Ben buraya fal baktirmasam dahi girip yaziyorum cunku sizlerle sevinip sizlerle uzuluyorum ve kimseye anlatamadigim durumlari yazdigimda olmustur yani anlayana burasi oyle bir topik dostluk kardeslik topigi bana gore oylede devam edecek, aynen öyle Sevgili Lalecim, forumda herkese hitap eden başlık var, kusura bakmasın kimse tepki-etki meselesi.. bu hasssas konuda üzerine gitmek hoş olmaz ama bizimkiler ondan da hassas , keyfi değil, öylesine değil.. aman herkes neyin ne olduğunu biliyor.. ARİFE TARİF GEREKMEZ
TEK SEY YAZICAM :SANANE YAVRUU SANANE.:)))))))))Beni merak edip okumaya devam edin ahahaha :) ben atlattim en azından siz halen fal fal die takılan :) :)
ilkokul çocuğu ayarında saldırıp ondan sonra da konuyu kaynatmak için 78 tane daha mesaj yazmışsın. öncelikle kendi kişilik sorunlarını, insanlara durduk yere saldırmadan halletmeyi becermen lazım.
vajinismus başlığına gidip "siz cinselliği böyle tü kaka gibi gördükçe ne yazık ki böyle sorunlarla çok uğraşırsınız ama işin acı yanı, kendi kız ve oğlan çocuklarınızı da aynı hastalıklı kültürle yetiştirmekten geri kalmazsınız" diye oradaki duruma yönelik gerekli tepkileri gösteren bir insanım gerektiği zaman.
e fal topiklerinde dolandığıma göre belli ki fal da baktırıyorum. hayatımda yaptığım birçok şeyden biri de bu.
ama bir kadın gayet sinir bozucu bir şekilde bile olsa gelip "eheheh bunlara mı inanıyorsunuz" dedi diye, "vajinismus başlığından gelmiş, anlamaz tabi" diye o kadına saldırılırsa, "lütfen saldırılarınızda biraz daha mert olun" uyarısını yapmak zorunda kalırım.
bu uyarımı da gayet efendi, saygılı, iyi niyetli bir şekilde yaptım. çünkü vajinismus zaten psikolojik bir durum. ve bu kadın eğer kalkmış bu sorununu o forumda paylaşmışsa, sizin mal bulmuş mağribi gibi bunun üstüne giderek bu hassas duruma çomak sokmaya hakkınız olamaz.
kaldı ki, bu lafı eden arkadaş yani deepbluem, senden çok daha anlayışlı ve sakin cevap verdi benim yazdığıma. yani o mesajı o yazdı, ben de ona nacizane bir hatırlatmada bulundum ama sen yettigari, yırtık dondan çıkar gibi ve fütursuzca önüne gelene saldırmaya başladın.
kusura bakma da minnak, sen kimsin de karşındaki insana "beyin yerine başka organla okumak" bilmem ne diyorsun=) haddini bileceksin. karşındaki kadının hassas konularına çomak sokmayacaksın.
eğer deepbluem'in o mesajında kastettiği "başka topiklerden gelmiş, burayı anlayamaz tabi hemen" olsa idi, ısrarla "vajinismus topiği" lafını kullanmazdı, sen de yüz bulup ısrarla "yok egzersiz, yok gecenin bu saatinde niye pcdesin, yok bilmem ne" diye adice saldırmaya devam etmezdin.
daha fazla kelimelerimi israf etmeyeceğim. birazcık olsun insan taklidi yapmayı deneyerek bu çirkinliklerini sona erdirebilirsin umarım. ha bu arada, senin mesleğine kurban=D senin bile mesleğin varsa, bu işsizlere şaşmamak elde değil ^_^
daha fazla da muhatap olmazsak sevinirim. zaten ömrümün çok değerli dakikaları yok yere gitti. bu kadarı yeter.
