Binnaz Abla

bende selena ve aylın cok zıt seyler soyledı...selena: ıhanet olacak, kesın ayrılık derken, aylın: martta evlılık ısteyecek ve o zmn da su ankı gıbı ınancın sıfırken bır anda 2015te kendını evlılık kosturmacasında bulacaksın dedı...su an 3gundur ayrı oldugumuzdan selena onde gozukuyor ama rezzan abla 1ocakta durumu ınnaılmaz analız etmıs ve erkek ark ımın gecmişi hakkında kımsenın tahmın etmedıgını net sekılde soyledıkten sonra yakın zmnda kıskanclık ve onun umursamazlıgı yzuunden ayrılık yasayacaksınız ama ondan gelecek pişmalık adımı ile bu ayrılık onu kendıne getırmiş olacak ve iyiye ısaret demiştı...o an ne alaka len demiştım, ayrılıgın ıyısı mı olur aynen 3gun once benım kıskanclıkla yapma dedıgım seyı ısrarla yapmaya kalkması ve yaparsan yüzüne bakmam dememi s...lememesi yüzünden ayrıyız... hayırlısı... ama rezzan abla baska dıyorum ve sıra beklıyorum

Rezzan ablaya yazın baktırmıştım. Çok tatlı biri ama dedikleri çıkmadı. Belki tekrar denerim:) umarım iyi olan falların çıkar.

Rezzan ablaya yazın baktırmıştım. Çok tatlı biri ama dedikleri çıkmadı. Belki tekrar denerim:) umarım iyi olan falların çıkar.
gelecek için hıc ıddıalı degıldı bende canım.olur dıye hıssedıyorum ama zmn dedı. ıddıa ettıgı tek sey yakın gelecektekı onca gecıcı ayrılıktı ki oldu maalesef

Takma kafana ruhdaşım :)) ben de bizi aşağılayan bu arkadaş nereden çıktı diye baktım da mesajlarına vajinismus forumundan gelmiş yani buradaki olayı kavraması kolay değil haliyle

sence de bu yaptığın çok çirkin bir saldırı olmadı mı?

yani tamam o bu foruma saldırmaya gelmiş olabilir ama bir kadına vajinismus üstünden saldırmaya çalışmak çok çirkin.

sence de bu yaptığın çok çirkin bir saldırı olmadı mı?
Hayır olmadı canım. O da bir dertle bir forumda ama buradaki insanların dertlerine ve çözüm arayışlarına sanki salakmışız gibi aşağılar yaklaşımından dolayı kesinlikle çirkin bulmuyorum. Kendisine bizim burada dertlerimize çözüm arayışımız saçma geliyosa bu foruma gelip aşağılamasın kimseyi arkadaşım

hak edene, hak ettiği gibi... saldırı değil, savunmaydı ; dikkatini çekerim

vajinismusu öne sürerek saldırmaya çalışmak, bacağı kopmuş birine "ehehehe senin bacağın bile yok, sen anlamazsın" demek gibi. ufacık damarınıza basan herkese böylesi belaltı saldırmamanız lazım. bakın saldırmayın demiyorum ama saldırınız (ya da savunmanız) hakettiği ayarda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…