bu zamanda bunlardan korkcaksin erkeklerden cok sende bitanem kendini hicc uzmee insallah duzelirr aranizzzz bu arada falcilarda sana bilmiss baya ama olumsuz seyleri bilsinler ztn hihhh insallah olumlularda cikar cok mutlu olursun sevdiginleee

aaaa hadsize bak ya gurursuz mudur nedir? böyle kızları hiç anlamıyorum ne kadar hafifler böyle hiç mi gurur yok kadın dediğin azıcık ağır olur şuna bak. ne diye mesaj atmış ki sana? çıldırmamak elde değil eminim ama onun amacı da böyle yapıp sizin aranızı bozmak.sinsi yaa sinir oldum

Canimmm benimm sikmaa canini sakin sizz ne kadardir cikiyorsunuz ki nedir bu yani nasil bir yuzsuzluk mesaj cekmiss valla ben burda okurken sinirlendi kiza bakyaa valla bu zamanda bunlardan korkcaksin erkeklerden cok sende bitanem kendini hicc uzmee insallah duzelirr aranizzzz bu arada falcilarda sana bilmiss baya ama olumsuz seyleri bilsinler ztn hihhh insallah olumlularda cikar cok mutlu olursun sevdiginleee[/QUOTE]

1 yıl oldu canım. Teşekkürler. Aynen erkeği, kadını yok bu işin. Karaktersiz insanlar her cinsten türüyor.

Erkek arkadaşın hakkında yanılıyosun. Aldatır, gözü doymaz bilmem ne. Neyseki güvenim tam. Amacına ulaşamadı, koz vermedim.
çünkü daha önce erkek arkadaşım bahsetmişti böyle bi kız var başıma bela bırakmıyor diye. Yaptıklarını da anlatmıştı. Şaşırmadım o yüzden böyle bir mesaj atmasına.
Üzülüyorum böylelerine. Yazık.

Olay benimle ve hoşlandiğim kişi ile ilgili audrey yanlişlikla foruma yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…