Allah yardımcın olsun ama sana saldırdığını defaten yazdığın arkadaşlar bu topiğin en hassas kişileri arasında!!!! yavrum benim,annem sen pat diye geldin buraya biz mi senin her ne olursa olsun bak her ne olursa olsun gezindiğin sayfaya gelip aaaaaa sizin bu rahatsızlığınız mı vaaarrrr???? diye laf attık???ilkokul çocuğu ayarında saldırıp ondan sonra da konuyu kaynatmak için 78 tane daha mesaj yazmışsın. öncelikle kendi kişilik sorunlarını, insanlara durduk yere saldırmadan halletmeyi becermen lazım.
vajinismus başlığına gidip "siz cinselliği böyle tü kaka gibi gördükçe ne yazık ki böyle sorunlarla çok uğraşırsınız ama işin acı yanı, kendi kız ve oğlan çocuklarınızı da aynı hastalıklı kültürle yetiştirmekten geri kalmazsınız" diye oradaki duruma yönelik gerekli tepkileri gösteren bir insanım gerektiği zaman.
e fal topiklerinde dolandığıma göre belli ki fal da baktırıyorum. hayatımda yaptığım birçok şeyden biri de bu.
ama bir kadın gayet sinir bozucu bir şekilde bile olsa gelip "eheheh bunlara mı inanıyorsunuz" dedi diye, "vajinismus başlığından gelmiş, anlamaz tabi" diye o kadına saldırılırsa, "lütfen saldırılarınızda biraz daha mert olun" uyarısını yapmak zorunda kalırım.
bu uyarımı da gayet efendi, saygılı, iyi niyetli bir şekilde yaptım. çünkü vajinismus zaten psikolojik bir durum. ve bu kadın eğer kalkmış bu sorununu o forumda paylaşmışsa, sizin mal bulmuş mağribi gibi bunun üstüne giderek bu hassas duruma çomak sokmaya hakkınız olamaz.
kaldı ki, bu lafı eden arkadaş yani deepbluem, senden çok daha anlayışlı ve sakin cevap verdi benim yazdığıma. yani o mesajı o yazdı, ben de ona nacizane bir hatırlatmada bulundum ama sen yettigari, yırtık dondan çıkar gibi ve fütursuzca önüne gelene saldırmaya başladın.
kusura bakma da minnak, sen kimsin de karşındaki insana "beyin yerine başka organla okumak" bilmem ne diyorsun=) haddini bileceksin. karşındaki kadının hassas konularına çomak sokmayacaksın.
eğer deepbluem'in o mesajında kastettiği "başka topiklerden gelmiş, burayı anlayamaz tabi hemen" olsa idi, ısrarla "vajinismus topiği" lafını kullanmazdı, sen de yüz bulup ısrarla "yok egzersiz, yok gecenin bu saatinde niye pcdesin, yok bilmem ne" diye adice saldırmaya devam etmezdin.
daha fazla kelimelerimi israf etmeyeceğim. birazcık olsun insan taklidi yapmayı deneyerek bu çirkinliklerini sona erdirebilirsin umarım. ha bu arada, senin mesleğine kurban=D senin bile mesleğin varsa, bu işsizlere şaşmamak elde değil ^_^
daha fazla da muhatap olmazsak sevinirim. zaten ömrümün çok değerli dakikaları yok yere gitti. bu kadarı yeter.
