Binnaz Abla

Ayyy buna cok sevindim bana da güzel seyler soyledi bekliyorum :)
tatlım keşke yasadıklarımı gorme ve rezzanın dedıklerını duyma sansınız olsaydı...bır de farklı bı enerjı var onda.kımsede bulamadıım kı 2.ester kira derım, 7/24 yanımda sanki anasını satayım ben , bızı bu kadar ıyı ıfade edemezdım...ayrıca en son 3-4ay sonra dedıgı tarıh aylın,saraylı, esterkira ve ıyı denen bırkac kişi ıle aynı bakalım...2.dınleyısımde ark ettım kı cok bastırmamıs, ıddıa etmemıs gelecek konusunda yıne...

beynini yıpratmak istemeyenler istediği organla algılamakta özgür tatlım

ilkokul çocuğu ayarında saldırıp ondan sonra da konuyu kaynatmak için 78 tane daha mesaj yazmışsın. öncelikle kendi kişilik sorunlarını, insanlara durduk yere saldırmadan halletmeyi becermen lazım.
vajinismus başlığına gidip "siz cinselliği böyle tü kaka gibi gördükçe ne yazık ki böyle sorunlarla çok uğraşırsınız ama işin acı yanı, kendi kız ve oğlan çocuklarınızı da aynı hastalıklı kültürle yetiştirmekten geri kalmazsınız" diye oradaki duruma yönelik gerekli tepkileri gösteren bir insanım gerektiği zaman.
e fal topiklerinde dolandığıma göre belli ki fal da baktırıyorum. hayatımda yaptığım birçok şeyden biri de bu.

ama bir kadın gayet sinir bozucu bir şekilde bile olsa gelip "eheheh bunlara mı inanıyorsunuz" dedi diye, "vajinismus başlığından gelmiş, anlamaz tabi" diye o kadına saldırılırsa, "lütfen saldırılarınızda biraz daha mert olun" uyarısını yapmak zorunda kalırım.
bu uyarımı da gayet efendi, saygılı, iyi niyetli bir şekilde yaptım. çünkü vajinismus zaten psikolojik bir durum. ve bu kadın eğer kalkmış bu sorununu o forumda paylaşmışsa, sizin mal bulmuş mağribi gibi bunun üstüne giderek bu hassas duruma çomak sokmaya hakkınız olamaz.
kaldı ki, bu lafı eden arkadaş yani deepbluem, senden çok daha anlayışlı ve sakin cevap verdi benim yazdığıma. yani o mesajı o yazdı, ben de ona nacizane bir hatırlatmada bulundum ama sen yettigari, yırtık dondan çıkar gibi ve fütursuzca önüne gelene saldırmaya başladın.
kusura bakma da minnak, sen kimsin de karşındaki insana "beyin yerine başka organla okumak" bilmem ne diyorsun=) haddini bileceksin. karşındaki kadının hassas konularına çomak sokmayacaksın.
eğer deepbluem'in o mesajında kastettiği "başka topiklerden gelmiş, burayı anlayamaz tabi hemen" olsa idi, ısrarla "vajinismus topiği" lafını kullanmazdı, sen de yüz bulup ısrarla "yok egzersiz, yok gecenin bu saatinde niye pcdesin, yok bilmem ne" diye adice saldırmaya devam etmezdin.
daha fazla kelimelerimi israf etmeyeceğim. birazcık olsun insan taklidi yapmayı deneyerek bu çirkinliklerini sona erdirebilirsin umarım. ha bu arada, senin mesleğine kurban=D senin bile mesleğin varsa, bu işsizlere şaşmamak elde değil ^_^
daha fazla da muhatap olmazsak sevinirim. zaten ömrümün çok değerli dakikaları yok yere gitti. bu kadarı yeter.

Öncelikle şu eski sevgililerin yapışkan haline sinir oluyorum, bir insan bu kadar mı gurursuz olur ya
Ve falının çıktığı bir falcı ile karşılaşmış olman ise fevkaladenin fevkinde Darısı bize efenimm

panpa merak ettim özel olmayan kısımlarını özelden göndermek ister misin ben kahve baktırdım, ben de mi katina yapsam

Ya şu katina falından bende atayım, hiç baktırmadım, belki bilmediğim şeyler var
Böylelikle düzgün giden bir beraberliğinde içine ederim belki, tövbe bismillah ahahahaha

Ayıbın yolu kayıp ben yanlışım varsa ilk başta affola dedim baktım bunlar saldırıyor bende Taşkalaya vurdum neyse

Senin baştan başa uslübun dahi yanlış, buradaki arkadaşların sana cevap yazması dahi seni onure edecek birşey olmalı bu yazım tarzınla...Allah herkese dengesini ve haddini bilmesini nasip etsin herşeyden önce.

