Bende merak ettim mukaddes'i. Uzun ve detaylı mı bakıyordestinyx94
ben de baktırdım mukaddese uzun ve detaylı.. katina da daha orta şekerli, kahve biraz daha pembe..
bende selena ve aylın cok zıt seyler soyledı...selena: ıhanet olacak, kesın ayrılık derken, aylın: martta evlılık ısteyecek ve o zmn da su ankı gıbı ınancın sıfırken bır anda 2015te kendını evlılık kosturmacasında bulacaksın dedı...su an 3gundur ayrı oldugumuzdan selena onde gozukuyorEvet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
aradi ama yanu.D.D kac ay olmustki canm benmki 7.ayinda aylinde kurtarmaz yani beni.D.D.Dfama anda ve geçmişte çok iyiydi hatta dediklerini de yaşadım ama benimkinin araması hafta içi akşamüstü olmadı
bende selena ve aylın cok zıt seyler soyledı...selena: ıhanet olacak, kesın ayrılık derken, aylın: martta evlılık ısteyecek ve o zmn da su ankı gıbı ınancın sıfırken bır anda 2015te kendını evlılık kosturmacasında bulacaksın dedı...su an 3gundur ayrı oldugumuzdan selena onde gozukuyorama rezzan abla 1ocakta durumu ınnaılmaz analız etmıs ve erkek ark ımın gecmişi hakkında kımsenın tahmın etmedıgını net sekılde soyledıkten sonra yakın zmnda kıskanclık ve onun umursamazlıgı yzuunden ayrılık yasayacaksınız ama ondan gelecek pişmalık adımı ile bu ayrılık onu kendıne getırmiş olacak ve iyiye ısaret demiştı...o an ne alaka len demiştım, ayrılıgın ıyısı mı olur aynen 3gun once benım kıskanclıkla yapma dedıgım seyı ısrarla yapmaya kalkması ve yaparsan yüzüne bakmam dememi s...lememesi yüzünden ayrıyız... hayırlısı... ama rezzan abla baska dıyorum ve sıra beklıyorum
gelecek için hıc ıddıalı degıldı bende canım.olur dıye hıssedıyorum ama zmn dedı. ıddıa ettıgı tek sey yakın gelecektekı onca gecıcı ayrılıktı ki oldu maalesefRezzan ablaya yazın baktırmıştım. Çok tatlı biri ama dedikleri çıkmadı. Belki tekrar denerim:) umarım iyi olan falların çıkar.
bnde baktirdim aynen fossFos derim, burda baktıranlar oldu, kimseye çıkmadı.
aradı aradı :) bizde de 6 ay olmuştu vallaaradi ama yanu.D.D kac ay olmustki canm benmki 7.ayinda aylinde kurtarmaz yani beni.D.D.D
Olay benimle ve hoşlandiğim kişi ile ilgili audrey yanlişlikla foruma yazdi
pardon???Bunlara da inaniyosunuz yaniiii
Takma kafana ruhdaşım :)) ben de bizi aşağılayan bu arkadaş nereden çıktı diye baktım da mesajlarına vajinismus forumundan gelmiş yani buradaki olayı kavraması kolay değil haliylepardon???
Takma kafana ruhdaşım :)) ben de bizi aşağılayan bu arkadaş nereden çıktı diye baktım da mesajlarına vajinismus forumundan gelmiş yani buradaki olayı kavraması kolay değil haliyle
Hayır olmadı canım. O da bir dertle bir forumda ama buradaki insanların dertlerine ve çözüm arayışlarına sanki salakmışız gibi aşağılar yaklaşımından dolayı kesinlikle çirkin bulmuyorum. Kendisine bizim burada dertlerimize çözüm arayışımız saçma geliyosa bu foruma gelip aşağılamasın kimseyi arkadaşımsence de bu yaptığın çok çirkin bir saldırı olmadı mı?
hak edene, hak ettiği gibi... saldırı değil, savunmaydı ; dikkatini çekerimsence de bu yaptığın çok çirkin bir saldırı olmadı mı?
bu mudur algın?!! hangı forumdan geldıgı değil olay; bu forumla alakası olmadığı idi vurgulanan...yani tamam o bu foruma saldırmaya gelmiş olabilir ama bir kadına vajinismus üstünden saldırmaya çalışmak çok çirkin.
Hayır olmadı canım. O da bir dertle bir forumda ama buradaki insanların dertlerine ve çözüm arayışlarına sanki salakmışız gibi aşağılar yaklaşımından dolayı kesinlikle çirkin bulmuyorum. Kendisine bizim burada dertlerimize çözüm arayışımız saçma geliyosa bu foruma gelip aşağılamasın kimseyi arkadaşım
hak edene, hak ettiği gibi... saldırı değil, savunmaydı ; dikkatini çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?