- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Aynen.... sanırsın millet diğer forumlarda uzaya mekik fırlatıyo tövbe tövbeee.bu mudur algın?!! hangı forumdan geldıgı değil olay; bu forumla alakası olmadığı idi vurgulanan...
yahu allah aşkına arkadaşım, yapma=) algım bu tabi ki çünkü yapılan bu=) neden bana karşı da saldırganlaştın, anlamıyorum.bu mudur algın?!! hangı forumdan geldıgı değil olay; bu forumla alakası olmadığı idi vurgulanan...
Orada kastedilen tamamen alakasız bir forumdan sırf aşağılamak için bi satır yazıp burada yeri geldiğinde göz yaşı döken, dertleşen, birbirimize destek olmaya çalışan insanlara konuya vakıf olmadan saldırmasıdır. Kusura bakmasın kimse ben burada dökülen her göz yaşına çok üzülüyorum ve herkes sadece bildiği ve anladıı yerde dursun...vajinismusu öne sürerek saldırmaya çalışmak, bacağı kopmuş birine "ehehehe senin bacağın bile yok, sen anlamazsın" demek gibi. ufacık damarınıza basan herkese böylesi belaltı saldırmamanız lazım. bakın saldırmayın demiyorum ama saldırınız (ya da savunmanız) hakettiği ayarda olsun.
yaaaa cglik attm gorunce allahm bende kafalar yandi .D.D.D yaaa cooook sevndm canim hatta nasil sevndm anlatamammmmm demek bana da umut var.D.D.D.D oley yuppi falan.D.Daradı aradı :) bizde de 6 ay olmuştu valla
beynini yıpratmak istemeyenler istediği organla algılamakta özgür tatlımAynen.... sanırsın millet diğer forumlarda uzaya mekik fırlatıyo tövbe tövbeee.
Doğru söylüyosun bitanem. kim en çok neredeyse diğer konuları hiç takip etmiyosa algılaması zaten beklenmez ama işte hangi forumdan buraya gelip yine aynı şekilde derdi olan insaları aşağılayana nerden geldiğini ve buradaki konua vakıf olmadığından bahsetmeyi saldırı sananlar var. Acaba burada dökülen göz yaşlarından haberleri var mı? bir kişinin küçücük güzel bir haberine adeta kendimize olmuş gibi sevindiğimizden haberleri var mı acaba? insan olabilmek harbiden zor...beynini yıpratmak istemeyenler istediği organla algılamakta özgür tatlım
Evet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
tatlım; saldırı ,hakaret denen şey eğer ki biz alakamız olmayan bir forma atlayıp oradaki insanların derdine dil uzatsaydık kabülümdü...ama burada saldırı yapan değil, saldırıya uğrayan konumundayız...bak gördün mü ne önemli benim mesleğim, okuduğunu anlamayı öğretmek babındaDoğru söylüyosun bitanem. kim en çok neredeyse diğer konuları hiç takip etmiyosa algılaması zaten beklenmez ama işte hangi forumdan buraya gelip yine aynı şekilde derdi olan insaları aşağılayana nerden geldiğini ve buradaki konua vakıf olmadığından bahsetmeyi saldırı sananlar var. Acaba burada dökülen göz yaşlarından haberleri var mı? bir kişinin küçücük güzel bir haberine adeta kendimize olmuş gibi sevindiğimizden haberleri var mı acaba? insan olabilmek harbiden zor...
merak etme selena bana da cok ucta konustu canım. olmayacak dıyen tek ınsan... hani gelecekte belki diğer iyi denen 20 kişi yanılır ve olmayacak dıyen selena tutturur, bılemem ama an analizinde bile sevgilimi bir canavar yaptı :) durum analizindeki basarısıszlıgından dolayı gelecek yorumuna ıtımat etmıyorum.bu medyumselena bir bana tutmadı :S tam bugün falcı aylin e attım umarım bana dedikleri çıkar ama 4 ay dedi banada hayırlısı :s
m
merak etme selena bana da cok ucta konustu canım. olmayacak dıyen tek ınsan... hani gelecekte belki diğer iyi denen 20 kişi yanılır ve olmayacak dıyen selena tutturur, bılemem ama an analizinde bile sevgilimi bir canavar yaptı :) durum analizindeki basarısıszlıgından dolayı gelecek yorumuna ıtımat etmıyorum.
sence sıkıntı yok arkadaşım... senin ınanadıgın bircok şey, medet umdugun bırcok sey de bıze anlamsız gelebılır ama bız senın dertlestıgın formlara dalarak ınancına, umuduna saygısızlık etmıyoruz...konuya atlamadan önce keske bırkac gun bıle olsa takıp etseydın forumu...mesele; ınanmak değil, paylaşım...Ya niye böyle büyüttün ki ben falcılara nasıl inaniyosunuz onu anlamıyorum yani beni dikkate almissin ki nereden geldiğime bakıyorsun sıkıntı yok yanlışım varsa affola...
valla umarım olumsuz deyıp yanılmıştır ama içten içe onun yanılgılarını görmek umut verıyor bana :/ yerden yere vurdu var ya 1hafta gözumden gıtmedı yazdıkları...çünkü genel kanı; selenanın dedıklerının cıktıgı yöndeydi. umarım yanıldıgı o payda olurum gelecekte de...canım benim direk sınav sonucuydu ve yüzde 100 yanılma bu kadar olmaz
Biz de zaten sen olmasan böyle mal mal yaşayıp gidecektik. Biz bişey bilmiyoruz aydınlattığın için sağol ama bir dahaki sefere bir foruma ortadan dalarken insanlara saygılı olursan sevinirim... sen de başka dertlerden muzdaripsin ama başka insanlarla empati kurmaktan çok ama çok uzaksınTmm sinirlenmeyin bu konuda derin bilgilerim olmasa atlamazdim buraya
:)
Yani insanlar kendini rahatlatmak adına böyle şeylere inanmasinlar die fırladım birsey biliyorum ki öyle dedim...
niye, sen de mi umut tacirliği yaptın?!Tmm sinirlenmeyin bu konuda derin bilgilerim olmasa atlamazdim buraya
:)
Yani insanlar kendini rahatlatmak adına böyle şeylere inanmasinlar die fırladım birsey biliyorum ki öyle dedim...
canım ılkayın durum ve gecmiş analızı harıka. ama katınasındansa tarotunu tavsıye ederım...ha gelecek dersen iddiada bulunmadı ki bulunsa cok meyletmezdim; ama şu anki durum ve karsıdakinin duygu düşünce ve kaynakları analizinde çok ıyıydı dıyebılırım.ben ilkaya birkaç fal atmıştım geçmişte ama hiçbiri durmuyor şuan ne düşünüyorsunuz çıkan çıkmayan var mı
kusura bakma da senin derdıne çaresiz dense ve biz nıye hala umut beslıyorsun diye sana salak muamelesi yapsak ne hissederdin?!. ruhdaşım gibi EMPATİ diyorum...yaşayarak öğrenmek zorunda kalmak zor iş...Biz de zaten sen olmasan böyle mal mal yaşayıp gidecektik. Biz bişey bilmiyoruz aydınlattığın için sağol ama bir dahaki sefere bir foruma ortadan dalarken insanlara saygılı olursan sevinirim... sen de başka dertlerden muzdaripsin ama başka insanlarla empati kurmaktan çok ama çok uzaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?