Kızlar kahve falı baktıracağım ama önereceğiniz biri var mı? Söyle son zamanlarda yazılanları okudum da biryolunvar Falcı aylin, Emine ve Falalem Rezzan abla Tellwe saraylı gibi isimler konuşulmuş. Yardım lütfen.

aylin i ben beğendim çok uzun değil yorumu ama herşeyi bildi

Kızlar biryolunvar dan mail geldi. Bugün üye girişi ile fal gönderen herkese fal değerinin %20 si hediye diye.
Daha dün İlkay a ve Haydar yüksel e attım. Bilseydim bir gün daha beklerdim

Aylin ve Rezzan ablayı öneririm

kızlaaaaaaaar bir süre aranızda yoktum. malum dileğim kabul olmuştu ve barışmıştık sevgilimle. şimdi falları çıkan kişileri yazıyorum tekrardan:
Rezzan Abla: ilk falı çıktı, ikincisinde sapıttı
Mert Reiki: tamamı çıktı barışcaksınız demişti
Nurşah: o da barışacaksınız ama biraz zamanı var demişti.
Afra: barışmadan bir kaç gün önce baktırmıştım bir iki güne görüşmeniz var dedi haklı çıktı barıştık
Umut Işık: ne olursa olsun siz beraber olacaksınız demişti.

Canım çok sevindim senin adına inşallah her şey böyle güzel devam eder çıkan fallar bizede umut oluyor bisey sormak istiyorum sarayli selena ester kira bunlardan denedigin varmiydi peki.

Canım çok sevindim senin adına inşallah her şey böyle güzel devam eder çıkan fallar bizede umut oluyor bisey sormak istiyorum sarayli selena ester kira bunlardan denedigin varmiydi peki.
ester'i denedim ve bana olacağını ama sonunu pek iyi görmediğini söyledi tatlım

Herkese merhaba, konuyu çok açıp dallandırıp budaklandırmıcam ancak ; eğer birisi veya birileri herhangi bir sayfadan gelip /bu sayfanın ne olduğu hiç önemli değil, gelip de alakası olmayan bir sayfaya siz bunlara mı inanıyorsunuz diye çıkışta bulunamaz!!!! saldırıysa bu da saldırıdır!. Ya Allah aşkına burdaki herkes falın da ne olduğunu biliyor,her şeyin farkında .. ve bilinçli kişiler.Mantıken inanmamanın,koşullamamanın gerektiğini,hatta çok baktırınca ters teptiğini falan fisman tüm yalınlığıyla paylaşıyoruz.. sen nasıl x bir sayfada malum problemin için okuyorsan paylaşımları,burdakiler de naçizhane bunları paylaşıyor sakınmadan/çekinmeden..
Hee bi de şundan da eminim haa; nasıl falcılar da burayı takip ediyorsa.forumu da dışardan köstebek gibi takip eden hatta öne sürdüğümüz isimlere gidip baktıran ,onların fiyat artışına sebep olanlar da hadli/hadsiz buraya gelip bizi fal baktırmakla suçlayıp/ahkam kesen kişiler de var
Sözün özü; problemin her neyse umarım bi çözüm bulursun sevgili fal forumuna saldırıda bulunan arkadaşım :), hatta bunu n için falcıya bile danışabilirsin
Kimsenin hele ki umarsızca hadsizce gelip bu başlığı ve başlık altında konuşan üyeleri eleştirmreye hakkı yok!!

Ayline bravo bu kadar net soylemesi sadece zamanda yanilmi
Herkesin problemi tabiki farkli bu topigin konusunun ne olduguda belli ve biz hepimiz yasini basini almis insanlariz neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok sukurku biliyoruz bence herkes kendi derdiyle ilgilensin ilgili topiclerde

, aynen öyle Sevgili Lalecim, forumda herkese hitap eden başlık var, kusura bakmasın kimse tepki-etki meselesi.. bu hasssas konuda üzerine gitmek hoş olmaz ama bizimkiler ondan da hassas , keyfi değil, öylesine değil.. aman herkes neyin ne olduğunu biliyor.. ARİFE TARİF GEREKMEZ

E
Evet fallının cıkmasına sevındım, bızlerınde bı cogu eski sevgılıyız ama gıdıp adama yapışmıyorum kendımızı yere yapıştırıyoruz.:).bencede yenı sevgılı arama huzur kaçırma bize ters..gunde 100 fal baktırırım genede aramam o kadarda degıll..

gördümm o hadsizi bende cok sinirlendim sırf bunu yazmak için girdim bacılar biz falcıların bizi kandırdığını bile bilede gideriz falada inanırız inanmayızda bu kimseyi ilgilendirmezz başka sayfalara girip insanların derdiyle alay etmekle bu aynıı şey çok ayıp gerçekten kimse kimseyi ilgilendirmez bu başlık sadece fal değil bana gire biz derdimizi sıkıntımızı da paylaşıyoruz burda insanlar birbirlerinii uyarıyolarr yeri gelincee terapi gibi iyi hissediyoruzz kendimizi kimseyi ne benim param ne inancım ne inandıklarım ilgilendirirr kimseninn aklına ihtiyacımız yok bizim çok şükürd buraya gelip yırtıkk dndan cıkar gibi ahkam kesmeyin yaa o zaman daha akıllı olmuyonuz sadece daha az insan oluyonuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…