Ayyy buna cok sevindim bana da güzel seyler soyledi bekliyorum :)ben bu kadının uzerıne kahve falı tanımıyorum!!!!! cidden yanımda olsa bu kadar bılemez... ilk dedıgı çıktı ve şu anda da acaba mı dedıgım tek nokta yok dedıklerınde.
tatlım keşke yasadıklarımı gorme ve rezzanın dedıklerını duyma sansınız olsaydı...bır de farklı bı enerjı var onda.kımsede bulamadıım kı 2.ester kira derım, 7/24 yanımda sanki anasını satayım ben , bızı bu kadar ıyı ıfade edemezdım...ayrıca en son 3-4ay sonra dedıgı tarıh aylın,saraylı, esterkira ve ıyı denen bırkac kişi ıle aynı bakalım...2.dınleyısımde ark ettım kı cok bastırmamıs, ıddıa etmemıs gelecek konusunda yıne...Ayyy buna cok sevindim bana da güzel seyler soyledi bekliyorum :)
beynini yıpratmak istemeyenler istediği organla algılamakta özgür tatlım
Evet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
panpa merak ettim özel olmayan kısımlarını özelden göndermek ister misinben kahve baktırdım, ben de mi katina yapsam
Ayıbın yolu kayıp ben yanlışım varsa ilk başta affola dedim baktım bunlar saldırıyor bende Taşkalaya vurdum neyse
Kızlar kahve falı baktıracağım ama önereceğiniz biri var mı? Söyle son zamanlarda yazılanları okudum da biryolunvar Falcı aylin, Emine ve Falalem Rezzan abla Tellwe saraylı gibi isimler konuşulmuş. Yardım lütfen.
Kızlar kahve falı baktıracağım ama önereceğiniz biri var mı? Söyle son zamanlarda yazılanları okudum da biryolunvar Falcı aylin, Emine ve Falalem Rezzan abla Tellwe saraylı gibi isimler konuşulmuş. Yardım lütfen.
Canım çok sevindim senin adına inşallah her şey böyle güzel devam eder çıkan fallar bizede umut oluyor bisey sormak istiyorum sarayli selena ester kira bunlardan denedigin varmiydi peki.kızlaaaaaaaar bir süre aranızda yoktum. malum dileğim kabul olmuştu ve barışmıştık sevgilimle. şimdi falları çıkan kişileri yazıyorum tekrardan:
Rezzan Abla: ilk falı çıktı, ikincisinde sapıttı
Mert Reiki: tamamı çıktı barışcaksınız demişti
Nurşah: o da barışacaksınız ama biraz zamanı var demişti.
Afra: barışmadan bir kaç gün önce baktırmıştım bir iki güne görüşmeniz var dedi haklı çıktı barıştık
Umut Işık: ne olursa olsun siz beraber olacaksınız demişti.
ester'i denedim ve bana olacağını ama sonunu pek iyi görmediğini söyledi tatlımCanım çok sevindim senin adına inşallah her şey böyle güzel devam eder çıkan fallar bizede umut oluyor bisey sormak istiyorum sarayli selena ester kira bunlardan denedigin varmiydi peki.
Ayline bravo bu kadar net soylemesi sadece zamanda yanilmiEvet kızlar meseleden bahsedeyim. Erkek arkadaşımın karaktersiz bir eski sevgilisi var ve aramızı bozmak için bana mesaj attı.
sesli fallarımı dinleyemiyorum şu an yazılı olanlardan bu durumdan bahsedenler şunlar. Ama en net bilen falcı aylin sonrasında medyum selena
ugga: 3. Kişi yüzünden erkek arkadaşına olan güvenin sarsılacak dedi. Güvenim sarsılmadı ama bazı şeyleri bana yumuşatarak anlatmış ona kızdım.
Barkiel: geçmişinde kalan bir ilişkinin izleri var ama sevgi manasında değil demiş. Benimkinden taraf bi şey yok ama kız sülük gibi. Bu da ucundan kıyısından değinmiş.
