Binnaz Abla

Geniş bilgilerin olsa kaç yazar insanlık namına empati kuramadıktan sonra. Ben göreceğimi gördüm merak etme isteyen de bakar görür ama ben senin yaptığın saygısızlığı o foruma dalıp yapmam. Bu arada ben sana fal bakıyosun demedim zerre kadar empatin, başkalarının dertlerine saygın, anlayışın yok diyorum. Söylediklerimin arkasındayım

hımmm kaç ayda atlatmışşın okuduk :) bu saatte yanlış yerdesin o zmn hay allammmm zorla konuşturacak beni yaa

Beni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)

Ayıbın yolu kayıp ben yanlışım varsa ilk başta affola dedim baktım bunlar saldırıyor bende Taşkalaya vurdum neyse

Beni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)
ne oldum deme tatlım şu fallar bi çıksın, benden sana en sevdiğin jel hediye...hadi yavrum, dön forumuna...buradaki ınsanları aşağılayacağına, o enerjiyi dön de onca ay seni sabırla bekleyen (ki umarım!) kocacıgına harca...

Arkadasim yaptiginin ne kadar ayip oldugunun farkindasindir umarim yazik sana
kelebekkk_ canım farkındaysan arkadaşın aklı başka bir yerde takılı kalmış yani henüz yazdıklarımızı ve uyarılarımız anlama düzeyine geçmemiş. Yazık valla insancık var insan var işte şu dünya ve Allah hepimizi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim...

Sen rahat ol bebem benden de size hepinize Türk Kahvesi Ahaha burdayım ben bir yere gitmiyorum burası eğlenceli

Ben ilk başta sizden affola dedim siz üstüme geldiniz walla hiç kusura bakmayin

Okuyordum tutamadim kendimi canim insanlarin duygulariyla dalga gecme cesaretini nasil buluyorlar anlamıyorum biz sanki cok meraklıyiz keyfimizden fal baktiriyoruz drdigin gibi insanlik meselesi bu

Sen rahat ol bebem benden de size hepinize Türk Kahvesi Ahaha burdayım ben bir yere gitmiyorum burası eğlenceli
çelme takıp pardon demek seninki...bence sen o 5aylık dönem için kapat bir kahve işte zamanında üzüntüden akan gözyaşları yerini zevk, mutluluk gözyaslarına bırakınca; şu an burada onlarca gözyaşı döken ınsanı anlamanı beklemıyoruz zaten. diyorum ya, ne oldum deme... bence bır daha sorgula kendını...bu saatte niye pc basındayım dıye

Daha eglenceli bisi bulamamis anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…