- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
kusura bakma da senin derdıne çaresiz dense ve biz nıye hala umut beslıyorsun diye sana salak muamelesi yapsak ne hissederdin?!. ruhdaşım gibi EMPATİ diyorum...yaşayarak öğrenmek zorunda kalmak zor iş...
Geniş bilgilerin olsa kaç yazar insanlık namına empati kuramadıktan sonra. Ben göreceğimi gördüm merak etme isteyen de bakar görür ama ben senin yaptığın saygısızlığı o foruma dalıp yapmam. Bu arada ben sana fal bakıyosun demedim zerre kadar empatin, başkalarının dertlerine saygın, anlayışın yok diyorum. Söylediklerimin arkasındayımBen fal bakıyorum demedim geniş bilgilere sahibim dedim sadece sizde olmayan şey :) güzel yer burası sevdim ben burayı :)
Valla muzdarip değilim iyi takip etseydin atlattigimi gorurdun He cnm ya kuramiyorum empati öğret biraz bana
hımmm kaç ayda atlatmışşın okuduk :) bu saatte yanlış yerdesin o zmnBen fal bakıyorum demedim geniş bilgilere sahibim dedim sadece sizde olmayan şey :) güzel yer burası sevdim ben burayı :)
Valla muzdarip değilim iyi takip etseydin atlattigimi gorurdun He cnm ya kuramiyorum empati öğret biraz bana
Arkadasim yaptiginin ne kadar ayip oldugunun farkindasindir umarim yazik sanaBeni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)
ne oldum deme tatlımBeni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)
Beni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)
Arkadasim yaptiginin ne kadar ayip oldugunun farkindasindir umarim yazik sana
ben de senin özeline agzıma geleni sayıp affola deyip bır soluk sonra senin derdinle alay etmeye devam etsem; affolur mu dersinAyıbın yolu kayıp ben yanlışım varsa ilk başta affola dedim baktım bunlar saldırıyor bende Taşkalaya vurdum neyse
Okuyordum tutamadim kendimi canim insanlarin duygulariyla dalga gecme cesaretini nasil buluyorlar anlamıyorum biz sanki cok meraklıyiz keyfimizden fal baktiriyoruz drdigin gibi insanlik meselesi bukelebekkk_ canım farkındaysan arkadaşın aklı başka bir yerde takılı kalmış yani henüz yazdıklarımızı ve uyarılarımız anlama düzeyine geçmemiş. Yazık valla insancık var insan var işte şu dünya ve Allah hepimizi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim...
çelme takıp pardon demek seninki...bence sen o 5aylık dönem için kapat bir kahveSen rahat ol bebembenden de size hepinize Türk Kahvesi Ahaha burdayım ben bir yere gitmiyorum burası eğlenceli
Daha eglenceli bisi bulamamis anlasilançelme takıp pardon demek seninki...bence sen o 5aylık dönem için kapat bir kahveişte zamanında üzüntüden akan gözyaşları yerini zevk, mutluluk gözyaslarına bırakınca; şu an burada onlarca gözyaşı döken ınsanı anlamanı beklemıyoruz zaten. diyorum ya, ne oldum deme... bence bır daha sorgula kendını...bu saatte niye pc basındayım dıye
bence az daha egzersiz lazım :))))Daha eglenceli bisi bulamamis anlasilan
Bence o egzersizleri bırakıp beyin egzersizi yapsın. İnsanlık adına bi faydası olur belki...bence az daha egzersiz lazım :))))
Beyin ona calisiyosaa :)Bence o egzersizleri bırakıp beyin egzersizi yapsın. İnsanlık adına bi faydası olur belki...
Ağırlığı oraya verince egzersiz konusunda algıladığı yer de farklı oluyo :)))Beyin ona calisiyosaa :)
ayy durun sizi okumaktan saatlerce bekledıgım rezzan ablayı dınleyemıyorum :))))Ağırlığı oraya verince egzersiz konusunda algıladığı yer de farklı oluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?