Binnaz Abla

Ben buraya fal baktirmasam dahi girip yaziyorum cunku sizlerle sevinip sizlerle uzuluyorum ve kimseye anlatamadigim durumlari yazdigimda olmustur yani anlayana burasi oyle bir topik dostluk kardeslik topigi bana gore oylede devam edecek

Ya bu arkadaş sanki olayı Bluem un ve Yettigari nin kendisini malum sorundan ötürü suçlayıp/eleştirdiğini düşünerek saldırdıklarını düşünmüş ama olaya o bahsettiği çooookkk geniş bilgisiyle daha geniş perspektif de baksa ; bu forumunda dolaylı olarak sorun/dert paylaşımlarının fal başlığı adı altında konuşulduğunu idrak edecek.. kimse kendisinin geldiği başlıktan dolayı küçümsemedi.. yani alakasız, daha önce belki bi kere bile bakmadığı ( veya gizli gizli gizli takip ettiği) , bu sayfaya pat gelip bunlara mı inanıyorsunuz demesi!!!
belki bu konuda da dili yanmıştır, zincirini koparmış deli gibi gibi hırçınlaşması nahoş..
Deepbluem un da Yettigarinin de insanlığını/içtenliğini/hassaslığını bilmeyen yok.. biz burda özelden veya genelden hikayelerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz.. kimse kimseyi eleştirmez, herkesin bir hikayesi var onu tamamlama,iyileştirme derdinde, keyfinde değil!!
ve son söz : sana kimse bakındığın sayfadan dolayı üstüne gelmedi! algılarını genişlet lütfen, bilginle birlikte

a bu arkadaş sanki olayı Bluem un ve Yettigari nin kendisini malum sorundan ötürü suçlayıp/eleştirdiğini düşünerek saldırdıklarını düşünmüş ama olaya o bahsettiği çooookkk geniş bilgisiyle daha geniş perspektif de baksa ; bu forumunda dolaylı olarak sorun/dert paylaşımlarının fal başlığı adı altında konuşulduğunu idrak edecek.. kimse kendisinin geldiği başlıktan dolayı küçümsemedi.. yani alakasız, daha önce belki bi kere bile bakmadığı ( veya gizli gizli gizli takip ettiği) , bu sayfaya pat gelip bunlara mı inanıyorsunuz demesi!!!
belki bu konuda da dili yanmıştır, zincirini koparmış deli gibi gibi hırçınlaşması nahoş..
Deepbluem un da Yettigarinin de insanlığını/içtenliğini/hassaslığını bilmeyen yok.. biz burda özelden veya genelden hikayelerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz.. kimse kimseyi eleştirmez, herkesin bir hikayesi var onu tamamlama,iyileştirme derdinde, keyfinde değil!!
ve son söz : sana kimse bakındığın sayfadan dolayı üstüne gelmedi! algılarını genişlet lütfen, bilginle birlikte

ya arkdslar artk bu knuyu kapatsak mi kendi rotamizdan ciktik..gerginlestik belli densiz oldugu belki bu mesjlarnza da cevp yazacak cunku arszca kendine hakaret edilen ortami ''begendigini'' soyluyor o ne yazarsa yazsin biz tinlaamsak guzel guzel konularimiza devam etsek olmazmi:))))

Allah yardımcın olsun ama sana saldırdığını defaten yazdığın arkadaşlar bu topiğin en hassas kişileri arasında!!!! yavrum benim,annem sen pat diye geldin buraya biz mi senin her ne olursa olsun bak her ne olursa olsun gezindiğin sayfaya gelip aaaaaa sizin bu rahatsızlığınız mı vaaarrrr???? diye laf attık???
SAYGI İSTİYORSAN,SAYGI DUYACAKSIN.. BİLGİ YETMEZ ANNECİM HER ŞEYE! SANA KİMSE SAL DIR MA DI.
VE BUNU BURADAKİ HİÇBİR AKTİF ÜYE YAP MAZ!.

Kızlar garıp bı durum var yardım edın..ben aylıne attım cok emınım onun sayfasındaydım falı attım hatta atarkende 10 tl allaj allah dedım sonra bı baktım medyumdenızde falım ne alaka dıye sıteye maıl attım cvp yok(( bu denız ıyı mı barı tuh ya ne bahtsızım ben ya

hayır ben bluem un ve yettigarinin bu dengesiz yüzünden haksız yere suçlanmasına tahammül edemedim.. onu kaile aldığımdan değil.. ya arada bir gelip insanı zıvansdan çıkarmıyorlar mı dengesizler!!!
hehe gereksiz eleştriri gizli hayranlıktır, bence KK nın en çok takip edildiği,hazmedilmediği tek topic burası
Aferin bize kızlar,çizgiyi bozmadan yola devam...

ahahah kiyamam sana ya :))) bende valla gecen gece kac kere elim gitti snra subata kadr fal yoktu aslnda hic fal yokda sbta kadr yok bari.. diyip kapattm sayfayi ama ben denizle ilgli hic paylasim okumadim burda..bi fkrim yok canm malesef

budur iste:)))))))

ahahah kiyamam sana ya :))) bende valla gecen gece kac kere elim gitti snra subata kadr fal yoktu aslnda hic fal yokda sbta kadr yok bari.. diyip kapattm sayfayi ama ben denizle ilgli hic paylasim okumadim burda..bi fkrim yok canm malesef
deniz sanırım falaşlemdeki deniz in aynısı yani önceki sayfalarda da gerek tanıtıcı yazılarının,gerek prof resimlerinin benzerliği ben onun olabileceğini düşündüm.. falalemde baktırmış,ancak beğenmemiştim.. havada yorumları

Aynen geri istiyoruz arkadaslarimizi

ya klar binnazabladaki esin guvene fal atip fali cikan varmi..beni sok etmisti gecmise ait bildiklari hatta dedim ben mi soru kismina yazdm tekrar acip tekrar okudum bir cumle yazmisim sevglmle ayrildik nolcak dye.s kadin yardirmis resmen ..snra yorumlarina da baktm bir ben deglmsm byle gecmsni harfiyen bilen..bana okudugm bolume kdr yazmisti bde benm ne facebookm ne bseym var bakamaz yani ordan burdn ztn onu gec sevglmn adina kadr blms olaylar falan ama isteee sonunu bilmesi de onemli hic fal atan oldumu o kadina puani %99 3 yildzli .s .s.s s

burda hiç adı geçmedi bende yorumlara baktım gayet olumlu yorumlar var

yalniz bna 10 gunluk bir surecte adim atacak vs yazmisti 10.gb bugn oluyo iste f tarihinden itibaren ve gece yazarim yani bisey olacgi yok ama ynede bukdr gecmis bilmesi beni sasirmtmisti

burda hiç adı geçmedi bende yorumlara baktım gayet olumlu yorumlar var
ya benm coook hosuma gtmisti canim ama heralde sonucu baglanmayacam ama bzilari sever ya gecmsnn blnmesini hani falcinin iyi oldgu anlamina gelr o konuda SUPER valla..ama suana da bsey dyemyrum cunku biz o kisyle gorusmuyruz hani ne hssdyor bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…