Zanfira: erkek arkadaşını yoldan çıkarmaya çalışan biri var ama erkek arkadaşın yüz vermiyor filan demiş. Eh bu da değinmiş biraz
Medyumselena: direkt olarak söylemiş. 3. kişi yüzünden sorun yaşayacaksınız bu onun tarafından biriyle ilgili demiş. Ve bunu bana bütün fallarında söylemiş. Sonunda çıktı
Falcı aylin: geçmişte kız arkadşı var. Senle iletişime geçecek. Erkek arkadaşın bunu öğrenecek ve çok sinirlenecek 10 ay içinde olacak demiş. Aynen böyle oldu. 10 ay beklemeye gerek kalmadı 3 hafta sonra çıktı
Eylül başak: bu ilişkinin varlığını istemeyen bir kadın var demiş. Aynen öyle
Şimdilik göz atabildiklerim bunlar kızlar sesli falları dinlemeye üşeniyorum ama orda bahseden yoktu diye hatırlıyorum.
Falcı aylin ve medyumselenayı da tebrik ediyorum.
Herkesin problemi tabiki farkli bu topigin konusunun ne olduguda belli ve biz hepimiz yasini basini almis insanlariz neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok sukurku biliyoruz bence herkes kendi derdiyle ilgilensin ilgili topiclerdeHerkese merhaba, konuyu çok açıp dallandırıp budaklandırmıcam ancak ; eğer birisi veya birileri herhangi bir sayfadan gelip /bu sayfanın ne olduğu hiç önemli değil, gelip de alakası olmayan bir sayfaya siz bunlara mı inanıyorsunuz diye çıkışta bulunamaz!!!! saldırıysa bu da saldırıdır!. Ya Allah aşkına burdaki herkes falın da ne olduğunu biliyor,her şeyin farkında .. ve bilinçli kişiler.Mantıken inanmamanın,koşullamamanın gerektiğini,hatta çok baktırınca ters teptiğini falan fisman tüm yalınlığıyla paylaşıyoruz.. sen nasıl x bir sayfada malum problemin için okuyorsan paylaşımları,burdakiler de naçizhane bunları paylaşıyor sakınmadan/çekinmeden..
Hee bi de şundan da eminim haa; nasıl falcılar da burayı takip ediyorsa.forumu da dışardan köstebek gibi takip eden hatta öne sürdüğümüz isimlere gidip baktıran ,onların fiyat artışına sebep olanlar da hadli/hadsiz buraya gelip bizi fal baktırmakla suçlayıp/ahkam kesen kişiler de var
Sözün özü; problemin her neyse umarım bi çözüm bulursun sevgili fal forumuna saldırıda bulunan arkadaşım :), hatta bunu n için falcıya bile danışabilirsin
Kimsenin hele ki umarsızca hadsizce gelip bu başlığı ve başlık altında konuşan üyeleri eleştirmreye hakkı yok!!
Ayline bravo bu kadar net soylemesi sadece zamanda yanilmi
Herkesin problemi tabiki farkli bu topigin konusunun ne olduguda belli ve biz hepimiz yasini basini almis insanlariz neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok sukurku biliyoruz bence herkes kendi derdiyle ilgilensin ilgili topiclerde
Evet fallının cıkmasına sevındım, bızlerınde bı cogu eski sevgılıyız ama gıdıp adama yapışmıyorum kendımızı yere yapıştırıyoruz.:).bencede yenı sevgılı arama huzur kaçırma bize ters..gunde 100 fal baktırırım genede aramam o kadarda degıll..Öncelikle şu eski sevgililerin yapışkan haline sinir oluyorum, bir insan bu kadar mı gurursuz olur ya
Ve falının çıktığı bir falcı ile karşılaşmış olman ise fevkaladenin fevkindeDarısı bize efenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?