ahahah canim ya ben şok ben iptal ! aylin yazdi bunu bana canim 3 gn kadr oncebişey sorucam sana bunu söyleyen falcı aylin mi? bana bunun aynısını tellwede fama söylemişti çok net hatırlıuyorum. hatta aylinin fama olmasından da şüpheleniyorum ben. inşallah famadır zaten çok memnun kalmıştım ben ondan :)
niye iki isim kullaniyoki:/ahahah canim ya ben şok ben iptal ! aylin yazdi bunu bana canim 3 gn kadr once
iki isim değil aslında tellweden ayrılmıştı oniye iki isim kullaniyoki:/
fama anda ve geçmişte çok iyiydi hatta dediklerini de yaşadım ama benimkinin araması hafta içi akşamüstü olmadıahahah canim ya ben şok ben iptal ! aylin yazdi bunu bana canim 3 gn kadr once
kesin bişey yok ben öyle olmasından şüpheleniyodum zaten ikisine de baktırdım ama günahını almayayım şimdi kadının. üstelik famanın bana söylediği şeyin aynısını aylin başka birisine söylemişYaa aylin fama mı şimdiii ? Ben mi yanlış anladım :)))
Ben katina baktırmiştim. ben çok beğendim
Bana aralik ayi demişti cikmadi dedigi ayy ne cok fal baktirmisim benYaa kızlar fal sepetinde samiras günay mı neydi öyle biri var ismi yanlış yazmış olabilirim yorumları güzel uazmışlar . Baktıran var mı aranızda fal atmayı düşünüyorum ?
Yaa kızlar fal sepetinde samiras günay mı neydi öyle biri var ismi yanlış yazmış olabilirim yorumları güzel uazmışlar . Baktıran var mı aranızda fal atmayı düşünüyorum ?
Yorumlarını okudum, katinada çıktı diyenler var.Hissiyat, şaşırtıcı şeyler ,nokta atışı var mıydı?
ben pek beğenmedim tutarsızdıKizlar bu arada acelya tugra ilk ciktiginda burda firtinalar kopmustu ben oyle hatirliyorum baya bi seven begenen olmustu az once en mantikli o geldi ona fal gonderdim ben de ne diyosunuz
Canimmm benimm sikmaa canini sakin sizz ne kadardir cikiyorsunuz ki nedir bu yani nasil bir yuzsuzluk mesaj cekmiss valla ben burda okurken sinirlendiEvet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
Yani ben beğendim anlik ve düşünce analizi süper, birde 3-4 falci ile paralel şeyler söyledi :)
aaaa hadsize bak ya gurursuz mudur nedir? böyle kızları hiç anlamıyorum ne kadar hafifler böyle hiç mi gurur yok kadın dediğin azıcık ağır olur şuna bak. ne diye mesaj atmış ki sana? çıldırmamak elde değil eminim ama onun amacı da böyle yapıp sizin aranızı bozmak.sinsi yaa sinir oldumEvet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
aaaa hadsize bak ya gurursuz mudur nedir? böyle kızları hiç anlamıyorum ne kadar hafifler böyle hiç mi gurur yok kadın dediğin azıcık ağır olur şuna bak. ne diye mesaj atmış ki sana? çıldırmamak elde değil eminim ama onun amacı da böyle yapıp sizin aranızı bozmak.sinsi yaa sinir oldum
aaaa hadsize bak ya gurursuz mudur nedir? böyle kızları hiç anlamıyorum ne kadar hafifler böyle hiç mi gurur yok kadın dediğin azıcık ağır olur şuna bak. ne diye mesaj atmış ki sana? çıldırmamak elde değil eminim ama onun amacı da böyle yapıp sizin aranızı bozmak.sinsi yaa sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?