hayır ben bluem un ve yettigarinin bu dengesiz yüzünden haksız yere suçlanmasına tahammül edemedim.. onu kaile aldığımdan değil.. ya arada bir gelip insanı zıvansdan çıkarmıyorlar mı dengesizler!!!ya arkdslar artk bu knuyu kapatsak mi kendi rotamizdan ciktik..gerginlestik belli densiz oldugu belki bu mesjlarnza da cevp yazacak cunku arszca kendine hakaret edilen ortami ''begendigini'' soyluyor o ne yazarsa yazsin biz tinlaamsak guzel guzel konularimiza devam etsek olmazmi:))))
ahahah kiyamam sana ya :))) bende valla gecen gece kac kere elim gitti snra subata kadr fal yoktu aslnda hic fal yokda sbta kadr yok bari.. diyip kapattm sayfayi ama ben denizle ilgli hic paylasim okumadim burda..bi fkrim yok canm malesefKızlar garıp bı durum var yardım edın..ben aylıne attım cok emınım onun sayfasındaydım falı attım hatta atarkende 10 tl allaj allah dedım sonra bı baktım medyumdenızde falım ne alaka dıye sıteye maıl attım cvp yok(( bu denız ıyı mı barı tuh ya ne bahtsızım ben ya
hayır ben bluem un ve yettigarinin bu dengesiz yüzünden haksız yere suçlanmasına tahammül edemedim.. onu kaile aldığımdan değil.. ya arada bir gelip insanı zıvansdan çıkarmıyorlar mı dengesizler!!!
hehe gereksiz eleştriri gizli hayranlıktır, bence KK nın en çok takip edildiği,hazmedilmediği tek topic burası
Aferin bize kızlar,çizgiyi bozmadan yola devam...
deniz sanırım falaşlemdeki deniz in aynısı yani önceki sayfalarda da gerek tanıtıcı yazılarının,gerek prof resimlerinin benzerliği ben onun olabileceğini düşündüm.. falalemde baktırmış,ancak beğenmemiştim.. havada yorumlarıahahah kiyamam sana ya :))) bende valla gecen gece kac kere elim gitti snra subata kadr fal yoktu aslnda hic fal yokda sbta kadr yok bari.. diyip kapattm sayfayi ama ben denizle ilgli hic paylasim okumadim burda..bi fkrim yok canm malesef
Aynen geri istiyoruz arkadaslarimizihayır ben bluem un ve yettigarinin bu dengesiz yüzünden haksız yere suçlanmasına tahammül edemedim.. onu kaile aldığımdan değil.. ya arada bir gelip insanı zıvansdan çıkarmıyorlar mı dengesizler!!!
hehe gereksiz eleştriri gizli hayranlıktır, bence KK nın en çok takip edildiği,hazmedilmediği tek topic burası
Aferin bize kızlar,çizgiyi bozmadan yola devam...
yarın gelceklermiş,çok haksız yere banlandılar çookkAynen geri istiyoruz arkadaslarimizi
burda hiç adı geçmedi bende yorumlara baktım gayet olumlu yorumlar varya klar binnazabladaki esin guvene fal atip fali cikan varmi..beni sok etmisti gecmise ait bildiklari hatta dedim ben mi soru kismina yazdm tekrar acip tekrar okudum bir cumle yazmisim sevglmle ayrildik nolcak dye.s kadin yardirmis resmen ..snra yorumlarina da baktm bir ben deglmsm byle gecmsni harfiyen bilen..bana okudugm bolume kdr yazmisti bde benm ne facebookm ne bseym var bakamaz yani ordan burdn ztn onu gec sevglmn adina kadr blms olaylar falan ama isteee sonunu bilmesi de onemli hic fal atan oldumu o kadina puani %99 3 yildzli .s .s.s s
ya benm coook hosuma gtmisti canim ama heralde sonucu baglanmayacam ama bzilari sever ya gecmsnn blnmesini hani falcinin iyi oldgu anlamina gelr o konuda SUPER valla..ama suana da bsey dyemyrum cunku biz o kisyle gorusmuyruz hani ne hssdyor bilememburda hiç adı geçmedi bende yorumlara baktım gayet olumlu yorumlar var
canım zamana bu kadar takılma bir kaç gün gecebilirde fiatı 20 tl bayagıda fal bakmışyalniz bna 10 gunluk bir surecte adim atacak vs yazmisti 10.gb bugn oluyo iste f tarihinden itibaren ve gece yazarim yani bisey olacgi yok ama ynede bukdr gecmis bilmesi beni sasirmtmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?